Ko vam je najdrazi igrac

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

BRT
Kontakt:

Re: Ko vam je najdrazi igrac

Post Postao/la BRT » 09 feb 2009, 01:10

LeBronJamesKing je napisao/la:
fk sarajevo je napisao/la:KOBE BRYANT :mrgreen:
52+11+10 who is the KING?
Dovoljno ti je bilo upratiti vecerasnju. Iako je marginalno odigrao i Bryant, nista posebno, niti je puno igrao, pokazao je da je i dalje bolji i dotjeraniji igrac, onaj zadnji sut je jednostavno, ono, 'tu sam'.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 09 feb 2009, 02:27

ma veceras su oba zakazala a pogotov James,pa covjek sve masio sut iz igre 5/20 Kobe mnogo boli po postotku 7/15 a ako cemo po vecerasnjoj utakmici gledati anda je Lamar Odom najbolji igrac na svijetu
Tracy McGrady!!!

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 09 feb 2009, 09:53

Odom je najnepredvidljiviji igrac na svijetu, ako je i u cemu naj. Da igra konstantno na razini na kojoj moze, bio bi jedan od najboljih.
No, to nije poanta. Niti je poanta statistike. Pogledaj utakmicu opet. Jednostavno je 'rafiniraniji' Bryant i dalje od Jamesa, koji je dosta siroviji, neizradjeniji, covjek na silu, snagu ide. Veceras nije obojici islo, medjutim, kad vidis onaj Bryantov fade-away shot...

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 09 feb 2009, 18:44

BRT je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:
fk sarajevo je napisao/la:KOBE BRYANT :mrgreen:
52+11+10 who is the KING?
Dovoljno ti je bilo upratiti vecerasnju. Iako je marginalno odigrao i Bryant, nista posebno, niti je puno igrao, pokazao je da je i dalje bolji i dotjeraniji igrac, onaj zadnji sut je jednostavno, ono, 'tu sam'.
A VI TO BAS NE RAZUMITE DOBRO, PROSLE GODINE JE KRIS POUL IMAO PROSJEK KAO JAMES NA SINOSNJOJ UTAKMICU DODUSE PUNO MANJE SKOKOVA I BIO JE TRECI ZA MVP NAGRADU PA JESTE LI VI VIDJELI STATISTIKU 12 ASISTENCIJA I RECI SIROVINA PA TO JE U NAJMANJU RUKU ZLONAMJERNO I NERAZUMIJEVANJE IGRE!!!!!
king is the best!!!!
U ime Gospodara...

partizan in heart
Kontakt:

Post Postao/la partizan in heart » 09 feb 2009, 22:26

Lebron nije vise ono sto je bio i zasto s ga svi zavolili,nema vise onih divljackih zakucavanja toliko koliko pre.sad je kao poceo i sutatui :mrgreen:

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 09 feb 2009, 23:07

Nije zlonamjerno i nije nerazumijevanje igre, jednostavno si nerealan, al dobro, ne ocekujem drugacije od LeBronJamesKing nicka lol.
Da je FANTASTICAN igrac, jest, no on NEMA tu profinjenost i stil koji ima Bryant, taj sut, eleganciju, kompletnost kao igrac i najvecu talentiranost od svih. James ima fizikalije, ima snagu, a ima i SRECU sto mu toleriraju suci dosta tih sirovih pokreta i napada pa mu ustvari za svasta sude prekrsaje. Al to je brate atleticizam cisti.
Mislim, razlika je to. Dzaba ti je, James jos nije na Bryantovoj razini i kosarkaskoj svijesti, i to je to.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 10 feb 2009, 14:11

BRT je napisao/la:Nije zlonamjerno i nije nerazumijevanje igre, jednostavno si nerealan, al dobro, ne ocekujem drugacije od LeBronJamesKing nicka lol.
Da je FANTASTICAN igrac, jest, no on NEMA tu profinjenost i stil koji ima Bryant, taj sut, eleganciju, kompletnost kao igrac i najvecu talentiranost od svih. James ima fizikalije, ima snagu, a ima i SRECU sto mu toleriraju suci dosta tih sirovih pokreta i napada pa mu ustvari za svasta sude prekrsaje. Al to je brate atleticizam cisti.
Mislim, razlika je to. Dzaba ti je, James jos nije na Bryantovoj razini i kosarkaskoj svijesti, i to je to.
de Bogati ti meni reci sta ima Kobe, jeli mislis da ima pregled igre kao KING? o skoku ne treba trositi rijeci o inteligenciji o kojoj pricas trebas pogledati kako KING daje te asistenciije preko citavoog terena, a ocigledno daje vama dobro dosla ova pobjeda lejkersa pa da mozete pisati sto god hocete. a sto se tice ko kome i sta tolerise najbolje ti govori 20 sslobodnih bacanja koje je imao Kobe na toj utakmici kada je dao 61 poen,v ili recimo proslogodisnji play off ako si gledao i jednu utakmicu sta ljudi rade KINGu nisu to fauli vec marisana a ti govoris o tome da mu nesto sviraju sto ne postoji ali eto ima svako pravo da pise sto hoce. a to je tacno da KING nije na Kobe razini on je dimenzija vise od svih ukljucujuci i Kobea
U ime Gospodara...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 feb 2009, 14:52

