ti znas valjda zasto je tako... da je normalno stanje u dinamo i hrvatskom fudbalu uopsteno, cijene bi bile mnogo vece, ovo je samo pokusaj da privuces ono sto je preostalo od navijaca i simpatizera dinama na stadion... a prosjek im je i sa ovakvim cijenama, katastrofa... dinamo nije bas primjer za uporedjenje sa nama... uzmi neki drugi hrvatski klub...sonik24 je napisao/la:Citam Dinamo - NK Zagreb cijene ulaznica 10, 20, 30 kuna, covjece 2.5 ili 3 marke ulaznica, ko da je kod nas svaki klub jaci od Dinama pa karte 5 km.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
MCMXLVI je napisao/la:Ne, Mulalic se vraca tek u 13.kolu.Elegant je napisao/la:Cirkus se nastavlja ovog vikenda !
PL BiH

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pa nisu cijene ni kod drugih puno drugacije, a ni kod Dinama nije bilo puno skuplje u boljim vremenima. Sjever je u pravilu bio 20kn za obicne utakmice, kada je derbi i Europa bude skuplje.jovanmaksimovic je napisao/la:ti znas valjda zasto je tako... da je normalno stanje u dinamo i hrvatskom fudbalu uopsteno, cijene bi bile mnogo vece, ovo je samo pokusaj da privuces ono sto je preostalo od navijaca i simpatizera dinama na stadion... a prosjek im je i sa ovakvim cijenama, katastrofa... dinamo nije bas primjer za uporedjenje sa nama... uzmi neki drugi hrvatski klub...sonik24 je napisao/la:Citam Dinamo - NK Zagreb cijene ulaznica 10, 20, 30 kuna, covjece 2.5 ili 3 marke ulaznica, ko da je kod nas svaki klub jaci od Dinama pa karte 5 km.
Najskuplje ulaznice ima Rijeka. Najjeftiniji sektor je 70kn, a na dan utakmice 90kn. Razlog tih cijena je novi stadion, ali ogromna vecina navijaca Rijeke misle da to ne vrijedi tih para i bunili su se zbog cijena, a kako i nebi kad se na Kantridu nekad moglo za 10-20 kuna. Sad na Rujevici postoji sektor za koji se placa 400kn, a na dan utakmice cak 500.
Istra npr. ima ulaznice 20-40-50-60kn, Osijek 30-40-50-100, za Hajduk je uglavnom 40-60-80, za derbi zna bit skuplje, ali za neke utakmice zna biti i jeftinije.
Prije se u HNL-u nije znalo kolike su ulaznice, veliki broj klubova je svaku utakmicu mijenjao ovisno od jacine protivnika, ali sad uglavnom svi drze cijelu sezonu jednaku cijenu, malo tko mijenja cijenu i kad dolaze Dinamo i Hajduk. Tek su Dinamo i Hajduk ostali ti koji znaju promjenit cijenu u derbiju.
U Dinamu je dobra stvar godisnja ulaznica koja je prilicno jeftina, 250-400-550kn. Mogla se kupiti do poluvremena uzvratne utakmice play offa LP, a vrijedi za sve utakmice ukljucujuci i kup i Europu. Tako je netko za 100KM mogao uzet istocnu tribinu i za te pare gledat i Arsenal i Bayern ili nekog drugog ako je zdrijeb tako odlucio. Dinamo se u pravilu plasira u grupnu fazu EL ili LP i mislim da se ta godisnja ulaznica itekako isplati.
Eto kod nas ruze cvjetaju trazi se karta visejovanmaksimovic je napisao/la:ti znas valjda zasto je tako... da je normalno stanje u dinamo i hrvatskom fudbalu uopsteno, cijene bi bile mnogo vece, ovo je samo pokusaj da privuces ono sto je preostalo od navijaca i simpatizera dinama na stadion... a prosjek im je i sa ovakvim cijenama, katastrofa... dinamo nije bas primjer za uporedjenje sa nama... uzmi neki drugi hrvatski klub...sonik24 je napisao/la:Citam Dinamo - NK Zagreb cijene ulaznica 10, 20, 30 kuna, covjece 2.5 ili 3 marke ulaznica, ko da je kod nas svaki klub jaci od Dinama pa karte 5 km.

