Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Ili da se to odredjuje posebnim zrijebom.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Dzaba si to napisao kad ce opet sutra neko doci i pitati isto pitanje.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Uzme jednu lopticu iz prvog, jednu iz drugog, i stave u poseban sesir. Zatim mjesaju te dvije loptice i koju izvucu prvu taj je domacin. I tako rade sa ostala tri para.Fidelis je napisao/la:Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Izvuku jednu kuglicu iz posude sa nosiocima i jednu kuglicu iz posude sa nenosiocima te stave ih u trecu posudu. Onda izvlace iz te trece posude u kojoj su te dvije kuglice te koga prvog izvuku on ce biti domacin u prvoj utakmici.Fidelis je napisao/la:Meni nije jasna jedna stvar.Po logici stvari bice dva sesira,u jednom nosioci a u drugom nenosioci.E sad,ovo u vezi domacinstva,ko je domacin prvu utakmicu,hoce li se to odredjivati posebnim zrijebanjem ili ce prvo izvlaciti nenosioce i oni ce tada automatski biti domacini prve utakmice?
Sjecam se proslog baraza za Brazil,svi nosioci su igrali prvu u gostima osim Grcke,oni su bili domacini u prvoj.Kako se to desilo i je li isto zrijebanje kod fife i kod uefe.Zna li neko ovo rastabiriti?
Sutra će to objasniti profa Velid SpahoFidelis je napisao/la:Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
E fala druze.To je ipak onda dodatni zrijeb.Goalgetter je napisao/la:Uzme jednu lopticu iz prvog, jednu iz drugog, i stave u poseban sesir. Zatim mjesaju te dvije loptice i koju izvucu prvu taj je domacin. I tako rade sa ostala tri para.Fidelis je napisao/la:Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Likče,izbrisi se druze,zauzeo si pola stranicemchadesh je napisao/la:Je li se prvo izvlače domaćini ili gosti? Ili ide nasumično? Hoće li biti pauza između izvlačenja da se čuju mišljenja selektora i je li mogu gostujući navijači da prisustvuju utakmici? Je li jedan čovjek izvlači loptice ili dva??
Ne moze dvije kod kuce.Captain4 je napisao/la:Volio bih da prvu igramo na Bilinom , drugu u Sloveniji
Sheyi je napisao/la:Je li Frantino izvlači?

Treba reci Saši Vugdalicu da sredi,to mu je jaranSheyi je napisao/la:Je li Frantino izvlači?
Bude li Saša sređivao na engleskom dobićemo suspenziju na 10 godinaFidelis je napisao/la:Treba reci Saši Vugdalicu da sredi,to mu je jaranSheyi je napisao/la:Je li Frantino izvlači?
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 19vendetta87, AlenHalilovic, AmorVincitOmnia, Anpa, aqarius, Atlanta, bavarian_bk, Benko123, CAGarfia, Confiance, DanijelTZ, darker10, dedo26, dena24, Edincapitano, ErosViverosViv, Faraon iz Visokog, FerdinandF, Fort, Goalgetter, inzomni, JHam, Kapetan, KarlMarx, Kaunas, Kljukusar, Konzerva, lakilone, lisander, Lynx, Majstorinho, mercurial, Micron, Mocvara1991, MostarNeretva, Muumii, Nakata, napapijri1987, NazorUso, NerminFatic, NEZALAGANJE, Pact1921, Paromlinac, PeppermintSA, Principatus, prisonbreak, Proximic, Pushko92, Rio12345, Rodju, rossonero85, s4mke, SanaBosna, seha77, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodas, StevieG8, tale07, tuzlanskinacin, unavita, Venom, Wilshere10, Wolffire, zaostrog, Zgemboo89 i 475 gostiju.