Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Ili da se to odredjuje posebnim zrijebom.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Dzaba si to napisao kad ce opet sutra neko doci i pitati isto pitanje.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Uzme jednu lopticu iz prvog, jednu iz drugog, i stave u poseban sesir. Zatim mjesaju te dvije loptice i koju izvucu prvu taj je domacin. I tako rade sa ostala tri para.Fidelis je napisao/la:Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Izvuku jednu kuglicu iz posude sa nosiocima i jednu kuglicu iz posude sa nenosiocima te stave ih u trecu posudu. Onda izvlace iz te trece posude u kojoj su te dvije kuglice te koga prvog izvuku on ce biti domacin u prvoj utakmici.Fidelis je napisao/la:Meni nije jasna jedna stvar.Po logici stvari bice dva sesira,u jednom nosioci a u drugom nenosioci.E sad,ovo u vezi domacinstva,ko je domacin prvu utakmicu,hoce li se to odredjivati posebnim zrijebanjem ili ce prvo izvlaciti nenosioce i oni ce tada automatski biti domacini prve utakmice?
Sjecam se proslog baraza za Brazil,svi nosioci su igrali prvu u gostima osim Grcke,oni su bili domacini u prvoj.Kako se to desilo i je li isto zrijebanje kod fife i kod uefe.Zna li neko ovo rastabiriti?
Sutra će to objasniti profa Velid SpahoFidelis je napisao/la:Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
E fala druze.To je ipak onda dodatni zrijeb.Goalgetter je napisao/la:Uzme jednu lopticu iz prvog, jednu iz drugog, i stave u poseban sesir. Zatim mjesaju te dvije loptice i koju izvucu prvu taj je domacin. I tako rade sa ostala tri para.Fidelis je napisao/la:Znam to druze,ali kako,dva sesira su.Mogu izvlaciti prvog stalno iz istog sesira a mogu i jednom iz jednog a jednom iz drugog.Elegant je napisao/la:Koga prvog izvuku on je domacin !
Likče,izbrisi se druze,zauzeo si pola stranicemchadesh je napisao/la:Je li se prvo izvlače domaćini ili gosti? Ili ide nasumično? Hoće li biti pauza između izvlačenja da se čuju mišljenja selektora i je li mogu gostujući navijači da prisustvuju utakmici? Je li jedan čovjek izvlači loptice ili dva??
Ne moze dvije kod kuce.Captain4 je napisao/la:Volio bih da prvu igramo na Bilinom , drugu u Sloveniji
Sheyi je napisao/la:Je li Frantino izvlači?

Treba reci Saši Vugdalicu da sredi,to mu je jaranSheyi je napisao/la:Je li Frantino izvlači?
Bude li Saša sređivao na engleskom dobićemo suspenziju na 10 godinaFidelis je napisao/la:Treba reci Saši Vugdalicu da sredi,to mu je jaranSheyi je napisao/la:Je li Frantino izvlači?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.