Virtu4l je napisao/la:Sad bi Cartman rekao čuva se za Vels
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne znam koji mu je qrac uvijek kasni po dva tri dana na utakmice isto kao da je otpisao reprezentaciju pa obidje porodicu pa onda dodje dan dva pred utakmicu
- JavierBosnia
- Kontakt:
Previse seres, dosao je eno vec. Imao je kratke obaveze da zavrsi, propustio je trening na kojem se trčalo 15 minuta nista specijalnozgembo89 je napisao/la:Ne znam koji mu je qrac uvijek kasni po dva tri dana na utakmice isto kao da je otpisao reprezentaciju pa obidje porodicu pa onda dodje dan dva pred utakmicu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Igrac koji smije da zakasni i tacka...samo naprijed najbolji stoperu BiH ikada.
Nije mi jasno sto se odmah neki likovi moraju uhvatiti ovih glupih piskaranja tipa: evo ga opet kasni, ovo ono...pustite cojka na miru...postali ste kao Dnevni avaz...eto on je bas sjedio u stanu u Hamburgu, ispijao kahvu i tek onako nije htio doci na vrijeme na okupljanje.
Nije mi jasno sto se odmah neki likovi moraju uhvatiti ovih glupih piskaranja tipa: evo ga opet kasni, ovo ono...pustite cojka na miru...postali ste kao Dnevni avaz...eto on je bas sjedio u stanu u Hamburgu, ispijao kahvu i tek onako nije htio doci na vrijeme na okupljanje.
hurem je napisao/la:Igrac koji smije da zakasni i tacka...samo naprijed najbolji stoperu BiH ikada.
sve ih u red postavit i babuki na raport
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Trebaju se izvinuti Spahi što su došli ranije 
Trebaju mu reci Hvala sto uopste jos i dolazi , igraci u njegovim godinama se vec odavno oprastaju od reprezentacije

- Gabon
- Kontakt:
Fordinjo je napisao/la:Trebaju mu reci Hvala sto uopste jos i dolazi , igraci u njegovim godinama se vec odavno oprastaju od reprezentacije![]()
![]()
![]()
![]()
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Spaha moze doci 10 minuta prije utakmice ako zeli.....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Logično.phily je napisao/la:Spaha moze doci 10 minuta prije utakmice ako zeli.....
- Gabon
- Kontakt:
A prije toga da ispleska drota i posalje ga u cuzuphily je napisao/la:Spaha moze doci 10 minuta prije utakmice ako zeli.....
Javio se zilhad, kaze u Banovicima smrdi ali cuo je da dolaskom ovog covjeka u Zenici smrdi jos gore.Sheyi je napisao/la:Trebaju se izvinuti Spahi što su došli ranije
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pa kad je Spaha tu, Zenica je kao podrum bolnice u PripyatuBolanos je napisao/la:Javio se zilhad, kaze u Banovicima smrdi ali cuo je da dolaskom ovog covjeka u Zenici smrdi jos gore.Sheyi je napisao/la:Trebaju se izvinuti Spahi što su došli ranije![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
- Gabon
- Kontakt:
Maljenko
Spahic

Spahic
Kapiten opet odličan, ništa novo rekli bi.

Spahic svaku itakmicu na poluvremenu izadje
Povrjedi se valjda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Povrjedi se valjda
Prvo poluvrijeme odlican. Najsigurniji na lopti od svih stopera. Sudjelovao je i ofanzivno. I najopasniji u defanzivnim zadacima. Nazalost covjek ima 35 godina i nece jos dugo igrati. Treba iskoristiti Spahu dok jos igra. Bez ikakve konkurencije najbolji, najsigurniji i najkompletniji stoper ove reprezentacije cak i u ovim godinama. Covjek koji je podigao HSV sa dna poslje par godina. Malo je takvih igraca koji to mogu.
Svaka čast Mesi izbacio je kiksera na vrijeme da ne dobije crveni ili napravi penal.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- JavierBosnia
- Kontakt:
Meša nakon utakmice: Izvadio sam spahića jer smo od sudije dobili upozorenje da je svaki naredni prekršaj veliki kandidat za crveni kartonZip je napisao/la:Spahic svaku itakmicu na poluvremenu izadje![]()
Povrjedi se valjda
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nije bilo potrebe da se babuka trosi puno, mokar teren, zuti karton, malo zglob bolio, veliki rizik da ne igra u utorak. Mesa dokazao kako to ide, zamjenio babuku, mi pobijedili, babuka odmoran i spreman da nas povede u pobjedu protiv Kipra.

Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, boki86, Bordo10, Brazzzoo123, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, DeeWa, DoktorXabaras, Garfield, GG3, gigglessmoke, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hafiz00, HariTz, J1897, JimmyPage, Kapetan, karajlo, Kaunas, lakilone, Maestro^^, Micron, MikiPirs, MokraKifla, Pensioner26, Sheyi, skoJaa, StevieG8, zemuntrg i 233 gosta.