Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
De bola doe evo da tebi ili meni to napise navijac Sarajeva ciji je stadion ili marketing skoro rang Hajduka nego obični šošon kundaš iz nekog srednjobosanskog sela. Stipu terma ti
Mater ti ?rpc81 je napisao/la:De bola doe evo da tebi ili meni to napise navijac Sarajeva ciji je stadion ili marketing skoro rang Hajduka nego obični šošon kundaš iz nekog srednjobosanskog sela. Stipu terma ti
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
A jes.. Puno bolje bilo kad ste samo vi Tuzlaci srali po temiDoeTz je napisao/la:Iskreno Pastrmka bilo je ljepse bez tebe. Tek sad se vidi koliki si saban, dzaba napade frajera nekim svojim pokusajima zajebancije.
PS
Mislim da je htio da ti kaze "Pusti matere ti.."
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
sta ti imas protiv manjih mjesta,ili sela kako ih zoves,burazererpc81 je napisao/la:De bola doe evo da tebi ili meni to napise navijac Sarajeva ciji je stadion ili marketing skoro rang Hajduka nego obični šošon kundaš iz nekog srednjobosanskog sela. Stipu terma ti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Svojevremeno je postavio sliku s reprezentacije gdje je par likova sa salovima slobode na popunjenom sjeveru i to predstavio kao gostovanje fukara na kosevu ahahahaMortemHz je napisao/la:Halo ne idu ovdje Fukarerpc81 je napisao/la:Slinaš zna koliko ima sjever. On je na njemu bio sa fukarama protiv SarajevaMortemHz je napisao/la:Vitez haj pogodi koliko ima nas jug,ono odokativno![]()
e to je reč šabančina
![]()
![]()
Doe ajzea ti je preveo znacenje
druga liga
I ja to mislim zato ga nisam ni napaoAjzea je napisao/la:A jes.. Puno bolje bilo kad ste samo vi Tuzlaci srali po temiDoeTz je napisao/la:Iskreno Pastrmka bilo je ljepse bez tebe. Tek sad se vidi koliki si saban, dzaba napade frajera nekim svojim pokusajima zajebancije.
PS
Mislim da je htio da ti kaze "Pusti matere ti.."
I ne znam sta ste zapeli vise za Tuzlake, vecina nas ne pise nikakve uvredljive postove, ne znam o kome da je rijec. Vi ako sportski rivalitet stavljate u isti kos s ovakvim stvarima onda ne znam. Pojebe se svaka tema dzaba, i sto hocu razgovarat o sportu ne mogu..
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ok druga liga ali haj samo potvrdi da si napisao da su fukare bile na sjeveru kad ste igrali protiv Sarajeva i postavi onu sliku. Nikako je ne mogu nacisolinas je napisao/la:druga liga
Zajebancija s moje strane ovaj put, ne lozi se odma.. Ja sam još uvijek u OK modu 
@pastrmka
To jeste istina, ja potvrđujem
@pastrmka
To jeste istina, ja potvrđujem
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Hahah moj Pastrmka popusta droga pa te nosat pocelo.... eto ja navijam za splitske Bile(kad si vec spomenuo Hajduk).na gostovanjima sam uvijek skoro redovan osim kad se nema pribijene,u splitu cak zadnju protiv mrtve istre bio... sad ti mogu srati ,jer ste mali za Hajduka... uostalom zar mjesto stanovanja odreduje koliko je netko seljak?? Ti si vcrs pokazao da to nije mjerilo nikakvo, saban zivi si.. Sve si prcao kada je nekom lose islo,sad kad se kolo srece okrenulo ne znas podnijeti kritike.. nego svoje glupe fore prosipas 
I za ove iz Tuzle,svaka cast ljudima... beton klub su sad,sta znaci kad lopovi odu iz kluba.. svi ste im se rugali kad su ispali,srali im po forumu.. Sad kad oni malo vracaju ,svi see loze...
kazem ja treba znati podnijeti kritiku,makar se to sutra radilo o mom klubu.
I za ove iz Tuzle,svaka cast ljudima... beton klub su sad,sta znaci kad lopovi odu iz kluba.. svi ste im se rugali kad su ispali,srali im po forumu.. Sad kad oni malo vracaju ,svi see loze...
