Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Prepali se Irske
Ma haj, dobili su ih poljaci i skoti pa mozemo i mi, nisu nikakav bauk. Al' tacno sam znao da cemo izvuci najgore nakon sto su nas vile pronosale kroz kvalifikacije, koji smo mi pehovi, pa to ti je...
Mene strah da nam ne otpadne neko od vaznijih igraca (pogotovo tu mislim na Dzeku i Pjanica), to ce nam vec unaprijed biti pisi propalo. Sad valja izdrzati ovih mjesec dana i strepiti nad svakim igracem.
Mene strah da nam ne otpadne neko od vaznijih igraca (pogotovo tu mislim na Dzeku i Pjanica), to ce nam vec unaprijed biti pisi propalo. Sad valja izdrzati ovih mjesec dana i strepiti nad svakim igracem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Eto nek ste vi informisani. Ponašate se ko da smo mi Andora a oni Argentina. Jesu kvalitetni ali nisu toliko da ih se bojimo i proklinjemo sudbinu što smo ih izvukli. Ako ćemo se bojat Irske onda ćemo ugasit reprezentaciju i igrat bočanje.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kad ste neinformisani..Keenan.- je napisao/la:Al' kako me nerviraju pojedinci, ebala vas Irska, ne vjerujem sta pisete.
Pogotovo ovi sto porede Wales i Irsku..
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
neka smo dobili irsku
sloveniju bi podcijenili i plakali bi svi kolektivno
ovako smo dobili ozbiljnog protivnika, kojem je zajednicka i disciplinovana igra jedini adut
kako god da pogledas realno smo jaci od njih, imamo i bolje rezultate i bolje pojedince i Bilino polje
zavisimo u podpunosti sami od sebe, Mesa odvedi nas na Euro, treca sreca jeb.emu i baraz vise
sloveniju bi podcijenili i plakali bi svi kolektivno
ovako smo dobili ozbiljnog protivnika, kojem je zajednicka i disciplinovana igra jedini adut
kako god da pogledas realno smo jaci od njih, imamo i bolje rezultate i bolje pojedince i Bilino polje
zavisimo u podpunosti sami od sebe, Mesa odvedi nas na Euro, treca sreca jeb.emu i baraz vise
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
2-0 u Zenici 1-1 gore
Mislima na SEA, dakle postojim.kokakolas je napisao/la:Misliš li na Waltersa iz Stoke-a?Shooter je napisao/la:Suspendovan Oshea, Waiters, James McClean
Po dva zuta kartona imaju: Wes Hoolahan, Seamus Coleman, Marc Wilson, James McCarthy.
btw rijec je o tom Waitersu.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Moze link Irskog foruma, da mi popravi raspolozenje makar to sto se i oni nas boje
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovo mi je najbitnije, jer da smo dobili Sloveniju, počelo bi naše čuveno kyrčenje. Ovako smo dobili protivnika po mjeri, niti ih treba podcjenjivati, niti precjenjivati. Ako budemo pravi možemo ih izbaciti, ako ne, nismo ni zaslužili Euro, ne treba tragedije neke praviti.Clutch je napisao/la:Ajme koliko kukanja (ukljucujuci i Mesinu reakciju). Barem ih necemo podcijeniti ni 1%, sto je odlicno kada smo mi u pitanju.
Tebi svaka čast ako si uvjerenja da kvalitet pojedinca i ekipe zavisi isključivo od novca tj. koliko su plaćeni.Fidelis je napisao/la:Dajte ba,njihov stil nabijanja dugih lopti bas nama savrseno odgovara a ne suprotno kako neki pisu.
Sirova snaga protiv suhog kvaliteta.
Pjanic i Dzeko vrijede kao citava Irska sve skupa sa selektorom i citavom klupom.
Ne se.ite i ne pravite od njih ono sto ni izbliza nisu.
Svašta...