Uzivam dok čitam postove pitara kojima je nakon derbija ostalo da ismijavaju "ispade" našeg trenera. Gdje ja trebam potpisati da se ovo ponavlja i u narednih 10 godina? Igrači im ne znaju ošutati u okvir gola, ali oni su opet na Sablju više obratili paznju nego na igrače galaktikose koji u najvećoj BH utakmici ne priđu golu kako treba..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ok je, pusti ljude nek' pričaju o čemu želeAjzea je napisao/la:Uzivam dok čitam postove pitara kojima je nakon derbija ostalo da ismijavaju "ispade" našeg trenera. Gdje ja trebam potpisati da se ovo ponavlja i u narednih 10 godina? Igrači im ne znaju ošutati u okvir gola, ali oni su opet na Sablju više obratili paznju nego na igrače galaktikose koji u najvećoj BH utakmici ne priđu golu kako treba..

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Sad ćeš slušat priče o reketiranju o jugu itd a niko neće spomenut' neki šut u okvir golaAjzea je napisao/la:Uzivam dok čitam postove pitara kojima je nakon derbija ostalo da ismijavaju "ispade" našeg trenera. Gdje ja trebam potpisati da se ovo ponavlja i u narednih 10 godina? Igrači im ne znaju ošutati u okvir gola, ali oni su opet na Sablju više obratili paznju nego na igrače galaktikose koji u najvećoj BH utakmici ne priđu golu kako treba..

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
A Dinamu prosjek 6.400 u HNL-u sto je najveca ironijazeljo1974 je napisao/la:Eto kod nas ruze cvjetaju trazi se karta visejovanmaksimovic je napisao/la:ti znas valjda zasto je tako... da je normalno stanje u dinamo i hrvatskom fudbalu uopsteno, cijene bi bile mnogo vece, ovo je samo pokusaj da privuces ono sto je preostalo od navijaca i simpatizera dinama na stadion... a prosjek im je i sa ovakvim cijenama, katastrofa... dinamo nije bas primjer za uporedjenje sa nama... uzmi neki drugi hrvatski klub...sonik24 je napisao/la:Citam Dinamo - NK Zagreb cijene ulaznica 10, 20, 30 kuna, covjece 2.5 ili 3 marke ulaznica, ko da je kod nas svaki klub jaci od Dinama pa karte 5 km.

Jesi ozbiljan?Signore je napisao/la: A Dinamu prosjek 6.400 u HNL-u sto je najveca ironija

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
@signore gledao sam im pola utakmica kuci i nije realno da imaju ni priblizno toliki prosjek.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Idu oni i u goste.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
100%, nemoj da u ova doba trazim brojeve 

Fakat da čovjek ne povjeruje ako je istina 

- invincible1921
- Kontakt:
@Signore posto vidim da si upucen....sta je tacno razlog razlaza BBB i Mamica...? Meni to sve vise lici na situaciju koju je opisao onaj nakadasnji vodja torcide na svom blogu kao na fazon "protiv agenata i para su oni koji zele da budu upravo to". Mislim smijesno je rec da neko krade od kluba a donio mu stotine miliona zarade u 10 godina i ostvario uspjeh kakav ne bi imali bez njega za narednih 100 ... Moze ina PP
da ne smaramo ovdje

=\_1921_/=
Pa i Mamic je jedno vrijeme bio vodja BBBinvincible1921 je napisao/la:sta je tacno razlog razlaza BBB i Mamica...? Meni to sve vise lici na situaciju koju je opisao onaj nakadasnji vodja torcide na svom blogu kao na fazon "protiv agenata i para su oni koji zele da budu upravo to". e

