FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ja koliko znam svi su OK.
Pravac Grbavica lagano..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
11plavih1992
- Kontakt:
Vakat jeOkolele je napisao/la:Pravac Grbavica lagano..
A cemu je vakat tome je i vrijeme
05. - 07. Oktobar 1992
U kojem sastavu igraju nasi momci veceras zna li neko, 9,50 kvota na nas, kontam keca opaliti
Čutahija, Alihodžić, Osmanković, Ćubara, Duraković, Palić, Hiroš, Šubo, Hajdarević, Ajkunić, Mujagić.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Hvala vidio sam, a vidim Zeric na klupi, valjda ce i on zaigrat.ceze je napisao/la:Čutahija, Alihodžić, Osmanković, Ćubara, Duraković, Palić, Hiroš, Šubo, Hajdarević, Ajkunić, Mujagić.
Nadam se da ce ovo biti motivacija momcima, jer stojimo lose kad su mladje kategorije u pitanju...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Ponosan!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
realno ljudi su bolji 2939249458 puta
al' u to je pobjeda slađa 
Bas se vidi kvalitet ! Al' sta sve brani Cutahija,nevjerovatnoChWilla je napisao/la:realno ljudi su bolji 2939249458 putaal' u to je pobjeda slađa
Ćutahija je zvijer, naklon mu do poda 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
doduše, da smo mi mogli staviti memiju i beganovića od '96, i amira i žerića, malo bi drukčije izgledalo. al' šta ćemo kad su nam ova prva trojica nosioci igre prvog tima.
- ultrassa1921
- Kontakt:
C U T A H I J A ,naklon do poda doktore
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
Čini mi se da su Ćutahija i Zerić iz Švr.. Treba kamp tamo napraviti 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
BRAVO MOMCI!
Ova nas moja tv "posjeduje", sve utakmice oni uzeli. Ako nemaš moja tv nemo'š gostujuće utakmice pogledat' na normalnom kanalu uz kvalitetnu sliku, moraš oči naprezat' na onim stream-ovima užasne rezolucije, loptu nemo'š vidjet'. 
Ako ovi lažu onda lažem i ja, do sada su bez greške.JoseMourinho je napisao/la:Ko prenosi tekmu?
Kako po terenu lete ovi iz Salzburga, tacni pasovi, trka, kombinacije.. sto neko rece na sjeveru ovi bi ligu nasu osvojili. I nasim momcima svaka cast za borbu, parirali su koliko su mogli i kad su imali snage. Malom Harisu svaka cast za drugi go, a Cutahiji naklon do poda.
Nisam neki strucnjak, al i kad bi od ovih momaka imali neku korist od jednog ili dvojice u buducnosti, to bi bilo dovoljno.
Nisam neki strucnjak, al i kad bi od ovih momaka imali neku korist od jednog ili dvojice u buducnosti, to bi bilo dovoljno.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Jest da je igra bila rinaka uz par svijetlih tacaka, ipak su austrijanci dosta kvalitetniji, bitna pobjeda koja ce podici samopouzdanje momcima. Jedno lijepo iskustvo.
Sta mislite jel' nas bilo milju? Izgledalo je fino popunjeno.
Sta mislite jel' nas bilo milju? Izgledalo je fino popunjeno.
Zadnja izmjena: cala, dana/u 14 okt 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Prije par dana se pise po forumu da je duduk I klocanonimni je napisao/la:Ćutahija je zvijer, naklon mu do poda
Nisi ti to pisao nego samo onako kazem. Ovi novi krac navijaci ispod svakog nivoa levatluka. Danas je biti in I veliki navijac ako sto vise popljujes nase domace igrace
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kapiten sa brojem 5 je jedini igrac koji moze fizicki parirati austrijancima zna i lopte svakako materijal za prvi tim. Vrijedi spomenuti igrace sa brojevima 11 i 13 jer isto tako odskacu od kvaliteta nase ekipe. Eventalno vrijedi obratiti paznju na igraca sa brojem 6 i to je ukratko to. Hiros se nije naigrao. Ja sam isto bio iznenadjen transformaciom austrijanaca iz odbrane u napad ni jedna ekipa u nasoj ligi nema tu brzinu. Umalo zaboravih Cutahiju veliki potencijal koji jos treba oblikovati u pravog golmana. Pa eto to je 5 igraca vrijednih paznje i siguran sam da ce bar trojica dobiti sansu u buducnosti da debituju za prvi tim.exbabilon je napisao/la:Kako po terenu lete ovi iz Salzburga, tacni pasovi, trka, kombinacije.. sto neko rece na sjeveru ovi bi ligu nasu osvojili. I nasim momcima svaka cast za borbu, parirali su koliko su mogli i kad su imali snage. Malom Harisu svaka cast za drugi go, a Cutahiji naklon do poda.
Velika je pobjeda u LP i protiv jedne ovakve ekipe gdje je sve i jedan njihov igrac fizicki dominantni .
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 5 gostiju.