Zadnja izmjena: FanVitez, dana/u 08 okt 2015, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
potrudi se,ti volis te stvari,nije valjda da si zahrdjao.rpc81 je napisao/la:Ok druga liga ali haj samo potvrdi da si napisao da su fukare bile na sjeveru kad ste igrali protiv Sarajeva i postavi onu sliku. Nikako je ne mogu nacisolinas je napisao/la:druga liga
druga liga.a bogami,posle ove reorganizacije pl,i ostacete dole,jako jako dugo
Tuzlaci nisu problem toliko sad se malo furaju ,jedini onaj staragarda malo vise vrijedza, podrska solinasu on je OK.
Meni ovi ercegovci su hinje samo takve I zelim im drugu ligu inshela.
Isto ko Borcu aBd
Meni ovi ercegovci su hinje samo takve I zelim im drugu ligu inshela.
Isto ko Borcu aBd
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ovo 100% potpisujem.FanVitez je napisao/la: Sve si prcao kada je nekom lose islo,sad kad se kolo srece okrenulo ne znas podnijeti kritike.. nego svoje glupe fore prosipas
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
FanVitez je napisao/la:Hahah moj Pastrmka popusta droga pa te nosat pocelo.... eto ja navijam za splitske Bile(kad si vec spomenuo Hajduk).na gostovanjima sam uvijek skoro redovan osim kad se nema pribijene,u splitu cak zadnju protiv mrtve istre bio... sad ti mogu srati ,jer ste mali za Hajduka... uostalom zar mjesto stanovanja odreduje koliko je netko seljak?? Ti si vcrs pokazao da to nije mjerilo nikakvo, saban zivi si.. Sve si prcao kada je nekom lose islo,sad kad se kolo srece okrenulo ne znas podnijeti kritike.. nego svoje glupe fore prosipas

Ma cao splićo ajdukovac iz viteza. Ima čika pastrmka i za tebe nešto. Haj sad na spavanje svega ti
rpc81 je napisao/la:FanVitez je napisao/la:Hahah moj Pastrmka popusta droga pa te nosat pocelo.... eto ja navijam za splitske Bile(kad si vec spomenuo Hajduk).na gostovanjima sam uvijek skoro redovan osim kad se nema pribijene,u splitu cak zadnju protiv mrtve istre bio... sad ti mogu srati ,jer ste mali za Hajduka... uostalom zar mjesto stanovanja odreduje koliko je netko seljak?? Ti si vcrs pokazao da to nije mjerilo nikakvo, saban zivi si.. Sve si prcao kada je nekom lose islo,sad kad se kolo srece okrenulo ne znas podnijeti kritike.. nego svoje glupe fore prosipas
Ma cao splićo ajdukovac iz viteza. Ima čika pastrmka i za tebe nešto. Haj sad na spavanje svega ti![]()
Jel ti srce na mjestu?
TH 1950
Ma znam prolazio sam pored kluba navijaca hajduka na viteškoj rivi
de bola bjeri nisi dobar kakve gluposti pises. Ima u Oslu mostaraca da dva Viteza nasele nego evo fino cemo. Gdje sam ja napisao nesto u vezi Viteza da sam poceo omalovazavati dok se ti nisi javio sa nekim treba pomoc veležu,marketin rang niželigaša,sanjanje o evropi i onda kad sam te uzeo u masinu i poceo nosat na qurcu po forumu poceo si se uvlacit tuzlacima i pisat nekim finim njeznijim tonom. De brato izlijeci taj kompleks prema veležu jer si se ti prvi javio meni a ne ja tebi. O šabanizmu necemo jer se nisi ni rodio kad sam ja bez dinara stopirao do niškog čaira. Budi pozdravljen i pamet u glavu
Repovi s tobom se vuku jos od prosle sezone,kad si omalovazavao Vitez i pisao razne gluposti...ako vec tako dobro pamcenje imas,nisi mogao zaboraviti onda..
