Moja zelja je Slovenija. Tu sam siguran 90% da prolazimo, ove ostale tri repke sanse bi bile izmedju 50 i 60 %
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
dje ces na Lorda BendtneraShooter je napisao/la:Danci bi nas isprasili po guzii.
Danci mogu da se roknu jer su zavrsili kvale iza Albanije onakve :SShooter je napisao/la:Danci bi nas isprasili po guzii.
De ispravi te moguce protivnike, ne mora i u prvom postu biti pogresno napisano.. dosta je sto svako bar po jednom napise pogresne nenosioceClutch je napisao/la:Temu ću preimenovati kad u ždrijebu i službeno izvučemo Portugal.
Bilo ko osim Irske, Irska bi u nekim grupama lagano bila prva sa Oneillom.rope11 je napisao/la:Bilo ko osim Danske je prihvatljiv (a Slovenija bi nam posebno legla), pa necemo valjda po treci put biti pehovi i izvuci najgori par.
Momciluk je napisao/la:De ispravi te moguce protivnike, ne mora i u prvom postu biti pogresno napisano.. dosta je sto svako bar po jednom napise pogresne nenosioceClutch je napisao/la:Temu ću preimenovati kad u ždrijebu i službeno izvučemo Portugal.
Vec sam objasnio.Clutch je napisao/la:Madjarska ce biti nosioc. Na @footballseeding nisu uracunati bodovi iz zadnjeg kola gdje ce Madjarskoj za poraz pripasti 380 bodova cime ce prestici Dansku i to za samo 2 boda. Dakle nenosioci:
1. Danska
2. Irska
3. Norveska
4. Slovenija
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, mercurial i 18 gostiju.