To nisu isključujuće realnosti.
Nije li 1 organizacija u klubu često ispred 1 drzavnog protekcionizma
Nije li nas Dulo tome sve zajedno naučio tj. trudio se da nas uveri
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Meni nije, njima ne znam.tuzlak1987 je napisao/la: Muka je i njima i vama od ex yu grobara tako da ne duzim ovdje vise
Mitomanija kolega DANTES , cista mitomanija.DANTES je napisao/la:@trib ako je udba bila civilna služba onda da bili ste civilni klub
Naravno da nije, i danas medju navijacima Zvezde ima raznih ljudi, a ne samo Srba.MaGiCa je napisao/la:
@tuzlak1987
Zvezda nije nikada bila čisto srpski klub, kao što ni njeni navijači nisu bili samo Srbi.
Pa vi ste onda mutant jos od 2007. kad vas Ronhil izvadio iz g*vana.DANTES je napisao/la:dule nas je svašta naučio. ali zvezda protiv koje je on osvajao titule bi bila gurata sezonu ili dvije pa opet raspad i tako po nekom šablonu. e kad je došla ova Mutant, to se promijenilo, jer tu je konstantnost, nije bilo bježanja nakon prve druge pa ni treće godine
A zato je Dulo pobjegao.DANTES je napisao/la:dule nas je svašta naučio. ali zvezda protiv koje je on osvajao titule bi bila gurata sezonu ili dvije pa opet raspad i tako po nekom šablonu. e kad je došla ova Mutant, to se promijenilo, jer tu je konstantnost, nije bilo bježanja nakon prve druge pa ni treće godine
mitomanija kako da. odlično znaš kako su socijalisti kontrolisali mase.Tribalian je napisao/la:Meni nije, njima ne znam.tuzlak1987 je napisao/la: Muka je i njima i vama od ex yu grobara tako da ne duzim ovdje vise
Mitomanija kolega DANTES , cista mitomanija.DANTES je napisao/la:@trib ako je udba bila civilna služba onda da bili ste civilni klub
Naravno da nije, i danas medju navijacima Zvezde ima raznih ljudi, a ne samo Srba.MaGiCa je napisao/la:
@tuzlak1987
Zvezda nije nikada bila čisto srpski klub, kao što ni njeni navijači nisu bili samo Srbi.
Pa vi ste onda mutant jos od 2007. kad vas Ronhil izvadio iz g*vana.DANTES je napisao/la:dule nas je svašta naučio. ali zvezda protiv koje je on osvajao titule bi bila gurata sezonu ili dvije pa opet raspad i tako po nekom šablonu. e kad je došla ova Mutant, to se promijenilo, jer tu je konstantnost, nije bilo bježanja nakon prve druge pa ni treće godine
možeš da tumačiš kako hoćeš. mi smo narod maštovite interpretacije.MaGiCa je napisao/la:A zato je Dulo pobjegao.DANTES je napisao/la:dule nas je svašta naučio. ali zvezda protiv koje je on osvajao titule bi bila gurata sezonu ili dvije pa opet raspad i tako po nekom šablonu. e kad je došla ova Mutant, to se promijenilo, jer tu je konstantnost, nije bilo bježanja nakon prve druge pa ni treće godine![]()
Dakle: 1 dobar sistem po pravilu dobija 1 projekat guran od države, zar ne![]()
Ili smo mi sa lošijim ulaznicama pogriješno razumjeli velikoga maga od plemena Kuča...
Socijalisti= Milosevic. Kontrola mase uz pomoc policije.DANTES je napisao/la: mitomanija kako da. odlično znaš kako su socijalisti kontrolisali mase.
teško. niko nas nije ledio ni zamrzavao.

DANTES je napisao/la:dule nas je svašta naučio. ali zvezda protiv koje je on osvajao titule bi bila gurata sezonu ili dvije pa opet raspad i tako po nekom šablonu. e kad je došla ova Mutant, to se promijenilo, jer tu je konstantnost, nije bilo bježanja nakon prve druge pa ni treće godine
DANTES je napisao/la:teško. niko nas nije ledio ni zamrzavao.

Tribalian je napisao/la: @Magice vidi t-shirt.![]()
socijalisti oni koji su vladali od 45,a furali se na komunizam.Tribalian je napisao/la:Socijalisti= Milosevic. Kontrola mase uz pomoc policije.DANTES je napisao/la: mitomanija kako da. odlično znaš kako su socijalisti kontrolisali mase.
teško. niko nas nije ledio ni zamrzavao.
A sto se tice fuzije, izvrsili ste je sa Igokeom 2007.
@Magice vidi t-shirt.![]()
Pricace ti da su oni bolji, da su davno prosli nasi dani, al' ne znaju kad se Zvezda voli svi su dani ponosni i slavni. Pricace ti da se ona gasi, ti sto nikad nisu tako sjali. Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostace tek komsija mali.
DANTES je napisao/la:@alane u sred naše dominacije dobrih rezultata u evropi država bi stvarala evropsku zvezdu koja je imala veći budžet. a one 2010 tim smo formirali negdje sredinom 10 mjeseca. toliko o tome koliko smo gurani
Nisu se oni furali na komunizam nego su ga praktikovali onako kako su ga zamisljali. Sto i nije bitno toliko, bitno je to da vise ni Tegi&co ne veruju u price oko drzavne pomoci Zvezdi na stetu vas "prepostenih". Napravili ste milione i milione prodavajuci igrace iz FK i KK , sto mi realno nismo, tako da ta prica kako drzava gura nesto ne pije vodu. Vasa najveca greska je sto prstom upirete u drzavu a lopove nosite na majicama.DANTES je napisao/la:
socijalisti oni koji su vladali od 45,a furali se na komunizam.
Ova druga je od presudnog znacaja, tad cemo videti gde smo i sta smo. Ovi prvi su jaki dosta.alan_kardec je napisao/la:
Reprezentacija, navodno, u novembru igra dvije prijateljske. Gostuje u Češkoj i Luksemburgu.
Sram te bilo ! Ajde ovo sto lazes pomalo, nema veze , ali ovakvu laz da izgovoris.44Bertans je napisao/la:
Vi Veliki Srbi ste napadali djecu s Kosmeta i palili im buseve, istim onim koji nemaju hljeba da jedu i istim onim koji su krenuli na ekskurziju u BG da pogledaju derbi.
DANTES je napisao/la:laž đenova? bogdanov?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.