FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma kad sablja spremi ekipu odradiće ovo i hare lagano. igrajmo normalno 
-
prisutanod1964
Biće to sve OK:TIAGUINHO VAMOS JOGAR A BOLLA.ChWilla je napisao/la:ma kad sablja spremi ekipu odradiće ovo i hare lagano. igrajmo normalno
- JoseMourinho
- Kontakt:
yebali majku lopovsku koaj **** u savezu fuj
Sve zenske članove porodice !!!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Vala Memija se lako moze naci na Mesinom spisku za neke prijateljske nakon plasmana na EP aBd. Zapni Kerime lave.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Pretjerujete. Edis je iskljucen i normalno da će biti kaznjen. I Edis je očekivao ovakvu kaznu
Čestitke Mesi
Čestitke Mesi
-
neroazzuro
- Kontakt:
Joj obrazloženja u retardinjosa, majko mila... Čuj, oni brane ugled Željezničara od našeg trenera
Nemojte nas branit, molim vas!
Pitam se, al ozbiljno, imal oko normalan u onoj buhari. Plaše se pi.čići opasno. S razlogom.
Nemojte nas branit, molim vas!
Pitam se, al ozbiljno, imal oko normalan u onoj buhari. Plaše se pi.čići opasno. S razlogom.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Pu pizda im materina, oni ce nekome reci sta je dobro.E ono ce nekome reci sta steti ugledu kluba.
Nema nama napretka nikavog sa ovakvim savezom yebem im sve sto imaju.
Nema nama napretka nikavog sa ovakvim savezom yebem im sve sto imaju.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Što se tiče kazne za Edisa to smo svi realno i očekivali, samo je bilo pitanje na koliko će utakmica biti kažnjen, ali to da NS piše kako Edis šteti ugledu kluba, to već nije u redu, mislim da mi znamo ko nam šteti, a ko ne.
Puna podrška EDISU i PEKIĆU...
VTŽ
Puna podrška EDISU i PEKIĆU...
VTŽ
Ocekivana kazna za Edisa, samo ne znam cemu onakvo obrazlozenje sta oni imaju komentarisat ugled kluba ali o tom po tom, mozda jos treba sacekat da bude zvanicno. Opcenito mislim da bi ljudi u klubu trebali obratit pažnju sto se tice ponašanja za vrijeme utakmica, ona kazna za Pekica koliko god ga mi volili je isto opravdana i dobro je napisano da mu nije prvi put da se neprimjerno ponasa.
Je li danas izvlacenje parova za kup ?? Sad pocinju po 2 utakmice jelda ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Počinju sada po 2 utakmice, ali ne znam da je danas izvlačanjegodrina je napisao/la:Je li danas izvlacenje parova za kup ?? Sad pocinju po 2 utakmice jelda ??
Sutra je izvlacenje u 12hgodrina je napisao/la:Je li danas izvlacenje parova za kup ?? Sad pocinju po 2 utakmice jelda ??
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
18.10, u 15.30 sa HŠKZ ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nisam bas ocekivao dvije utakmice suspenzije za Edisa,jedna mi je nekako bila logicna,al sta je tu je.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Utakmica je u subotufedeltafrotta je napisao/la:18.10, u 15.30 sa HŠKZ ?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ko prenosi tekmu?
Evo po pice uzimamo plemice.
Nakon dobre partije na derbiju slijedi nam jos jedan veoma jak ispit. Utakmica koja nosi vise od 3 boda jer sa eventualnom pobjedom mi ulazimo u trku za titulu. I sa bodom bih bio zadovoljan jer Zrinjski je ekipa koja ima glavu i rep. Imal ko da pauzira od nasih igraca ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.