Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

zike

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 10:33

BH FANATIKOS SU DOBRA GRUPA,ALI DALEKO OD TOGA DA SU NAJBOLJI. :arrow: UVIJEK VJERNI SU NAJBROJNIJI,I NA EURU SU POKAZALI,TKO NEVJERUJE NEKA POGLEDA SNIMKE,PROSJEK 20 TISUĆA,A OKO STADIONA OKO 50.000.
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 10:35

BH FANATIKOS U TEKMAMA BIH REPKE VANI SU UGLAVNOM 80 POSTO IZBJEGLICE KOJE ŽIVE U ZEMLJAMA U KOJIMA SE IGRA KAO SAD U ŠVEDSKOJ,NIKAKO TO NISU ORGANIZIRANI NAVIJAČI. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 16 maj 2010, 10:37

Neka spisak ostane isti kao što je bio sa Ćirom. Tada smo razarali sve pred sobom. Samo nek pozove još 2-3 iz PL BiH i neke nepotrebne izostavi, bit' će to pravi tim. Dobro je što imamo ovako jake provjere, a ne opet Iran...

Švedska - BiH 0:2
Njemačka - BiH 1:1
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 16 maj 2010, 10:39

Ja mislim da bi Susic trebao pozvat Stilica jer momak razvaljuje u poljskoj
Swe-BiH 1-1
Nje-BiH 1-3
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 10:40

AulleTa je napisao/la:Neka spisak ostane isti kao što je bio sa Ćirom. Tada smo razarali sve pred sobom. Samo nek pozove još 2-3 iz PL BiH i neke nepotrebne izostavi, bit' će to pravi tim. Dobro je što imamo ovako jake provjere, a ne opet Iran...

Švedska - BiH 0:2
Njemačka - BiH 1:1
JAKO TEŠKO BIH može dobiti i remi sa Švedima,a protiv Njemačke nisu ni bolje repke mogle iako će Njemačka igrati s pola snage zbog prvenstva i čuvanja igrača.SWE-BIH 3:1,GER-BIH 6:2. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 16 maj 2010, 10:49

Pape ce, barem se nadam u ovoj utakmici najvise igraca kombinovati na pozicijama koje najvise skripe tj. u zadnjoj liniji. Rezultat ovdje nije nesto posebno vazan, vazno je da Pape protiv ovih reprezentacija, koje su sigurno bolje od Gane vidi na koje igrace moze racunati u kvalifikacijama. Takodjer volio bih da protiv Njemacke Safet u prvom poluvremenu izostavi Salihovica jer ima 4 utakmice zabrane igranja u kvalifikacijama (spravite me ako grijesim), a zasto da ne izostavi i nekoliko vaznih igraca na poluvremenu, da vidimo kako cemo, u slucaju povreda u toku kvalifikacija igrati bez njih, tu mislim na igrace kao sto su Nadarevic, Spahic, Misimovic, Rahimic, Dzeko. Ocekujem i da Pape pozove Cocalica, Bilbiju, Sehica, pa i da proba sa jos nekim igracima iz premier lige, iako je vec rekao da ne misli zvati nikoga iz nase lige. I na kraju nadam se podrsci navijaca, ali isto tako da isti ne ocekuju od ovih utakmica "petardu" u protivnickoj mrezi, jer su ovo ipak utakmice za uigravanje.

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 10:52

BIH REPREZENTACIJA ima 2-3 solidna igrača (Džeko,Pjanić,Spahić) a da se napravi rezultat treba 16-18 igrača,što trenutno BIH nema,a u kvalifikacijama već ste podcijenili Francuze a o Rumunjima da ne govorim,a bit će bolna stvarnost kad vam zemlja Maradone sa Karpata ladno uvali 5 komada na Koševu,jer ste prosječna repka,velika greška što ste otjerali Ćiru koji je napravio rezultat iznad svih mogućnosti ekipe. :D :mrgreen: :D

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 maj 2010, 11:21

zike je napisao/la:BIH REPREZENTACIJA ima 2-3 solidna igrača (Džeko,Pjanić,Spahić) a da se napravi rezultat treba 16-18 igrača,što trenutno BIH nema,a u kvalifikacijama već ste podcijenili Francuze a o Rumunjima da ne govorim,a bit će bolna stvarnost kad vam zemlja Maradone sa Karpata ladno uvali 5 komada na Koševu,jer ste prosječna repka,velika greška što ste otjerali Ćiru koji je napravio rezultat iznad svih mogućnosti ekipe. :D :mrgreen: :D
Izgleda da si ti pogrijesio forum...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 16 maj 2010, 11:26

zike je napisao/la:BIH REPREZENTACIJA ima 2-3 solidna igrača (Džeko,Pjanić,Spahić) a da se napravi rezultat treba 16-18 igrača,što trenutno BIH nema,a u kvalifikacijama već ste podcijenili Francuze a o Rumunjima da ne govorim,a bit će bolna stvarnost kad vam zemlja Maradone sa Karpata ladno uvali 5 komada na Koševu,jer ste prosječna repka,velika greška što ste otjerali Ćiru koji je napravio rezultat iznad svih mogućnosti ekipe. :D :mrgreen: :D
Misimovic ? Salihovic ? Ibricic ? Hasagic ? ... itd to tebi nisu "dobri" igraci ?

