Dovoljno ti je bilo upratiti vecerasnju. Iako je marginalno odigrao i Bryant, nista posebno, niti je puno igrao, pokazao je da je i dalje bolji i dotjeraniji igrac, onaj zadnji sut je jednostavno, ono, 'tu sam'.LeBronJamesKing je napisao/la:52+11+10 who is the KING?fk sarajevo je napisao/la:KOBE BRYANT
Ko vam je najdrazi igrac
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Ko vam je najdrazi igrac
ma veceras su oba zakazala a pogotov James,pa covjek sve masio sut iz igre 5/20 Kobe mnogo boli po postotku 7/15 a ako cemo po vecerasnjoj utakmici gledati anda je Lamar Odom najbolji igrac na svijetu
Tracy McGrady!!!
Odom je najnepredvidljiviji igrac na svijetu, ako je i u cemu naj. Da igra konstantno na razini na kojoj moze, bio bi jedan od najboljih.
No, to nije poanta. Niti je poanta statistike. Pogledaj utakmicu opet. Jednostavno je 'rafiniraniji' Bryant i dalje od Jamesa, koji je dosta siroviji, neizradjeniji, covjek na silu, snagu ide. Veceras nije obojici islo, medjutim, kad vidis onaj Bryantov fade-away shot...
No, to nije poanta. Niti je poanta statistike. Pogledaj utakmicu opet. Jednostavno je 'rafiniraniji' Bryant i dalje od Jamesa, koji je dosta siroviji, neizradjeniji, covjek na silu, snagu ide. Veceras nije obojici islo, medjutim, kad vidis onaj Bryantov fade-away shot...
-
A VI TO BAS NE RAZUMITE DOBRO, PROSLE GODINE JE KRIS POUL IMAO PROSJEK KAO JAMES NA SINOSNJOJ UTAKMICU DODUSE PUNO MANJE SKOKOVA I BIO JE TRECI ZA MVP NAGRADU PA JESTE LI VI VIDJELI STATISTIKU 12 ASISTENCIJA I RECI SIROVINA PA TO JE U NAJMANJU RUKU ZLONAMJERNO I NERAZUMIJEVANJE IGRE!!!!!BRT je napisao/la:Dovoljno ti je bilo upratiti vecerasnju. Iako je marginalno odigrao i Bryant, nista posebno, niti je puno igrao, pokazao je da je i dalje bolji i dotjeraniji igrac, onaj zadnji sut je jednostavno, ono, 'tu sam'.LeBronJamesKing je napisao/la:52+11+10 who is the KING?fk sarajevo je napisao/la:KOBE BRYANT
king is the best!!!!
U ime Gospodara...
-
- Kontakt:
Lebron nije vise ono sto je bio i zasto s ga svi zavolili,nema vise onih divljackih zakucavanja toliko koliko pre.sad je kao poceo i sutatui 