-
Chupacabra
- Kontakt:
Nema veze, ako prođemo bar ćemo znat da smo zaslužili igrat na Evropskom, biće sve uredu samo jako, sa velikom borbom i zalaganjem. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu prejaki ali nemam razloga da budem sretan.Keenan.- je napisao/la:Eto nek ste vi informisani. Ponašate se ko da smo mi Andora a oni Argentina. Jesu kvalitetni ali nisu toliko da ih se bojimo i proklinjemo sudbinu što smo ih izvukli. Ako ćemo se bojat Irske onda ćemo ugasit reprezentaciju i igrat bočanje.tuzlak1987 je napisao/la:Pa kad ste neinformisani..Keenan.- je napisao/la:Al' kako me nerviraju pojedinci, ebala vas Irska, ne vjerujem sta pisete.
Pogotovo ovi sto porede Wales i Irsku..
Norveska, Slovenija, Danska koja je ispala od Albanije su za klasu bolje opcije. Strah od Danske koji se ovdje pisao mi je posebno o bio smijesan jer su vjerovatno trenutno najgora ekipa od ove 4..
Irski forum -> http://www.ybig.ie/forum/bosnia-v-irela ... 63889.html
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ipak cini se Whelan ce moci igrat jer je imao 5 zutih u kvalifikacijama, znaci fali mu jos jedan za novu suspenziju!?
Walters 3 zuta znaci ne igra..
Oshea, Walters ne igraju prvu utakmicu.. pod prijetnjom sa 2 zuta su McCarthy, Coleman, Whelan znaci njihovi svi najbolji igraci su ili pod suspenzijom ili pod prijetnjom da ne igraju u uzvratu i nema sanse da i jednu ovu utakmicu docekaju u najjacem sastavu.
Walters 3 zuta znaci ne igra..
Oshea, Walters ne igraju prvu utakmicu.. pod prijetnjom sa 2 zuta su McCarthy, Coleman, Whelan znaci njihovi svi najbolji igraci su ili pod suspenzijom ili pod prijetnjom da ne igraju u uzvratu i nema sanse da i jednu ovu utakmicu docekaju u najjacem sastavu.
This time next year we'll be millionaires.
http://www.ybig.ie/forum/bosnia-v-irela ... 56481.htmlpinoglavi je napisao/la:Moze link Irskog foruma, da mi popravi raspolozenje makar to sto se i oni nas boje
Kakav pesimizam sta je ovo ? Pa dobili smo slabiju verziju Welsa, 50 i neku reprezentaciju na listi i ovakvi komentari. Imat cemo Dzeku, Kolasinca, Besica u odnosu na Wels koji smo rutinski odradili, nisu nam stvorili ozbiljnije sanse. Prolazimo !!!
Dobijamo 3-0 kod kuce i sve rjesavamo 
Pozz za ove pichoke sto su se prepali
Pozz za ove pichoke sto su se prepali
Dobro je da smo izbjegli Dansku, njih sam se najvise pribojavao. Irska je klasicna otocka ekipa, igraju nesto slicno kao Vels, i neuporedivo su laksa ekipa nego u prethodnim barazima kad smo igrali protiv Portugala! Suspendovani su im Oshea, Waiters, James McClean, 3 jako bitna igraca,pogotovo Oshea koji im glavni igrac u odbrani,i to moramo iskoristiti u prvoj utakmici,postici koji gol u Zenici i na miru otici na revans. Protiv ovakve ekipe ce se najbolje vidjeti imamo li igrace za EP ili nemamo,imamo li selektora za EP ili nemamo, ja sam umjereni optimista,ali daleko od toga da ce biti lako,kao sto ne bi bilo ni sa Norveskom,Danskom....
Pa to su oni druze,sve tudje je dobro,sve nase ne valja.Ne treba se ni obazirati na njih,da smo izvukli i Sloveniju oni bi rekli da je Slovenija yebena,da imaju Birsu i Novakovica,vrlo y.bene igraceKeenan.- je napisao/la:Al' kako me nerviraju pojedinci, ebala vas Irska, ne vjerujem sta pisete.
Bili su mi drugi favorit iza Slovenije. Mislim da ovdje momci preuvelicavaju, irci su solidna repka ali vjerujem da cemo ih proci ako budemo na nivou i ako ne budemo igrali iskasapljeni povredama i sl.
Ja ne znam cega se vi toliko bojite...
Ja ne znam cega se vi toliko bojite...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.