Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la jovanmaksimovic » 15 okt 2015, 08:08

sonik24 je napisao/la:Citam Dinamo - NK Zagreb cijene ulaznica 10, 20, 30 kuna, covjece 2.5 ili 3 marke ulaznica, ko da je kod nas svaki klub jaci od Dinama pa karte 5 km.
ti znas valjda zasto je tako... da je normalno stanje u dinamo i hrvatskom fudbalu uopsteno, cijene bi bile mnogo vece, ovo je samo pokusaj da privuces ono sto je preostalo od navijaca i simpatizera dinama na stadion... a prosjek im je i sa ovakvim cijenama, katastrofa... dinamo nije bas primjer za uporedjenje sa nama... uzmi neki drugi hrvatski klub...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 okt 2015, 08:48

MCMXLVI je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Cirkus se nastavlja ovog vikenda !

PL BiH :bih:
Ne, Mulalic se vraca tek u 13.kolu. :bih:
:rol: :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 okt 2015, 12:13

jovanmaksimovic je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:Citam Dinamo - NK Zagreb cijene ulaznica 10, 20, 30 kuna, covjece 2.5 ili 3 marke ulaznica, ko da je kod nas svaki klub jaci od Dinama pa karte 5 km.
ti znas valjda zasto je tako... da je normalno stanje u dinamo i hrvatskom fudbalu uopsteno, cijene bi bile mnogo vece, ovo je samo pokusaj da privuces ono sto je preostalo od navijaca i simpatizera dinama na stadion... a prosjek im je i sa ovakvim cijenama, katastrofa... dinamo nije bas primjer za uporedjenje sa nama... uzmi neki drugi hrvatski klub...
Pa nisu cijene ni kod drugih puno drugacije, a ni kod Dinama nije bilo puno skuplje u boljim vremenima. Sjever je u pravilu bio 20kn za obicne utakmice, kada je derbi i Europa bude skuplje.

Najskuplje ulaznice ima Rijeka. Najjeftiniji sektor je 70kn, a na dan utakmice 90kn. Razlog tih cijena je novi stadion, ali ogromna vecina navijaca Rijeke misle da to ne vrijedi tih para i bunili su se zbog cijena, a kako i nebi kad se na Kantridu nekad moglo za 10-20 kuna. Sad na Rujevici postoji sektor za koji se placa 400kn, a na dan utakmice cak 500.

Istra npr. ima ulaznice 20-40-50-60kn, Osijek 30-40-50-100, za Hajduk je uglavnom 40-60-80, za derbi zna bit skuplje, ali za neke utakmice zna biti i jeftinije.

Prije se u HNL-u nije znalo kolike su ulaznice, veliki broj klubova je svaku utakmicu mijenjao ovisno od jacine protivnika, ali sad uglavnom svi drze cijelu sezonu jednaku cijenu, malo tko mijenja cijenu i kad dolaze Dinamo i Hajduk. Tek su Dinamo i Hajduk ostali ti koji znaju promjenit cijenu u derbiju.

U Dinamu je dobra stvar godisnja ulaznica koja je prilicno jeftina, 250-400-550kn. Mogla se kupiti do poluvremena uzvratne utakmice play offa LP, a vrijedi za sve utakmice ukljucujuci i kup i Europu. Tako je netko za 100KM mogao uzet istocnu tribinu i za te pare gledat i Arsenal i Bayern ili nekog drugog ako je zdrijeb tako odlucio. Dinamo se u pravilu plasira u grupnu fazu EL ili LP i mislim da se ta godisnja ulaznica itekako isplati.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 15 okt 2015, 16:34

Eto kod nas ruze cvjetaju trazi se karta vise :o

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 okt 2015, 18:35

Uzivam dok čitam postove pitara kojima je nakon derbija ostalo da ismijavaju "ispade" našeg trenera. Gdje ja trebam potpisati da se ovo ponavlja i u narednih 10 godina? Igrači im ne znaju ošutati u okvir gola, ali oni su opet na Sablju više obratili paznju nego na igrače galaktikose koji u najvećoj BH utakmici ne priđu golu kako treba..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 okt 2015, 18:38

Ajzea je napisao/la:Uzivam dok čitam postove pitara kojima je nakon derbija ostalo da ismijavaju "ispade" našeg trenera. Gdje ja trebam potpisati da se ovo ponavlja i u narednih 10 godina? Igrači im ne znaju ošutati u okvir gola, ali oni su opet na Sablju više obratili paznju nego na igrače galaktikose koji u najvećoj BH utakmici ne priđu golu kako treba..
Ok je, pusti ljude nek' pričaju o čemu žele :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 15 okt 2015, 18:59

Ajzea je napisao/la:Uzivam dok čitam postove pitara kojima je nakon derbija ostalo da ismijavaju "ispade" našeg trenera. Gdje ja trebam potpisati da se ovo ponavlja i u narednih 10 godina? Igrači im ne znaju ošutati u okvir gola, ali oni su opet na Sablju više obratili paznju nego na igrače galaktikose koji u najvećoj BH utakmici ne priđu golu kako treba..
Sad ćeš slušat priče o reketiranju o jugu itd a niko neće spomenut' neki šut u okvir gola :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 okt 2015, 19:18

zeljo1974 je napisao/la:
Eto kod nas ruze cvjetaju trazi se karta vise :o
A Dinamu prosjek 6.400 u HNL-u sto je najveca ironija :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 okt 2015, 23:29

Signore je napisao/la: A Dinamu prosjek 6.400 u HNL-u sto je najveca ironija :mrgreen:
Jesi ozbiljan? :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 okt 2015, 23:40