Nije zlonamjerno i nije nerazumijevanje igre, jednostavno si nerealan, al dobro, ne ocekujem drugacije od LeBronJamesKing nicka lol.
Da je FANTASTICAN igrac, jest, no on NEMA tu profinjenost i stil koji ima Bryant, taj sut, eleganciju, kompletnost kao igrac i najvecu talentiranost od svih. James ima fizikalije, ima snagu, a ima i SRECU sto mu toleriraju suci dosta tih sirovih pokreta i napada pa mu ustvari za svasta sude prekrsaje. Al to je brate atleticizam cisti.
Mislim, razlika je to. Dzaba ti je, James jos nije na Bryantovoj razini i kosarkaskoj svijesti, i to je to.
Da je FANTASTICAN igrac, jest, no on NEMA tu profinjenost i stil koji ima Bryant, taj sut, eleganciju, kompletnost kao igrac i najvecu talentiranost od svih. James ima fizikalije, ima snagu, a ima i SRECU sto mu toleriraju suci dosta tih sirovih pokreta i napada pa mu ustvari za svasta sude prekrsaje. Al to je brate atleticizam cisti.
Mislim, razlika je to. Dzaba ti je, James jos nije na Bryantovoj razini i kosarkaskoj svijesti, i to je to.
-
de Bogati ti meni reci sta ima Kobe, jeli mislis da ima pregled igre kao KING? o skoku ne treba trositi rijeci o inteligenciji o kojoj pricas trebas pogledati kako KING daje te asistenciije preko citavoog terena, a ocigledno daje vama dobro dosla ova pobjeda lejkersa pa da mozete pisati sto god hocete. a sto se tice ko kome i sta tolerise najbolje ti govori 20 sslobodnih bacanja koje je imao Kobe na toj utakmici kada je dao 61 poen,v ili recimo proslogodisnji play off ako si gledao i jednu utakmicu sta ljudi rade KINGu nisu to fauli vec marisana a ti govoris o tome da mu nesto sviraju sto ne postoji ali eto ima svako pravo da pise sto hoce. a to je tacno da KING nije na Kobe razini on je dimenzija vise od svih ukljucujuci i KobeaBRT je napisao/la:Nije zlonamjerno i nije nerazumijevanje igre, jednostavno si nerealan, al dobro, ne ocekujem drugacije od LeBronJamesKing nicka lol.
U ime Gospodara...
najdrazi mi je Tracy Mcgrady.ovu sezonu igra veome lose a najavljivano je pred pocetak sezone da ce biti kao nekad al on krenu da nemoze bit gore.mislim da je samo jednom ove godine uspio dati 30 poena i to potrtlandu al mu je zato brandon roy u zadnjoj sekundi produzetka zabio tricu.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
polako bice on onaj pravi samo da se oporavi 100% vjeruj mi,citao sam sta pise kad se obraca svojim navijacima i kaze "ja sam borac i dat cu sve od sebe da ovu povredu zaobidjem i da ponovo budem onaj stari"T-MAC je napisao/la:najdrazi mi je Tracy Mcgrady.ovu sezonu igra veome lose a najavljivano je pred pocetak sezone da ce biti kao nekad al on krenu da nemoze bit gore.mislim da je samo jednom ove godine uspio dati 30 poena i to potrtlandu al mu je zato brandon roy u zadnjoj sekundi produzetka zabio tricu.end
Tracy McGrady!!!
Eh, ne da mi se raspravljati s nekim tko je nerealan. Previse i predugo pratim sve navedene. To su nijanse, medjutim, i stvar obicnog razuma, a i statistike gledajuci unazad. No, eto, kako god hoces, 'kralju', lol.
-
pa ti neznas ni na sta se pozivas a pises ko fol ne vrijedi se raspravljati, pogledaj statistiku u citavoj karijeri ili u samo zadnjoj godini ili u zadnjih 10 utakmicu ili uzmi i uporedi pocetke karijera i vidjeces koje bolji ako se vec pozivas na statistiku!!!! a doduse ne vrijedi se ni raspravljati lijepo pise da je naslov ko vam je najdrazi a ne koje najbolji!!!!!!!BRT je napisao/la:Eh, ne da mi se raspravljati s nekim tko je nerealan. Previse i predugo pratim sve navedene. To su nijanse, medjutim, i stvar obicnog razuma, a i statistike gledajuci unazad. No, eto, kako god hoces, 'kralju', lol.
U ime Gospodara...
LeBron James, momak koji rusi sve rekorde
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
hidayet turkoglu ------super igrac 

-
- Kontakt:
Ah fakat je dosta ove raspre o Jamesu i Kobeju, to su sve nezrele raspre. Ok, James je životinja, frajer je čudo prirode, i Kobe isto, ali fazon je voljeti te ljude kada budu imali 35-36 godina, kad budu ulazili sa klupe u garbage timeu. Eh tada će ova dječurlija voljeti neke nove igrače i to me živcira i opet će govoriti kako su u pravu i kako znaju.
A Mike Bibby je igračina, kao što je već neko napisao. On mi je najdraži u NBA, a drag mi je i Udrih . . . James mi nikako nije drag, a ni Kobe iako ga je uživanje gledati.
A Mike Bibby je igračina, kao što je već neko napisao. On mi je najdraži u NBA, a drag mi je i Udrih . . . James mi nikako nije drag, a ni Kobe iako ga je uživanje gledati.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je Manu Ginobili najdrazi. Jedan od najvaznijih igraca San Antonia, osvojio je dosad 3 prstena i sto je navaznije najbolje igra kad je najpotrebnije.
- Crveni_1922

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Ma POSTAR jest da zavrsio karijeru al dobar coj,k 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Cristiano Ronaldo
- Kontakt:
meni je james bolji od kobea upravo zbog snage ali kobe je elegantniji shta jest jest.al obadvojica su mi dragi

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.