FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Zip
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Zip » 04 okt 2015, 18:23

Storm salji avatar

Zasluzena pobjeda, cestitam!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 04 okt 2015, 18:25

Ludiloooooooo neka mi neko grlo potrazi na juguuu hahahhaha volim te Zeljo
Željeznicar za život cijeli !

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 okt 2015, 18:27

Ne igraju pare vec srce u heroja radnicke klase sa Grbavice... VOLIM TE ZELJO!!!

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 04 okt 2015, 18:28

KLIS je napisao/la:Maestralno, potpuno zaslužena pobjeda! :kralj: :clap:

slika
Koka, oko, jedini si i najveci :kralj: !
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 okt 2015, 18:29

Maestralno :tokralju:

Ovo želim gledati svaku utakmicu, sa ovakvom borbom i zalaganjem teško da će se neko naigrati protiv nas u ovoj ligi. Uvijek sam govorio da je ova ekipa vrlo dobra za naše uslove al' da je problem pristup utakmici i to se baš danas u derbiju pokazalo tačnim.

Čestitke svima, nešto opširnije mišljenje kasnije :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 04 okt 2015, 18:29

Kaže Ješić : Od gola se nije igrao fudbal.Pakšu,imali ste kabinu što niste probali.
Niste šutnuli loptu ka golu u drugom poluvremenu a trebali ste fasovat još,komotno,dva komada.
Halo stručnjak.Može protiv Viteza,a ti ste u prvih 30 minuta trebali primit 3 komada.
Pogledaj koju tekmu Premier ship-a konju nedresirani.
ŽIVIMO ŽELJU.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 04 okt 2015, 18:31

Cholo Simeone - Edis Mulalic ! Bravo momci, tako se gine za SVETINJU! Hvala vam na ovom danu, rasuli smo ih! Volim te Zeljo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 04 okt 2015, 18:32

Fizički smo ih nadigrali i zato smo pobijedili. Znači da mogu kada hoće!!!
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 okt 2015, 18:32

Tiago procepio, Joco na tebe je red. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 04 okt 2015, 18:33

samozeljo1987 je napisao/la:Sad kad krenemo pobjeđivat svi ovi sto pljuju pisat ce kako smo šampioni kako smo najbolji

u drugom dijelu sezone kad uzmemo sve bez poraza i kad se izbori evropa opet ćemo bit najbolji

kad se opet udje u lošu seriju par utakmica pljuvat ce se i tako sve u krug..

:clap:

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 04 okt 2015, 18:34

Svaka čast Mulaliću na motivaciji i postavci. Za mene igrač utakmice Beganović. Nije cijelu utakmicu stao čovjek a cijelo vrijeme je bodrio ekipu i motivisao. Pravi Manijak. Svaka čast.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 04 okt 2015, 18:38

Legenda kaže da će Tiago propustiti naredna dva treninga kako bi stigao odgovoriti na sve poruke na facebooku sa "OK, hvala"
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 okt 2015, 18:43

Samo da kažem OVO JE JUG! :salut:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 okt 2015, 18:46

i pričam ja da oni mogu al' im je mrsko, vidite sad da sam u pravu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 okt 2015, 18:49

Sad se spustit na zemlju, pa razmisljat o Zrinjskom pa kasnije i Celik.

Lagano utakmicu po utakmicu, be gluposti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 04 okt 2015, 18:50

katakomba2 je napisao/la:
katakomba2 je napisao/la:ja evo nisam pisao par dana... sve sto mogu reci, to je DERBI JE NAŠ ! Ovo slobodno citirajte poslije derbija i ako ne dobijemo ja se zauvijek odjavljujem sa foruma !!!
iako sam bas razocaran ovim i misleci da ovi manekeni moju mahalu ne bi mogli dobiti, nesto u meni i dalje govori da cemo dobiti derbi. zaista ne znam zasto :roll: :roll:
Samo da se citiram...
Danas svi za 10. Navijaci, igraci sve sve sve :tokralju: :tokralju:
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 okt 2015, 18:51

Elegant je napisao/la:Sad se spustit na zemlju, pa razmisljat o Zrinjskom pa kasnije i Celik.

