Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: BiH - Irska (Baraž)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mene strah da nam ne otpadne neko od vaznijih igraca (pogotovo tu mislim na Dzeku i Pjanica), to ce nam vec unaprijed biti pisi propalo. Sad valja izdrzati ovih mjesec dana i strepiti nad svakim igracem.
FORZA MILAN !
Eto nek ste vi informisani. Ponašate se ko da smo mi Andora a oni Argentina. Jesu kvalitetni ali nisu toliko da ih se bojimo i proklinjemo sudbinu što smo ih izvukli. Ako ćemo se bojat Irske onda ćemo ugasit reprezentaciju i igrat bočanje.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kad ste neinformisani..Keenan.- je napisao/la:Al' kako me nerviraju pojedinci, ebala vas Irska, ne vjerujem sta pisete.
Pogotovo ovi sto porede Wales i Irsku..
Chelsea FC
sloveniju bi podcijenili i plakali bi svi kolektivno
ovako smo dobili ozbiljnog protivnika, kojem je zajednicka i disciplinovana igra jedini adut
kako god da pogledas realno smo jaci od njih, imamo i bolje rezultate i bolje pojedince i Bilino polje
zavisimo u podpunosti sami od sebe, Mesa odvedi nas na Euro, treca sreca jeb.emu i baraz vise
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mislima na SEA, dakle postojim.kokakolas je napisao/la:Misliš li na Waltersa iz Stoke-a?Shooter je napisao/la:Suspendovan Oshea, Waiters, James McClean
Po dva zuta kartona imaju: Wes Hoolahan, Seamus Coleman, Marc Wilson, James McCarthy.
btw rijec je o tom Waitersu.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ovo mi je najbitnije, jer da smo dobili Sloveniju, počelo bi naše čuveno kyrčenje. Ovako smo dobili protivnika po mjeri, niti ih treba podcjenjivati, niti precjenjivati. Ako budemo pravi možemo ih izbaciti, ako ne, nismo ni zaslužili Euro, ne treba tragedije neke praviti.Clutch je napisao/la:Ajme koliko kukanja (ukljucujuci i Mesinu reakciju). Barem ih necemo podcijeniti ni 1%, sto je odlicno kada smo mi u pitanju.
Tebi svaka čast ako si uvjerenja da kvalitet pojedinca i ekipe zavisi isključivo od novca tj. koliko su plaćeni.Fidelis je napisao/la:Dajte ba,njihov stil nabijanja dugih lopti bas nama savrseno odgovara a ne suprotno kako neki pisu.
Sirova snaga protiv suhog kvaliteta.
Pjanic i Dzeko vrijede kao citava Irska sve skupa sa selektorom i citavom klupom.
Ne se.ite i ne pravite od njih ono sto ni izbliza nisu.
Svašta...
-
Chupacabra
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu prejaki ali nemam razloga da budem sretan.Keenan.- je napisao/la:Eto nek ste vi informisani. Ponašate se ko da smo mi Andora a oni Argentina. Jesu kvalitetni ali nisu toliko da ih se bojimo i proklinjemo sudbinu što smo ih izvukli. Ako ćemo se bojat Irske onda ćemo ugasit reprezentaciju i igrat bočanje.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kad ste neinformisani..Keenan.- je napisao/la:Al' kako me nerviraju pojedinci, ebala vas Irska, ne vjerujem sta pisete.
Pogotovo ovi sto porede Wales i Irsku..
Norveska, Slovenija, Danska koja je ispala od Albanije su za klasu bolje opcije. Strah od Danske koji se ovdje pisao mi je posebno o bio smijesan jer su vjerovatno trenutno najgora ekipa od ove 4..
Don't raise your voice, improve your argument.
Walters 3 zuta znaci ne igra..
Oshea, Walters ne igraju prvu utakmicu.. pod prijetnjom sa 2 zuta su McCarthy, Coleman, Whelan znaci njihovi svi najbolji igraci su ili pod suspenzijom ili pod prijetnjom da ne igraju u uzvratu i nema sanse da i jednu ovu utakmicu docekaju u najjacem sastavu.
http://www.ybig.ie/forum/bosnia-v-irela ... 56481.htmlpinoglavi je napisao/la:Moze link Irskog foruma, da mi popravi raspolozenje makar to sto se i oni nas boje
Pozz za ove pichoke sto su se prepali
Pa to su oni druze,sve tudje je dobro,sve nase ne valja.Ne treba se ni obazirati na njih,da smo izvukli i Sloveniju oni bi rekli da je Slovenija yebena,da imaju Birsu i Novakovica,vrlo y.bene igraceKeenan.- je napisao/la:Al' kako me nerviraju pojedinci, ebala vas Irska, ne vjerujem sta pisete.
Ja ne znam cega se vi toliko bojite...
Trenutno korisnika/ca: ajaca, ajdekuci, AlphonseKauders, Alucard, AmorVincitOmnia, Anpa, Appollon, ArtemisFowl, Atlanta, atomac123, BarbareZeljin, bavarian_bk, BelajBoy, bh22, boki86, Bosanac90, brig, Brokula, CAGarfia, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, darker10, delko, Denal, denza, eaglebvb09, Elddar, ELDIABLO20, enobarca, Frankie, Fudo, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Grk1234, HariTz, jasmin10, JoeBleck, JohannWolfgang, johntravolta123, Jurica95, karajlo, Kaunas, KockarVicin007, komax, Kylian, labostarmomosa, lakilone, LeCoq, maho_sa, Markinhio, MaroonBjelave, Marsal, MikiPirs, MrAmarOsim, nebeskasila, Obdunsmen, PeppermintSA, rishovski, rossonero85, rukometubih23, Rule_hz, s4mke, SanaBosna, Scholl, signalidunapark, StevieG8, TefalTava, THEC, Trifunov, Uprava, VensanKasel, Wilshere10, Xaniesta, zemuntrg, ZmajTuzla i 539 gostiju.