najdrazi mi je Tracy Mcgrady.ovu sezonu igra veome lose a najavljivano je pred pocetak sezone da ce biti kao nekad al on krenu da nemoze bit gore.mislim da je samo jednom ove godine uspio dati 30 poena i to potrtlandu al mu je zato brandon roy u zadnjoj sekundi produzetka zabio tricu.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 feb 2009, 15:10

T-MAC je napisao/la:najdrazi mi je Tracy Mcgrady.ovu sezonu igra veome lose a najavljivano je pred pocetak sezone da ce biti kao nekad al on krenu da nemoze bit gore.mislim da je samo jednom ove godine uspio dati 30 poena i to potrtlandu al mu je zato brandon roy u zadnjoj sekundi produzetka zabio tricu.end
polako bice on onaj pravi samo da se oporavi 100% vjeruj mi,citao sam sta pise kad se obraca svojim navijacima i kaze "ja sam borac i dat cu sve od sebe da ovu povredu zaobidjem i da ponovo budem onaj stari"
Tracy McGrady!!!

BRT
Kontakt:

Post Postao/la BRT » 10 feb 2009, 19:32

Eh, ne da mi se raspravljati s nekim tko je nerealan. Previse i predugo pratim sve navedene. To su nijanse, medjutim, i stvar obicnog razuma, a i statistike gledajuci unazad. No, eto, kako god hoces, 'kralju', lol.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 10 feb 2009, 23:24

BRT je napisao/la:Eh, ne da mi se raspravljati s nekim tko je nerealan. Previse i predugo pratim sve navedene. To su nijanse, medjutim, i stvar obicnog razuma, a i statistike gledajuci unazad. No, eto, kako god hoces, 'kralju', lol.
pa ti neznas ni na sta se pozivas a pises ko fol ne vrijedi se raspravljati, pogledaj statistiku u citavoj karijeri ili u samo zadnjoj godini ili u zadnjih 10 utakmicu ili uzmi i uporedi pocetke karijera i vidjeces koje bolji ako se vec pozivas na statistiku!!!! a doduse ne vrijedi se ni raspravljati lijepo pise da je naslov ko vam je najdrazi a ne koje najbolji!!!!!!!
U ime Gospodara...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 feb 2009, 22:05

LeBron James, momak koji rusi sve rekorde
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 17 feb 2009, 16:46

hidayet turkoglu ------super igrac ;)

strossmayer
Kontakt:

Post Postao/la strossmayer » 22 feb 2009, 16:54

Ah fakat je dosta ove raspre o Jamesu i Kobeju, to su sve nezrele raspre. Ok, James je životinja, frajer je čudo prirode, i Kobe isto, ali fazon je voljeti te ljude kada budu imali 35-36 godina, kad budu ulazili sa klupe u garbage timeu. Eh tada će ova dječurlija voljeti neke nove igrače i to me živcira i opet će govoriti kako su u pravu i kako znaju.
A Mike Bibby je igračina, kao što je već neko napisao. On mi je najdraži u NBA, a drag mi je i Udrih . . . James mi nikako nije drag, a ni Kobe iako ga je uživanje gledati.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2009, 17:08

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

acmilan
Kontakt:

Post Postao/la acmilan » 23 feb 2009, 20:52

Meni je Manu Ginobili najdrazi. Jedan od najvaznijih igraca San Antonia, osvojio je dosad 3 prstena i sto je navaznije najbolje igra kad je najpotrebnije.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 mar 2009, 04:39

slika

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 mar 2009, 06:51

Ma POSTAR jest da zavrsio karijeru al dobar coj,k ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cristiano Ronaldo
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo » 08 mar 2009, 22:06

meni je james bolji od kobea upravo zbog snage ali kobe je elegantniji shta jest jest.al obadvojica su mi dragi :!: :!: ;)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 09 mar 2009, 02:26

slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.