Virtu4l je napisao/la:Sad bi Cartman rekao čuva se za Vels
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
BackSpace United
- JavierBosnia
- Kontakt:
Previse seres, dosao je eno vec. Imao je kratke obaveze da zavrsi, propustio je trening na kojem se trčalo 15 minuta nista specijalnozgembo89 je napisao/la:Ne znam koji mu je qrac uvijek kasni po dva tri dana na utakmice isto kao da je otpisao reprezentaciju pa obidje porodicu pa onda dodje dan dva pred utakmicu
Nije mi jasno sto se odmah neki likovi moraju uhvatiti ovih glupih piskaranja tipa: evo ga opet kasni, ovo ono...pustite cojka na miru...postali ste kao Dnevni avaz...eto on je bas sjedio u stanu u Hamburgu, ispijao kahvu i tek onako nije htio doci na vrijeme na okupljanje.
hurem je napisao/la:Igrac koji smije da zakasni i tacka...samo naprijed najbolji stoperu BiH ikada.
Nije mi jasno sto se odmah neki likovi moraju uhvatiti ovih glupih piskaranja tipa: evo ga opet kasni, ovo ono...pustite cojka na miru...postali ste kao Dnevni avaz...eto on je bas sjedio u stanu u Hamburgu, ispijao kahvu i tek onako nije htio doci na vrijeme na okupljanje.
sve ih u red postavit i babuki na raport
- Gabon
- Kontakt:
Fordinjo je napisao/la:Trebaju mu reci Hvala sto uopste jos i dolazi , igraci u njegovim godinama se vec odavno oprastaju od reprezentacije![]()
![]()
![]()
![]()
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Logično.phily je napisao/la:Spaha moze doci 10 minuta prije utakmice ako zeli.....
- Gabon
- Kontakt:
A prije toga da ispleska drota i posalje ga u cuzuphily je napisao/la:Spaha moze doci 10 minuta prije utakmice ako zeli.....
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Javio se zilhad, kaze u Banovicima smrdi ali cuo je da dolaskom ovog covjeka u Zenici smrdi jos gore.Sheyi je napisao/la:Trebaju se izvinuti Spahi što su došli ranije
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pa kad je Spaha tu, Zenica je kao podrum bolnice u PripyatuBolanos je napisao/la:Javio se zilhad, kaze u Banovicima smrdi ali cuo je da dolaskom ovog covjeka u Zenici smrdi jos gore.Sheyi je napisao/la:Trebaju se izvinuti Spahi što su došli ranije![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
- Gabon
- Kontakt:
Spahic
Povrjedi se valjda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- JavierBosnia
- Kontakt:
Meša nakon utakmice: Izvadio sam spahića jer smo od sudije dobili upozorenje da je svaki naredni prekršaj veliki kandidat za crveni kartonZip je napisao/la:Spahic svaku itakmicu na poluvremenu izadje![]()
Povrjedi se valjda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amarinho, AnelMid, Anoniman, AzRimiRzA, Beli98, boki86, bordobijeli, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, darker10, DeeWa, DUVNO1921, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, Gifron, Gomis99, greenwood, guillermo, HariTz, isko1807, J1897, Jabroni, Kaunas, KimJongEsmer, Lavcina, LenyYoro15, Marokanci58, MaroonBjelave, Micron, MikiPirs, nebeskasila, omanovski, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, Proximic, Rauber33, RaZuti, s4mke, Shevko, Sheyi, skoJaa, StevieG8, tale07, THEC, Trikolor, Venom, VolimBiH96, Wilshere10, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles, zemuntrg i 527 gostiju.