Ajd popusti malo brate, ti si se pokazao u ranijim prognozama i niko te ne benda visegringonjaOnajDrugi je napisao/la:CYP 1 - 4 BiH.....to je to momci, no SIKIRIKI
A ako bude 1:4 - pa i corava koka nekad ubode.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ajd popusti malo brate, ti si se pokazao u ranijim prognozama i niko te ne benda visegringonjaOnajDrugi je napisao/la:CYP 1 - 4 BiH.....to je to momci, no SIKIRIKI
Najbolji potez je imao u 89 min..Svi su aplaudirali.SlevinKelevra je napisao/la:Poceo sam gledati snimak. 10. minut, Hadzic za sada najbolji.... bez zayebancije
x365859412zlatniljiljan je napisao/la:Sto se ti Safeta Susica,stoji da je ukenjo pocetak kvalifikacija,al dajte malo pokazite postovanja prema nasem najboljem igracu svih vremena i covjeku koji nas je prvi odveo na jedno veliko takmicenje...
Sajo zagonetan, volio bih da nas Kipar napadnesajo10 je napisao/la:Ja bi iskreno volio da nas Kipar napadne...Mislim da je to nasa sansa.
Pokazao bih mu postovanje da se sam pokupio i otisao kada je brod poceo da tone zahvaljujuci upravo njemu, i to prije SP-a, a pogotovo nakon SP-a, da je i tada otisao mozda bi ostao u lijepom sjecanju vecini iako je glavni krivac za poraz od Nigerije...ali nakon hakanja u ovim kvalifikacijama i njegove tvrdoglavosti postao je najomrazenija osoba...DonCorleone je napisao/la:x365859412zlatniljiljan je napisao/la:Sto se ti Safeta Susica,stoji da je ukenjo pocetak kvalifikacija,al dajte malo pokazite postovanja prema nasem najboljem igracu svih vremena i covjeku koji nas je prvi odveo na jedno veliko takmicenje...
I to je srusio najteze popravljive dijelove,slomio plocu,plafone,nosive stubove.Ostala samo puka vanjstina.hurem je napisao/la:Pokazao bih mu postovanje da se sam pokupio i otisao kada je brod poceo da tone zahvaljujuci upravo njemu, i to prije SP-a, a pogotovo nakon SP-a, da je i tada otisao mozda bi ostao u lijepom sjecanju vecini iako je glavni krivac za poraz od Nigerije...ali nakon hakanja u ovim kvalifikacijama i njegove tvrdoglavosti postao je najomrazenija osoba...DonCorleone je napisao/la:x365859412zlatniljiljan je napisao/la:Sto se ti Safeta Susica,stoji da je ukenjo pocetak kvalifikacija,al dajte malo pokazite postovanja prema nasem najboljem igracu svih vremena i covjeku koji nas je prvi odveo na jedno veliko takmicenje...
Zamisli ja tebi pomognem da napravis kucu, zavrsimo posao, i umjesto da odem tada ti je pocnem rusiti...
Naravno, ne znam ni sto ga se vise spominje, pogotovo sada, ali eto...vjerujem da ce Sajo opet sjesti na kormilo reprezentacije kada tadavaljda ce biti pametniji.
hurem je napisao/la:Ajd popusti malo brate, ti si se pokazao u ranijim prognozama i niko te ne benda visegringonjaOnajDrugi je napisao/la:CYP 1 - 4 BiH.....to je to momci, no SIKIRIKI![]()
A ako bude 1:4 - pa i corava koka nekad ubode.
slažem se 100%AlphonseKauders je napisao/la:Uglavnom, koliko sam skontao - nema Cristofi-a, dvostrukog strijelca u Zenici.
Pobjednički gol protiv Izraela je dao defanzivac Demetriou koji je trenutno igrač Walsalla (treća engleska liga).
Prvih 11 protiv Izraela:
Giorgallides (Omonia) 62/0
Dossa Junior (Konyaspor) 18/1
Demetriou (Walsall) 29/1
Mytidis (AEK Larnaca) 19/3
Makrides (APOEL) 75/5 (C)
Laban (AEK Larnaca) 21/2
Antoniades (APOEL) 11/0
Efrem (APOEL) 30/3
Laifis (Anorthosis Famagusta) 5/0
Makris (Anorthosis Famagusta) 8/0
Nikoloau (Levadiakos) 50/1
Naravno da ih ne trebamo podcijeniti nimalo, ali ako zijanimo od njih i drugi put, zaista nismo zaslužili ni baraž, a kamoli EP.
Gdje je kobni Christofi? kuknjavajestamaji je napisao/la:slažem se 100%AlphonseKauders je napisao/la:Uglavnom, koliko sam skontao - nema Cristofi-a, dvostrukog strijelca u Zenici.
Pobjednički gol protiv Izraela je dao defanzivac Demetriou koji je trenutno igrač Walsalla (treća engleska liga).
Prvih 11 protiv Izraela:
Giorgallides (Omonia) 62/0
Dossa Junior (Konyaspor) 18/1
Demetriou (Walsall) 29/1
Mytidis (AEK Larnaca) 19/3
Makrides (APOEL) 75/5 (C)
Laban (AEK Larnaca) 21/2
Antoniades (APOEL) 11/0
Efrem (APOEL) 30/3
Laifis (Anorthosis Famagusta) 5/0
Makris (Anorthosis Famagusta) 8/0
Nikoloau (Levadiakos) 50/1
Naravno da ih ne trebamo podcijeniti nimalo, ali ako zijanimo od njih i drugi put, zaista nismo zaslužili ni baraž, a kamoli EP.
I to, a i bit će nosioci na Euru. Ako pak kiksaju, a Italija dobije Norvešku, nosioci će biti:jestamaji je napisao/la:ne znam da li je neko ovo napisao, ali ima još nešto što nam ide u korist, ako belgija pobjedi kipar oni preuzimaju poziciju 1. na FIFA Coca-Cola ranglisti, elem za očekivati je da se potrude!
U tom slučaju vjerovatno si rutinski pobijedio i Izraela i Velsa a i Belgiju jednom vjerovatno. Rutinski na kraju treba remi ok igramo koliko nam treba. Al' u ovakvoj situaciji gdje napaljeni Kipar ima šansu da prvi put izbori neko prvenstvo sa ekipom koja vrijedi 15 puta manje nego naša reprezentacija naša pobjeda odnosno prolazak je stvarno pod moranje. I uopšte nisam zabrinut, jednostavno očekujem rutinsku pobjedu/prolazak a ako u kojem slučaju ne prođemo ne treba plaho Kipar dizati u nebesa da bi opravdali sebe jednostavno se poklopiti po ušima.SlevinKelevra je napisao/la:Ta prica je meni smijesnaFaraonTM je napisao/la:
Sve OK al' ovdje atmosfera ista kao prije Walesa, čuj Kipar nam prijetnja, pa yebite me ako iko odavde zna jednog igrača Kipra i gdje igra![]()
Mi ako sutra ne izborimo baraž onda definitivno ni nezaslužujemo Euro. Igrali bi protiv najjačih selekcija Europe a gaće nam se tresu od Kipra..Sta da nam je Mesa od pocetka selektor, da imamo dovoljno bodova i da nam je, recimo, remi na Kipru dovoljan za drugo mjesto. I mi taj remi ostvarimo, i neko dodje i kaze, ako nismo Kipra pobijedili, ne zasluzujemo Euro
Jedina mjera su bodovi. Ko ih ima vise, taj ide dalje i to je to. Glupa je prica 'ako ovog ne dobijemo, nesto ne zasluzujemo' i sl.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, edvaE2, farenhajt, Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 51 gost.