Lagano utakmicu po utakmicu, be gluposti.
nek izgube sad šest utakmica, bitno je bilo danas pobjediti :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 okt 2015, 18:51

a ješić nek' jede ****, trenerčina ima 30 angažmana u 20 godina karijere, tako će i ovdje skonačati.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 04 okt 2015, 18:51

DooVe je napisao/la:Kada Željo naprijed krene, plava krv uzburka se...

Čitav dan nešto kontam o sutrašnjoj utakmici, kroz glavu prolaze razni scenariji, vraćam se u prošlost, prevrćem po glavi derbije i onda na kraju shvatim da nema potrebe za nekom velikom nervozom. Sablja je upravu kada kaže da je to utakmica za 3 boda, kao i svaka druga. Poslije ove utakmice ima još mnogo da se igra i ako ova sutra utakmica ne ponudi odgovore na neka pitanja, ponudit će sljedeća koja je eto protiv Zrinjskog. Opet velika utakmica i opet za 3 boda.. Slušam ljude oko sebe niko ne vjeruje u pobjedu jer smo mi eto u nekoj krizi, a oni valjda igraju neki atomski fudbal od kojeg se krv ledi u žilama, komšije na pressu pričaju isto tako da je ranjeni lav najopasniji, opet spominju tu neku krizu koja ih navodno ne interesuje, najavljuju da ćemo se prilagođavati njihovoj igri.. Sve me to vraća na neka prošla vremena i sve mi te izjave djeluju smiješno. Zašto? Pa eto nekako se uvijek ispostavi da te krize u našem slučaju dobijaju sasvim drugu dimenziju :mrgreen: . Al' hajd ne valja se kofrčit puno, mi smo u krizi, poljuljani smo i neka tako ostane :D

Od igrača očekujemo da ginu na terenu do zadnje kapi krvi a mi na tribinama smo češće podbacili u zadnje vrijeme nego oni. Zaslužuju li naši igrači to? Zaslužuje li Željo to? Pljuvanje po igračima, skandiranja koja su van pameti.. je li to naša podrška, je li to Željo? To više priliči nekim drugim klubovima Želji sigurno ne. Ponašajte se u skladu sa renomeom ovog kluba! U nekim momentima nas iznerviraju, iznervirat će nas i sutra sigurno jer to je fudbal, ali ni u jednom momentu naša podrška ne smije izostati, ne smijemo igrače ostaviti na cjedilu i ono najvažnije, ne smijemo ostaviti Želju bez podrške svih 90 minuta ni u derbiju, ni u narednim utakmicama jer i one donose kao i ova, 3 boda. Zato Željovci moji sutra fino dođite na stadion, najavljuju lijepo vrijeme, zauzmite svoje pozicije na jugu, sjeveru, zapadu i neka vam je u glavi samo podrška našem Želji. Sve sumnje, nezadovoljstvo upravom,pojedincima, ili čime već ne ostavite po strani. Pokažite da Želju navijači nikada neće ostaviti samog, na cjedilu, ni u derbiju a ni u narednim utakmicama. Niste zadovoljni nekim igračima? Ostavite i to po strani jer oni sutra izlaze na teren noseći grb velikog kluba, kao što Sablja kaže golemog. Ako sutra stanemo iza našeg Želje, i ako ga budemo bodrili do posljednjeg sudijskog zvižduka rezultat neće izostati i u to sam siguran. Rezultat? Neka bude 1:0. ŽEEEEEELJOOOOOOOO!

Bodri Želju Manijače...

[youtube][/youtube]

slika slika slika slika

Rekoh ja fino sve :D . Ljudi moji oni nikada neće shvatiti jednu stvar. Željo kada ga svi potcijene on je tada najbolji. To je naš Željo i uživajmo u svakom momentu uz njega. Navijači danas veliko :tokralju: :tokralju: . Neka ovako bude svaku utakmicu i dabogda se mi radovali sa našim Željom još 1000 godina :thumbup:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 okt 2015, 18:51

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee najviše Zeljooooooooo !
Farbamoooo pitarskeee teme :rol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []