FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

RuleHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 15:32

godrina je napisao/la:Nemam ja sta prosvlijetlit, pogotovo ne takve k'o sto si ti to je stvar mentalnog sklopa. Dosao fino pitao, jer vidim vazda kukate na neke igrace klanove, sreca ima i tu ok momaka pa odgovore.
Pa jeli ti odgovoreno normalno pa si poceo srati da se suspenduje onaj ko se smije suspendovati?

Kad sve znas, odgovori ko se smije a ko se ne smije suspendovati?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 okt 2015, 15:49

RuleHz je napisao/la:
godrina je napisao/la:Nemam ja sta prosvlijetlit, pogotovo ne takve k'o sto si ti to je stvar mentalnog sklopa. Dosao fino pitao, jer vidim vazda kukate na neke igrace klanove, sreca ima i tu ok momaka pa odgovore.
Pa jeli ti odgovoreno normalno pa si poceo srati da se suspenduje onaj ko se smije suspendovati?

Kad sve znas, odgovori ko se smije a ko se ne smije suspendovati?
Procitaj kako je odgovorio taj belosevic pa onda mozgaj. Suspenduje se koga smiju, valjda to ti treba da bolje znas ko je penga u svlacionici. Slaze se @unbx nek ti objasni.
I te fore poceo srati prosipaj gdje drugo npr kod kuce, smiri malo dozivljaj.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 16:10

Svasta!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 okt 2015, 18:50

Gori vi sto mu odg, et kao on s dobrim namjerama pitao...
Idi slavi s bracom sto je Matej povrijedjen, ionako ste mu vi zeljeli da ''ga guraju u kolicima''...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 okt 2015, 19:39

Može li mi neko lijepo objasniti kako to da pile ispadne bolesnik kad kaže da bi volio da Delača guraju u kolicima 6 mjeseci a kad neko od vas kaže da bi volio da je neki član ''klana'' slomio nogu umjesto Delača on nije bolesnik jel ? Molim bez napadanja u čoporu od ljudina nego ljudsko objašnjenje.Hvala.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 12 okt 2015, 19:43

zavisi kad si govorio da pape pogine/udari ga auto i sl. to je bilo ok i niko nikakve banove nije trazio, jer je bio omrzen kao ti klanovci, a jbg delac im ispade zakletva sad pa ko da u oko im diras :D

npr. da kazes, dzemo dabogda te auto pokupilo nece smetat :mrgreen:

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 12 okt 2015, 19:45

Jaozinho22 je napisao/la:Može li mi neko lijepo objasniti kako to da pile ispadne bolesnik kad kaže da bi volio da Delača guraju u kolicima 6 mjeseci a kad neko od vas kaže da bi volio da je neki član ''klana'' slomio nogu umjesto Delača on nije bolesnik jel ? Molim bez napadanja u čoporu od ljudina nego ljudsko objašnjenje.Hvala.
obje noge*
JoseMourinho je napisao/la: npr. da kazes, dzemo dabogda te auto pokupilo nece smetat :mrgreen:
pa da :mrgreen:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 okt 2015, 19:49

Hajd mi samo recite jel mi se cini ili branite pileta nakon onoga sto je napisao?! Jbg razumijem ja da je on bas duhovni vodza na pdf-u, insajder sa informacijama...ali onako bolesne izjave opravdavati, to nmgu da razumijem....
Ovaj sto zeli da neko slomi nogu ili obje je isto bolestan kao i pile...

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 12 okt 2015, 20:26

ako je teza povreda kriznih ligamenata, velika steta za samog mateja. to zahtjeva dug oporavak i koljeno vise nikada nije kako je bilo. ja sam pokidao krizne ligamente 2000. godine i 5 i pol mjeseci sam proveo na stakama, a na gol ponovo stao nakon 10 mjeseci. do duse, nisam imao doktore i postoperativne terapije koje ce on imati, pa bi kod njega to sigurno brze islo. ali, opet, velika pauza je u pitanju, ispadanje iz trenaznog procesa i takmicarske forme, za sto treba vremena da se vrati. opet kazem, steta zbog njega samog, jer se radi o golmanu koji je medju top 3 na nasim terenima u postratnom periodu i cini mi se da je, formom koju je pokazivao ove sezone, imao otvorena vrata za ozbiljniji angazman u slijedecem ljetnom prelaznom roku. da se ne lazemo, meni, kao navijacu Zelje, odgovara da ste vi oslabljeni, ali bi mi daleko draze bilo da je celzi mateja povukao sa posudbe ili posudio nekom drugom timu. obzirom da znam kakve bolove nosi ta povreda i kakve su dugotrajne posljedice, ne bih je pozelio nikome.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 okt 2015, 20:30

@starigrad, normala da zelis da ti je protivnik oslabljen, da ima sto manji broj dobrih igraca... Ali ici do te mjere da nekom zelis da ga guraju u kolicima je bolesno i sam to znas. Da Bog da svi igraci PL BiH bili zivi i zdravi i godinama gledali u ledja FKS...
A ovim bolesnicima se vrati sve, prije ili kasnije...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 okt 2015, 20:38

Belosevicu malo ti previse licno ovo shvatas. **** se kome van ovog foruma sta pile, ti ili ja mislimo ili neko deseti i valjda je tako najbolje.