Dzeko naj strijelac bundeslige , ne treba dalje pricat.

A Ciro je ****, on samo pare vidi.
× Plava krv ispod koze ×

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 16 maj 2010, 11:30

Vec sada mi susic ide na qrac ne zove Bivse igrace Zeljeznicara :(

1.stilic
2.cocalic
3.vladavic
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 maj 2010, 11:32

TheManiacs je napisao/la:Vec sada mi susic ide na qrac ne zove Bivse igrace Zeljeznicara :(

1.stilic
2.cocalic
3.vladavic
Ali zato zove sadasnje igrace Zelje, Bekrica i Sehica. :mrgreen:

Stilica i Cocalica bi trebalo zovnut, ali je Susic jasno reko da se igraci koji sjede na klupi u klubovima, nece zvat. I 100% je upravu. Tako da Vladavic koji nikako ne igra za Red Bull ne moze nikako dobit mjesto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 11:37

MaliMemo je napisao/la:
Misimovic ? Salihovic ? Ibricic ? Hasagic ? ... itd to tebi nisu "dobri" igraci ?

Dzeko naj strijelac bundeslige , ne treba dalje pricat.

A Ciro je ****, on samo pare vidi.
MISIMOVIĆ nije odigrao ni jednu VELIKU tekmu,u svakoj kad ga pritisnu NESTANE s terena.SALIHOVIĆ nije ništa posebno,jedan gol turcima je sve što je napravio.HASAGIĆ prosječan,ni jednom nije izvukao tekmu tako da nema neki veliki značaj.IBRIČIĆ tek mora da odigra na velikom nivou,ipak HNL nije mjerilo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 maj 2010, 11:42

nastaviš li sa trolovanjem, brzo ćeš napustiti naš forum.

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 11:50

admin je napisao/la:nastaviš li sa trolovanjem, brzo ćeš napustiti naš forum.
OK.Ovo je forum i svatko bi imao pravo da iznese svoje mišljenje,nekada je dobro da se iznese i kritika ili ovaj forum služi samo za pohvale.Ja mislim da treba biti realan što se tiče BIH reprezentacije jer se već sto puta dogodilo razočarenje navijača zbog prevelikog dizanja i prevelikih i nerealnih ambicija.Ja isto tako navijam za BIH tim,ali sam realan i poštujem druge ekipe,a vama ne odgovara ako se napiše neka dobronamjerna kritika. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 maj 2010, 11:53

tema je "Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH", a ne "uvijek vijerni".
dobrodošao si da sebi otvoriš temu i potražiš sagovornike. a ovu temu ostavi onima koji žele diskutovati o utakmicama BiH protiv Švedske i Njemačke.

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 12:00

admin je napisao/la:tema je "Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH", a ne "uvijek vijerni".
dobrodošao si da sebi otvoriš temu i potražiš sagovornike. a ovu temu ostavi onima koji žele diskutovati o utakmicama BiH protiv Švedske i Njemačke.
JA sam spomenuo UVIJEK VJERNE zbog njihovog broja na tekmama,ni u kojem slučaju nisam loše pisao o BH navijačima nego samo da nisu najbolji,pa valjda mogu da budem realan i dam priznanje ljudima,zašto odmah prijetite zabranom,mislim da niste veći navijači BIH od mene samo zato što ste iz Sarajeva,ima BIH navijača i u Hrvatskoj,a da nisu ljudi kao ti koji nedopuštaju nimalo "kritike" imali bi još više poklonika.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 maj 2010, 12:03

Vladavic i netreba dobiti poziv, kada bude standardan u svom prosjecnom klubu onda i nekako
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 16 maj 2010, 12:07

Ovo su tebi dobronamjerne kritike :evil:
Admine rijesi ovo da ja nebi poceo svasta pisat :evil: :evil: :evil:

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 12:10

Bilal je napisao/la:
Ovo su tebi dobronamjerne kritike :evil:
Admine rijesi ovo da ja nebi poceo svasta pisat :evil: :evil: :evil:
U čemu sam pogriješio?Francuska podcijenjena,a Rumunji su opasni ako ih ne shvatiš ozbiljno,svi zaboravljaju Mađarsku ili Grčku u Zenici.BUDIMO REALNI.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 16 maj 2010, 12:11

zike je napisao/la: JAKO TEŠKO BIH može dobiti i remi sa Švedima,a protiv Njemačke nisu ni bolje repke mogle iako će Njemačka igrati s pola snage zbog prvenstva i čuvanja igrača.SWE-BIH 3:1,GER-BIH 6:2. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovo je tebi realnost, jos malo ovakve realnosti i bice svasta. Neko ce letit sigurno :evil:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.