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- invincible1921
- Kontakt:
Znam haman sve o tom njihvom odnosu i raspadu,,,ali kako vrijeme prolazi sve mi se vise cini da su ovi BBB koji su protiv mamica ustvari se.ratoriBihac96 je napisao/la:Pa i Mamic je jedno vrijeme bio vodja BBBinvincible1921 je napisao/la:sta je tacno razlog razlaza BBB i Mamica...? Meni to sve vise lici na situaciju koju je opisao onaj nakadasnji vodja torcide na svom blogu kao na fazon "protiv agenata i para su oni koji zele da budu upravo to". e
=\_1921_/=
Jbg tu manjini vodjecih ljudi u grupi nesto im ne pase i zagoravaju ostale i vuku neke price da se raja okrene.A ovi sto su osnovali ovu grupu Fan club BBB ili kako vec ide su bili u tom krugu sto su bili od glavnih u BBB i momci koji su obisli pola evrope sa Dinamom.Ali svi govore mafijas Mamic ovo ono,a covjeka svako malo hapse traze mu,kopaju a nista mu ne mogu naciinvincible1921 je napisao/la: Znam haman sve o tom njihvom odnosu i raspadu,,,ali kako vrijeme prolazi sve mi se vise cini da su ovi BBB koji su protiv mamica ustvari se.ratori

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ne bi da imenujem, ali koliko su mi ti BBB protiv mamica postali smijesni najbolji je dokaz da je vodja Noprofit org presao za mamica...a lik je bar po pricama bio mozda i "najjaci" na sjeveru, a i u citavoj hrvatskoj je bio strah u huliganskom sijvetu....Bihac96 je napisao/la:Jbg tu manjini vodjecih ljudi u grupi nesto im ne pase i zagoravaju ostale i vuku neke price da se raja okrene.A ovi sto su osnovali ovu grupu Fan club BBB ili kako vec ide su bili u tom krugu sto su bili od glavnih u BBB i momci koji su obisli pola evrope sa Dinamom.Ali svi govore mafijas Mamic ovo ono,a covjeka svako malo hapse traze mu,kopaju a nista mu ne mogu naciinvincible1921 je napisao/la: Znam haman sve o tom njihvom odnosu i raspadu,,,ali kako vrijeme prolazi sve mi se vise cini da su ovi BBB koji su protiv mamica ustvari se.ratori
Dosta ovih BBB protiv mamica su tolko mladi da nisu ni isli na tekme kad je on dosao u dinamo, ja to bar tako gledam....naculi su da raja fura pa hajmo i mi
=\_1921_/=
Mamic nikad, ali nikad nije bio vodja BBB-a, ne znam odakle vam to
Razloga je milijun, a ja sam jedan od onih koji se zivcirao dovoljno i vise ne zelim ni da razmisljam o tome iznova. Imate sve na temi Dinama 
A sto se prosjeka gledanosti tice. Protiv Hajduka preko 20.000, Rijeke 5.000, Inter, Split i Belupo po preko 1.000 i Osijek petstotinjak po nemogucoj kisi. Mrsko mi trazit tocne brojeve, al tu negdje oko 6.400 dodje.
Ja u PL dosta pratim posjetu i to je ono sto govorim, prosjek je najmanje bitan. Dzabe tih 6.400 kad ih jedna utakmica navuce. Bolje da je prosjek 4.000, ali da je bilo svaku utakmicu 3-5.000.

A sto se prosjeka gledanosti tice. Protiv Hajduka preko 20.000, Rijeke 5.000, Inter, Split i Belupo po preko 1.000 i Osijek petstotinjak po nemogucoj kisi. Mrsko mi trazit tocne brojeve, al tu negdje oko 6.400 dodje.
Ja u PL dosta pratim posjetu i to je ono sto govorim, prosjek je najmanje bitan. Dzabe tih 6.400 kad ih jedna utakmica navuce. Bolje da je prosjek 4.000, ali da je bilo svaku utakmicu 3-5.000.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Toliko je Sarajevu prosle sezone bilaSignore je napisao/la:Mamic nikad, ali nikad nije bio vodja BBB-a, ne znam odakle vam to![]()
Razloga je milijun, a ja sam jedan od onih koji se zivcirao dovoljno i vise ne zelim ni da razmisljam o tome iznova. Imate sve na temi Dinama

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.