Moja zelja je Slovenija. Tu sam siguran 90% da prolazimo, ove ostale tri repke sanse bi bile izmedju 50 i 60 %
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: BiH - ? (Baraž)
Osveta Dancima?
Moja zelja je Slovenija. Tu sam siguran 90% da prolazimo, ove ostale tri repke sanse bi bile izmedju 50 i 60 %
Don't believe the hype.
U pravu je momak, Madjarska ce biti nosioc. Na @footballseeding nisu uracunati bodovi iz zadnjeg kola gdje ce Madjarskoj za poraz pripasti 380 bodova cime ce prestici Dansku i to za samo 2 boda. Dakle nenosioci:
1. Danska
2. Irska
3. Norveska
4. Slovenija
1. Danska
2. Irska
3. Norveska
4. Slovenija
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Slovenija i samo Slovenija. Dva puta se kod kuće igra.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Danci bi nas isprasili po guzii.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Prolazimo koga god dobijamo. Dosta je bilo luzerstva
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
dje ces na Lorda BendtneraShooter je napisao/la:Danci bi nas isprasili po guzii.
Pyro is not a crime !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Danci mogu da se roknu jer su zavrsili kvale iza Albanije onakve :SShooter je napisao/la:Danci bi nas isprasili po guzii.
Samo da ne dobijemo Ukrajinu ili Švedsku!! 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Bilo ko osim Danske je prihvatljiv (a Slovenija bi nam posebno legla), pa necemo valjda po treci put biti pehovi i izvuci najgori par. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
De ispravi te moguce protivnike, ne mora i u prvom postu biti pogresno napisano.. dosta je sto svako bar po jednom napise pogresne nenosioceClutch je napisao/la:Temu ću preimenovati kad u ždrijebu i službeno izvučemo Portugal.
ili je ipak madjarska nosioc, izvinjavam se ako je
This time next year we'll be millionaires.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo ko osim Irske, Irska bi u nekim grupama lagano bila prva sa Oneillom.rope11 je napisao/la:Bilo ko osim Danske je prihvatljiv (a Slovenija bi nam posebno legla), pa necemo valjda po treci put biti pehovi i izvuci najgori par.
Danska je cak pozeljna..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Svedska ,Republika Irska,Madjarska ili Slovenija.
Slovenija definitivno,ali eto da samo ne dobijemo Svedsku.
Slovenija definitivno,ali eto da samo ne dobijemo Svedsku.
BosnaE
Norveška ? Ma može
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako smo igrali veceras da su nenosioci Gruzija Malta Finska i Makedonija strah bi me bilo baraža. Iskreno i nažalost slabi smo pravo. Daj bože ali teško
Momciluk je napisao/la:De ispravi te moguce protivnike, ne mora i u prvom postu biti pogresno napisano.. dosta je sto svako bar po jednom napise pogresne nenosioceClutch je napisao/la:Temu ću preimenovati kad u ždrijebu i službeno izvučemo Portugal.
Vec sam objasnio.Clutch je napisao/la:Madjarska ce biti nosioc. Na @footballseeding nisu uracunati bodovi iz zadnjeg kola gdje ce Madjarskoj za poraz pripasti 380 bodova cime ce prestici Dansku i to za samo 2 boda. Dakle nenosioci:
1. Danska
2. Irska
3. Norveska
4. Slovenija
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa ne bih bas nazvao Dansku pozeljnom, bilo bi dobro izbjeci i njih i Irsku ako je ikako moguce. Sanse su 50-50 za to, pa cemo vidjeti kolike smo srece...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovi Slovenci su maheri za baraz, kao da gledam dobit ce npr Svedsku i proci
Don't believe the hype.
http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers ... 90492.html
nisam nesto s engleskim ali koliko shvatih pise da prvu nosioci igraju kuci, sto i nije lose, samo ne primiti gol
nisam nesto s engleskim ali koliko shvatih pise da prvu nosioci igraju kuci, sto i nije lose, samo ne primiti gol
Ako dobijemo Dance osigurati se u slucaju loseg rezultata da uleti @Nerminovic i napadne Djurica. Naravno, da ima zastavu Dansske oko sebe.
U slucaju Norvezana ide Cartmo u napad na Anela Hadzica, skida Spahu i klekne pred njega. Sa zastavom oko pasa i vikinskom kapom na glavi.
Rezultat toga je 0-3 za BiH
Jos naci kakvog janeza i irca. Sto je sigurno, sigurno je.
U slucaju Norvezana ide Cartmo u napad na Anela Hadzica, skida Spahu i klekne pred njega. Sa zastavom oko pasa i vikinskom kapom na glavi.
Rezultat toga je 0-3 za BiH
Jos naci kakvog janeza i irca. Sto je sigurno, sigurno je.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.