Nas jug ima mnogo stolica bratorpc81 je napisao/la:Steta je sto Velež nema rezultata i što 20 godina tapkamo u mjestu. Evo sada i unazad hodamo. Da smo u Slobodinom polozaju kunem se svim i svačim da bi ostalo jedno 150-200 praznih stolica na juguMortemHz je napisao/la:Salim se ja malopristojna cifra svakako
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima i mostarskog ološa pun qurac brato samo spava. Jos kad nadodamo nase crvene sarajlije i raju iz bosneMortemHz je napisao/la:Nas jug ima mnogo stolica bratorpc81 je napisao/la:Steta je sto Velež nema rezultata i što 20 godina tapkamo u mjestu. Evo sada i unazad hodamo. Da smo u Slobodinom polozaju kunem se svim i svačim da bi ostalo jedno 150-200 praznih stolica na juguMortemHz je napisao/la:Salim se ja malopristojna cifra svakako
![]()
Iskreno Pastrmka bilo je ljepse bez tebe. Tek sad se vidi koliki si saban, dzaba napade frajera nekim svojim pokusajima zajebancije.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DoeTz je napisao/la:Iskreno Pastrmka bilo je ljepse bez tebe. Tek sad se vidi koliki si saban, dzaba napade frajera nekim svojim pokusajima zajebancije.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Iskreno Pastrmka bilo je ljepse bez tebe. Tek sad se vidi koliki si saban, dzaba napade frajera nekim svojim pokusajima zajebancije.
Hahaha e J*** ti dan,najjaci sii.... koja slika
@Pastrmka jarane ti stvarno kvalitetnu drogu koristis,daj raji s foruma da i mi poludimo.... cuj 150-200 stolica na kugu bi ostalo samo.. oj narode ,sta sve zivi danas
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
DoeTz je napisao/la:Iskreno Pastrmka bilo je ljepse bez tebe. Tek sad se vidi koliki si saban, dzaba napade frajera nekim svojim pokusajima zajebancije.
FanVitez je napisao/la:Mogli smo i mi s foruma skupiti neki prilog za Velez....
sanjao o europi u vrapcicima..
Godinama onu kutiju sibica od stadiona
marketinski i organizacijski su na razini nizeligasa tipa Blagaj...
De bola doe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vitez haj pogodi koliko ima nas jug,ono odokativno
Slinaš zna koliko ima sjever. On je na njemu bio sa fukarama protiv SarajevaMortemHz je napisao/la:Vitez haj pogodi koliko ima nas jug,ono odokativno
Sta je slagao? Jedino mi se ne svidja sto je ubo s ovom prvom recenicom.rpc81 je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Iskreno Pastrmka bilo je ljepse bez tebe. Tek sad se vidi koliki si saban, dzaba napade frajera nekim svojim pokusajima zajebancije.FanVitez je napisao/la:Mogli smo i mi s foruma skupiti neki prilog za Velez....
sanjao o europi u vrapcicima..
Godinama onu kutiju sibica od stadiona
marketinski i organizacijski su na razini nizeligasa tipa Blagaj...
De bola doe
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 08 okt 2015, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pastrmka se upeco na žuto pa ga nosa, spava mu se a budan je ok.
Sala na stranu ali Velez ide u drugu ligu njima je fajront u prvoj I zalosno je sto takav nekadasnji velikan se pretvori u ovo sto jest. Izvuko bi njih niksic da ispada 3 ali posto je 6 aufidezen brato
Sala na stranu ali Velez ide u drugu ligu njima je fajront u prvoj I zalosno je sto takav nekadasnji velikan se pretvori u ovo sto jest. Izvuko bi njih niksic da ispada 3 ali posto je 6 aufidezen brato
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Halo ne idu ovdje Fukarerpc81 je napisao/la:Slinaš zna koliko ima sjever. On je na njemu bio sa fukarama protiv SarajevaMortemHz je napisao/la:Vitez haj pogodi koliko ima nas jug,ono odokativno![]()
e to je reč šabančina

De bola doe evo da tebi ili meni to napise navijac Sarajeva ciji je stadion ili marketing skoro rang Hajduka nego obični šošon kundaš iz nekog srednjobosanskog sela. Stipu terma ti
Mater ti ?rpc81 je napisao/la:De bola doe evo da tebi ili meni to napise navijac Sarajeva ciji je stadion ili marketing skoro rang Hajduka nego obični šošon kundaš iz nekog srednjobosanskog sela. Stipu terma ti
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
A jes.. Puno bolje bilo kad ste samo vi Tuzlaci srali po temiDoeTz je napisao/la:Iskreno Pastrmka bilo je ljepse bez tebe. Tek sad se vidi koliki si saban, dzaba napade frajera nekim svojim pokusajima zajebancije.
PS
Mislim da je htio da ti kaze "Pusti matere ti.."
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
sta ti imas protiv manjih mjesta,ili sela kako ih zoves,burazererpc81 je napisao/la:De bola doe evo da tebi ili meni to napise navijac Sarajeva ciji je stadion ili marketing skoro rang Hajduka nego obični šošon kundaš iz nekog srednjobosanskog sela. Stipu terma ti
Svojevremeno je postavio sliku s reprezentacije gdje je par likova sa salovima slobode na popunjenom sjeveru i to predstavio kao gostovanje fukara na kosevu ahahahaMortemHz je napisao/la:Halo ne idu ovdje Fukarerpc81 je napisao/la:Slinaš zna koliko ima sjever. On je na njemu bio sa fukarama protiv SarajevaMortemHz je napisao/la:Vitez haj pogodi koliko ima nas jug,ono odokativno![]()
e to je reč šabančina
![]()
![]()
Doe ajzea ti je preveo znacenje
druga liga
I ja to mislim zato ga nisam ni napaoAjzea je napisao/la:A jes.. Puno bolje bilo kad ste samo vi Tuzlaci srali po temiDoeTz je napisao/la:Iskreno Pastrmka bilo je ljepse bez tebe. Tek sad se vidi koliki si saban, dzaba napade frajera nekim svojim pokusajima zajebancije.
PS
Mislim da je htio da ti kaze "Pusti matere ti.."
I ne znam sta ste zapeli vise za Tuzlake, vecina nas ne pise nikakve uvredljive postove, ne znam o kome da je rijec. Vi ako sportski rivalitet stavljate u isti kos s ovakvim stvarima onda ne znam. Pojebe se svaka tema dzaba, i sto hocu razgovarat o sportu ne mogu..
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ok druga liga ali haj samo potvrdi da si napisao da su fukare bile na sjeveru kad ste igrali protiv Sarajeva i postavi onu sliku. Nikako je ne mogu nacisolinas je napisao/la:druga liga
Zajebancija s moje strane ovaj put, ne lozi se odma.. Ja sam još uvijek u OK modu 
@pastrmka
To jeste istina, ja potvrđujem
@pastrmka
To jeste istina, ja potvrđujem
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.