Zip javi se da ti vidim sliku :D
Sport je lijek za tijelo i duh.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 okt 2015, 20:42

belosevic28 je napisao/la:@starigrad, normala da zelis da ti je protivnik oslabljen, da ima sto manji broj dobrih igraca... Ali ici do te mjere da nekom zelis da ga guraju u kolicima je bolesno i sam to znas. Da Bog da svi igraci PL BiH bili zivi i zdravi i godinama gledali u ledja FKS...
Djesi lazni moralista prije toga kunes momka ko kakva ciganka i to tako ruzno dabogda ti djeci bilo sto ti zelio mateju. Kako te nije stid samog sebe levatu.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 12 okt 2015, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 okt 2015, 20:42

Da si imalo realan shvatio bi o cemu govorim... No dobro, brat vam je sa tribine, red je xa ga branite.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 okt 2015, 20:48

To "brat vam je sa tribine" zadrzi za Olovo u okolinu. Naravno da osudjujem ako te bas interesuje moja "realnost", ali ja sam se tebi obratio ne njemu. Ne valja nikoga kleti, Nece Delaca dohvatiti sta neko ovdje napise, kao ni Zolotica, Kvesica ili sta ja znam koga, a nekome djecu spominjati je ispod svake norme. Opusteno momcino, pretpostavljam da si mlad i nemas djecu. U to se ne dira...

Inace, neka pisanja su otisla van svih okvira. Ljudskih i moralnih. Nismo neprijatelji bem mu misa, dva velika kluba iz najljepseg grada. Imamo svi toliko neprijatelja da nam ne trebaju u vlastitoj avliji. Inace, toliko smo mali na nekoj mapi Europe, ali hajde da ne s.e.rem ovdje o tome.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 12 okt 2015, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic28
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la belosevic28 » 12 okt 2015, 20:48

pile87 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:@starigrad, normala da zelis da ti je protivnik oslabljen, da ima sto manji broj dobrih igraca... Ali ici do te mjere da nekom zelis da ga guraju u kolicima je bolesno i sam to znas. Da Bog da svi igraci PL BiH bili zivi i zdravi i godinama gledali u ledja FKS...
Djesi lazni moralista prije toga kunes momka ko kakva ciganka i to tako ruzno dabogda ti djeci bilo sto ti zelio mateju. Kako te nije stid samog sebe levatu.
Ocito ti se crtat mora papak bolesni. Ako on ne zeli nista lose Mateju, znaci ni ja njegovoj djeci ne zelim nista lose, logika. Levat ke onaj koji ti dopusta da svoje bolesne misli prosipas na jednom sportskom forumu. Slavis li futavce mrtvi sto je Matej teze povrijedjen?!

belosevic28
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la belosevic28 » 12 okt 2015, 20:52

storm_raider je napisao/la:To "brat vam je sa tribine" zadrzi za Olovo u okolinu. Naravno da osudjujem ako te bas interesuje moja "realnost", ali ja sam se tebi obratio ne njemu. Ne valja nikoga kleti, Nece Delaca dohvatiti sta neko ovdje napise, kao ni Zolotica, Kvesica ili sta ja znam koga, a nekome djecu spominjati je ispod svake norme. Opusteno momcino, pretpostavljam da si mlad i nemas djecu. U to se ne dira...
Ocito i tebi moram nacrtati... Ako ke istina da on Mateju ne zeli nista lose, saberi dva i dva... I ne znam kakve veze ima Olovo sa svim ovim, ja se brate ne stidim mjesta porijekla. Vi svi iz Londona pa vam Olovo sprdnja, sta li vec...?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 okt 2015, 20:54

Nista, zivio... Ne ide ni naopako. Hajde mlad si, polako.

Zipeee, javi se barem ti da mi uljepsas noc sa tom slikicom.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 okt 2015, 20:57

Ja te jedno pitam, ti nesto sasvim drugo pokusavas. Jeste relativno sam mlad i iz Olova sam, ali nije nam to tema... Ali ajd... Zivio ti meni.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 okt 2015, 21:04

E hajde kada me vec prozivas, a bio sam i ja tvojih godina...

Nigdje nisam napisao da ga opravdavam, cak sam ga i osudio, a ti pises "brat sa tribine". Kazem ti da zadrzis to u Olovu, jer to nikakve veze nema sa istinom ni mojim postom. Necu se ja s' tobom momcino ubjedjivati, ali ja sam se obratio tebi, ne njemu. Ako ti nije jasno, fino se vrati i procitaj ponovo. Nije Dostojevski pisao da ga moras 3 puta citati da shvatis. :D

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 21:47

Daj ba pitari, jel me zajebavate pa upadate u raspravu sa obom dvojicom ubleha? Jedan zvani "Ajfel" a drugi sa svojom cuvenom izrekom "uz nogu pseto".

Dajte ljudi, mucnite glavom. Spustice vas na svoj nivo i onda dotuci glupostima!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, supervizor i 19 gostiju.