Ne uvlacim se ja njima,nego govorim realno kako i jest.. tvoj problem sto se ne mozes pomiriti s nekim stvarima... A o tom tvom nosanju po kurcu na forumu,nek ljudi procijene tko je koga pronosao,i kome je isti zavrsio u ustima
Od 8 min poslusaj to milo dijete sta veli za Torcidu,i vaseg clana... Ili si ti ovo milo dijete,sad si vec matori kazes,mozda su ti ovo pocetci bili
[youtube][/youtube]
Od mog nevrijedajuceg posta si poceo glupu raspravu,samo procitaj kakve gluposti si pisao... mjesto stanovanja odreduje da li je netko seljak ili ne!? krajnje ''zrelo'' razmisljanje mostarac..
Od 8 min poslusaj to milo dijete sta veli za Torcidu,i vaseg clana... Ili si ti ovo milo dijete,sad si vec matori kazes,mozda su ti ovo pocetci bili
[youtube][/youtube]
Od mog nevrijedajuceg posta si poceo glupu raspravu,samo procitaj kakve gluposti si pisao... mjesto stanovanja odreduje da li je netko seljak ili ne!? krajnje ''zrelo'' razmisljanje mostarac..
TH 1950
Drago mi je sto gledaš naše klipove i početke tifo scene u državi. Hajduk i Torcida su vazda bili naši najveći rivali i tu je bilo obostranih degeneka. Dobijali smo mi,dobijali su i oni. Velež i Hajduk se ne mogu porediti po trofejima i broju navijaca jer Hajduk svake godine proda 20 000 sezonskih i iza njega stoji citava dalmacija a mi 500-600(bilo ih je prije rata do 15 000) ali ta ljubav je ista zato i jesu ti sukobi znali eskalirat do desetina po bolnicama. Malo su ovi novopeceni mostarci tu tradiciju usrali uvlacenjem u njihov pakaš ali dobro. Opet o tvom nastupu.
Da si napisao" ej veležovci vala ste trebali malo poradit na stadionu i marketingu ipak renome vaseg kluba zahtjeva to" shvatio bi to kao dobronamjerno ali brato ja sam odgojen na šipku ljutuncu,smokvama i mostarskom asfaltu evo 50 godina tako da su mi potrebna tri slova da ti provalim namjere. Opet kazem imas vremena da promjenis ponasanje. Neda se ni meni žicat vas. Draza mi je normalna konverzacija i dobronamjerno mišljenje. Na ovakve nastupe kakav si ti imao veceras vadim bajonet i bodem do kosti
Da si napisao" ej veležovci vala ste trebali malo poradit na stadionu i marketingu ipak renome vaseg kluba zahtjeva to" shvatio bi to kao dobronamjerno ali brato ja sam odgojen na šipku ljutuncu,smokvama i mostarskom asfaltu evo 50 godina tako da su mi potrebna tri slova da ti provalim namjere. Opet kazem imas vremena da promjenis ponasanje. Neda se ni meni žicat vas. Draza mi je normalna konverzacija i dobronamjerno mišljenje. Na ovakve nastupe kakav si ti imao veceras vadim bajonet i bodem do kosti
Vala i nije mi drago što je Velež u dubokom ofsajdu
bez obzira što su lani ti isti veležovci jeli gov.na protiv Želje sa onim sramnim skandiranjem pitarluku. Eto šta uradiše od nekad velikom klubu, svukoše ga na niske grane
A i taj Nikšić je neka velika pizda, nije mako qrcem da pomogne svom klubu, a prvi se busao u prsa nešto
valjda se nekako išćupaju, ali daBogda
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A **** ga brate sta ocekujes kada im psujes sve i kada ih vrijedjas,najgore je bilo kada ste im psovali sve ''ustasko'' u Mostaru a ljudi nit su to nit su uradili nesto pogresno ali etolet3 je napisao/la:Vala i nije mi drago što je Velež u dubokom ofsajdubez obzira što su lani ti isti veležovci jeli gov.na protiv Želje sa onim sramnim skandiranjem pitarluku. Eto šta uradiše od nekad velikom klubu, svukoše ga na niske grane
A i taj Nikšić je neka velika pizda, nije mako qrcem da pomogne svom klubu, a prvi se busao u prsa nešto
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.