@signore gledao sam im pola utakmica kuci i nije realno da imaju ni priblizno toliki prosjek.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 okt 2015, 23:49

Idu oni i u goste.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 okt 2015, 23:53

100%, nemoj da u ova doba trazim brojeve :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 16 okt 2015, 00:07

Fakat da čovjek ne povjeruje ako je istina :lol:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2015, 01:18

@Signore posto vidim da si upucen....sta je tacno razlog razlaza BBB i Mamica...? Meni to sve vise lici na situaciju koju je opisao onaj nakadasnji vodja torcide na svom blogu kao na fazon "protiv agenata i para su oni koji zele da budu upravo to". Mislim smijesno je rec da neko krade od kluba a donio mu stotine miliona zarade u 10 godina i ostvario uspjeh kakav ne bi imali bez njega za narednih 100 ... Moze ina PP :) da ne smaramo ovdje
=\_1921_/=

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 okt 2015, 01:38

invincible1921 je napisao/la:sta je tacno razlog razlaza BBB i Mamica...? Meni to sve vise lici na situaciju koju je opisao onaj nakadasnji vodja torcide na svom blogu kao na fazon "protiv agenata i para su oni koji zele da budu upravo to". e
Pa i Mamic je jedno vrijeme bio vodja BBB :mrgreen:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2015, 01:40

Bihac96 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:sta je tacno razlog razlaza BBB i Mamica...? Meni to sve vise lici na situaciju koju je opisao onaj nakadasnji vodja torcide na svom blogu kao na fazon "protiv agenata i para su oni koji zele da budu upravo to". e
Pa i Mamic je jedno vrijeme bio vodja BBB :mrgreen:
Znam haman sve o tom njihvom odnosu i raspadu,,,ali kako vrijeme prolazi sve mi se vise cini da su ovi BBB koji su protiv mamica ustvari se.ratori
=\_1921_/=

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 okt 2015, 01:47

invincible1921 je napisao/la: Znam haman sve o tom njihvom odnosu i raspadu,,,ali kako vrijeme prolazi sve mi se vise cini da su ovi BBB koji su protiv mamica ustvari se.ratori
Jbg tu manjini vodjecih ljudi u grupi nesto im ne pase i zagoravaju ostale i vuku neke price da se raja okrene.A ovi sto su osnovali ovu grupu Fan club BBB ili kako vec ide su bili u tom krugu sto su bili od glavnih u BBB i momci koji su obisli pola evrope sa Dinamom.Ali svi govore mafijas Mamic ovo ono,a covjeka svako malo hapse traze mu,kopaju a nista mu ne mogu naci :urnebes:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2015, 01:55

Bihac96 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la: Znam haman sve o tom njihvom odnosu i raspadu,,,ali kako vrijeme prolazi sve mi se vise cini da su ovi BBB koji su protiv mamica ustvari se.ratori
Jbg tu manjini vodjecih ljudi u grupi nesto im ne pase i zagoravaju ostale i vuku neke price da se raja okrene.A ovi sto su osnovali ovu grupu Fan club BBB ili kako vec ide su bili u tom krugu sto su bili od glavnih u BBB i momci koji su obisli pola evrope sa Dinamom.Ali svi govore mafijas Mamic ovo ono,a covjeka svako malo hapse traze mu,kopaju a nista mu ne mogu naci :urnebes:
Ma ne bi da imenujem, ali koliko su mi ti BBB protiv mamica postali smijesni najbolji je dokaz da je vodja Noprofit org presao za mamica...a lik je bar po pricama bio mozda i "najjaci" na sjeveru, a i u citavoj hrvatskoj je bio strah u huliganskom sijvetu....

Dosta ovih BBB protiv mamica su tolko mladi da nisu ni isli na tekme kad je on dosao u dinamo, ja to bar tako gledam....naculi su da raja fura pa hajmo i mi
=\_1921_/=

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 okt 2015, 06:46

Mamic nikad, ali nikad nije bio vodja BBB-a, ne znam odakle vam to :lol: :lol: Razloga je milijun, a ja sam jedan od onih koji se zivcirao dovoljno i vise ne zelim ni da razmisljam o tome iznova. Imate sve na temi Dinama :mrgreen:

A sto se prosjeka gledanosti tice. Protiv Hajduka preko 20.000, Rijeke 5.000, Inter, Split i Belupo po preko 1.000 i Osijek petstotinjak po nemogucoj kisi. Mrsko mi trazit tocne brojeve, al tu negdje oko 6.400 dodje.

Ja u PL dosta pratim posjetu i to je ono sto govorim, prosjek je najmanje bitan. Dzabe tih 6.400 kad ih jedna utakmica navuce. Bolje da je prosjek 4.000, ali da je bilo svaku utakmicu 3-5.000.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 okt 2015, 09:40

Signore je napisao/la:Mamic nikad, ali nikad nije bio vodja BBB-a, ne znam odakle vam to :lol: :lol: Razloga je milijun, a ja sam jedan od onih koji se zivcirao dovoljno i vise ne zelim ni da razmisljam o tome iznova. Imate sve na temi Dinama :mrgreen:

A sto se prosjeka gledanosti tice. Protiv Hajduka preko 20.000, Rijeke 5.000, Inter, Split i Belupo po preko 1.000 i Osijek petstotinjak po nemogucoj kisi. Mrsko mi trazit tocne brojeve, al tu negdje oko 6.400 dodje.

Ja u PL dosta pratim posjetu i to je ono sto govorim, prosjek je najmanje bitan. Dzabe tih 6.400 kad ih jedna utakmica navuce. Bolje da je prosjek 4.000, ali da je bilo svaku utakmicu 3-5.000.
Toliko je Sarajevu prosle sezone bila :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.