FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
žejlezničar le, hajde molim te!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Kao što je @deyo objasnio, a ne shvatam razlog zbog kojeg je to uradio jer vas je trebao pustiti da se davite u svojim glupostima, nije u pitanju njegova nesigurnost nego elokvencija. To bi bilo dovoljno da forumaš ispod forumaša pod nickom @deyo nije napisao da vidi koliko je frajer plitak što mene dalje tjera da mu kažem da elokvencija nema ama baš nikakve veze sa koeficijentom inteligencije, znanjem o fudbalu ili nečim trećim.. Što se mene lično tiče, ja bih sada potpisao da isti ovaj Mulalić Edis nas kao klub svojim ispadima obruka na svakoj pressici ali da nam na Grbavicu donese titulu. Nevjerovatno je kako su se "negdje" izgubili forumaši čije postove si mogao čitati sa užitkom, sa kojima si mogao voditi normalnu diskusiju i u njihovim postovima vidjeti koliko si sličan tim ljudima jer i oni kao i ti, žive Željezničar.. Ili jednostavno ne pišu ovdje onoliko koliko su to prije radili. Šteta..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Treba nam pobjeda nakon svega da se vratimo u zivot, valja sljedece kolo ici Zrinskom pa Celik kuci.Minhi je napisao/la:Da pobijedimo sutra InshAllah!
Sretno Željo, sretno Edise!
1:0 Kokot iz offside-a da bude slatko plakanje pitara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Istina da je ovaj klip s press-a realnost naseg kluba u svim segmentima. Nego trebamo svi sacekati sutra da vidimo sta ce se desiti. Mozda ih poderemo 3:0 i bice FergusonCARSON je napisao/la:Vidim koliko je frajer plitak, evo vrijeme će pokazati ja volio da griješim
Prvi Edisov trening smo danas gledali. Sutra cemo utakmicu i ne zna niko na cemu smo.
Sto je istina i jako bitna cinjenica da je Edis dao puno za ovaj klub. Uvijek se borio i ako nista iz tog razloga ga moramo podrzati. Bolje nego da je na klupi neki papak iz Srbije koji prati Zelju a ne poznaje nijednog igraca.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Baš tako brate,**** dušmane..Minjore je napisao/la:Yebi ga, ima ko ima, bodricemo Zelju. Samo kazem da sad moramo biti zajedno , nemojte okretat ledja Jugu.. A vi shvatite kako ocete..
ZGAZI IH ŽELJO!
Volim te Željo !
Ljudi samo igrat bez panike.Najvise problema ce nam pravit Duljevic a igraci su previse napeti jer nisu oni Mulalic kolko god on to htjeo.Ko ce dat go.Ja osim Djelmica nevjerujem nikom vise ni Joci ni ostalim.Igrajte ko protiv Madzara i eto uspjeha.Primicemo go sigurno e sad kolko mi mozemo dat to je veliki problem jer nece bit bas puno sansi.
Na pocetku ce biti penal za nas i njima crveni. Kraj utakmice 4:1, citirajte me sutra!
Edis Mulalic jedan je od nas!
Danas utakmica, kako god, sutra ponedjeljak, posao, malog moram voziti na trening, platiti struju i čini mi se rekla žena da nema kafe u kući.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
najjaci si kraljuDolina je napisao/la:Danas utakmica, kako god, sutra ponedjeljak, posao, malog moram voziti na trening, platiti struju i čini mi se rekla žena da nema kafe u kući.

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Brazil ti je dobra, ja se iznenadioDolina je napisao/la:Danas utakmica, kako god, sutra ponedjeljak, posao, malog moram voziti na trening, platiti struju i čini mi se rekla žena da nema kafe u kući.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
hajdeeeee ŽELJOOOOOOOOOOOO!!!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja sam tek sada pogledao press sa Edisom i krucijalnom amaterskom greskom sponzora. Sponzora necu komentarisati ali imam potrebu Edisa iz dvije perspektive.
Saldo svega:
Mislim da mi je poslije presa tek postalo jasno zasto su vojni rezim na celu sa Edisom uveli.
Govor je dobar, samo za internu komunikaciju.
Druga stvar, da bi izbjegli amaterizam, drzanje govora koji prolazi kroz mnoge aspekte zivota, koristeci rijecnik i pricu koji nije prikladna za javnin nastuo, a posebice kada predstavljate nekoga, tj ne sebe samo, Edisu se mora skrenuti paznja po hitno na ubuduce pripremi sta misli govoriti do 3 min, i da posebnu paznju obrati na rijecnik. Ako je to problem, neka nadu PR osobu koja ce do izvesti na profi nivou.
Edit: Ne znam sta neki ocekuju od treninga uopste???? I to pred utakmicu.
Saldo svega:
Mislim da mi je poslije presa tek postalo jasno zasto su vojni rezim na celu sa Edisom uveli.
Druga stvar, da bi izbjegli amaterizam, drzanje govora koji prolazi kroz mnoge aspekte zivota, koristeci rijecnik i pricu koji nije prikladna za javnin nastuo, a posebice kada predstavljate nekoga, tj ne sebe samo, Edisu se mora skrenuti paznja po hitno na ubuduce pripremi sta misli govoriti do 3 min, i da posebnu paznju obrati na rijecnik. Ako je to problem, neka nadu PR osobu koja ce do izvesti na profi nivou.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Za pocetak da izbaci onaj onaj onaj onaj, a ostalo ce nadoci i nauciti seDzoleZeljo je napisao/la:Ja sam tek sada pogledao press sa Edisom i krucijalnom amaterskom greskom sponzora. Sponzora necu komentarisati ali imam potrebu Edisa iz dvije perspektive.
Saldo svega:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Naša ljubav ne može izblijedit',mi ćemo te uvijek voljeti!
Svaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Svaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Volim te Željo !
Idemo mlatnuti amiđiće pa se vratiti na pobjednički kolosijek. FORZA ŽELJO
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mozda je do alkohola ali i do trave, ali predvidjam 2-0 za nas... kad ustanem danas trijezan, shvaticu tek sta sam napisao 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
sta ucinio si tiiiiiiiiiiii, od zivota mooooog, od zivota mooog
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
svanulo jeee
Danas je derbi u dolini cupova
Joco zabija prvijenac
, Sablja ce nafurat igrace ,ali treba biti oprezan mada ako ginemo onda ginemoo skupaa 

Joco zabija prvijenac

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ajde Zeljoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
19TM87 ZAVIDOVICI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.