Koliko su oni samo bili ubijedjeni u demoliranje ZeljeBLU SKY je napisao/la:Divovi na aparatima.
Mozes misliti kako se divovi sad osjecaju?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Koliko su oni samo bili ubijedjeni u demoliranje ZeljeBLU SKY je napisao/la:Divovi na aparatima.
Koka, oko, jedini si i najveciKLIS je napisao/la:Maestralno, potpuno zaslužena pobjeda!![]()
![]()
samozeljo1987 je napisao/la:Sad kad krenemo pobjeđivat svi ovi sto pljuju pisat ce kako smo šampioni kako smo najbolji
u drugom dijelu sezone kad uzmemo sve bez poraza i kad se izbori evropa opet ćemo bit najbolji
kad se opet udje u lošu seriju par utakmica pljuvat ce se i tako sve u krug..
Samo da se citiram...katakomba2 je napisao/la:iako sam bas razocaran ovim i misleci da ovi manekeni moju mahalu ne bi mogli dobiti, nesto u meni i dalje govori da cemo dobiti derbi. zaista ne znam zastokatakomba2 je napisao/la:ja evo nisam pisao par dana... sve sto mogu reci, to je DERBI JE NAŠ ! Ovo slobodno citirajte poslije derbija i ako ne dobijemo ja se zauvijek odjavljujem sa foruma !!!![]()
nek izgube sad šest utakmica, bitno je bilo danas pobjeditiElegant je napisao/la:Sad se spustit na zemlju, pa razmisljat o Zrinjskom pa kasnije i Celik.
Lagano utakmicu po utakmicu, be gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.