Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

MaGiCa
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la MaGiCa » 16 okt 2015, 12:15

Kakve veze ima osvajanje titula sa tim da tvoji konkurenti imaju beneficije koje ti nemaš :?:

To nisu isključujuće realnosti. :kafa:

Nije li 1 organizacija u klubu često ispred 1 drzavnog protekcionizma :?:

Nije li nas Dulo tome sve zajedno naučio tj. trudio se da nas uveri :?:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 okt 2015, 17:12

dule nas je svašta naučio. ali zvezda protiv koje je on osvajao titule bi bila gurata sezonu ili dvije pa opet raspad i tako po nekom šablonu. e kad je došla ova Mutant, to se promijenilo, jer tu je konstantnost, nije bilo bježanja nakon prve druge pa ni treće godine
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 okt 2015, 17:26

tuzlak1987 je napisao/la: Muka je i njima i vama od ex yu grobara tako da ne duzim ovdje vise :)
Meni nije, njima ne znam.
DANTES je napisao/la:@trib ako je udba bila civilna služba onda da bili ste civilni klub
Mitomanija kolega DANTES , cista mitomanija.
MaGiCa je napisao/la:

@tuzlak1987

Zvezda nije nikada bila čisto srpski klub, kao što ni njeni navijači nisu bili samo Srbi.
Naravno da nije, i danas medju navijacima Zvezde ima raznih ljudi, a ne samo Srba.
DANTES je napisao/la:dule nas je svašta naučio. ali zvezda protiv koje je on osvajao titule bi bila gurata sezonu ili dvije pa opet raspad i tako po nekom šablonu. e kad je došla ova Mutant, to se promijenilo, jer tu je konstantnost, nije bilo bježanja nakon prve druge pa ni treće godine
Pa vi ste onda mutant jos od 2007. kad vas Ronhil izvadio iz g*vana.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 okt 2015, 18:25

DANTES je napisao/la:dule nas je svašta naučio. ali zvezda protiv koje je on osvajao titule bi bila gurata sezonu ili dvije pa opet raspad i tako po nekom šablonu. e kad je došla ova Mutant, to se promijenilo, jer tu je konstantnost, nije bilo bježanja nakon prve druge pa ni treće godine
A zato je Dulo pobjegao. :yawn:

Dakle: 1 dobar sistem po pravilu dobija 1 projekat guran od države, zar ne :?:

Ili smo mi sa lošijim ulaznicama pogriješno razumjeli velikoga maga od plemena Kuča...

:kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 okt 2015, 18:56

Tribalian je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Muka je i njima i vama od ex yu grobara tako da ne duzim ovdje vise :)
Meni nije, njima ne znam.
DANTES je napisao/la:@trib ako je udba bila civilna služba onda da bili ste civilni klub
Mitomanija kolega DANTES , cista mitomanija.
MaGiCa je napisao/la:

@tuzlak1987

Zvezda nije nikada bila čisto srpski klub, kao što ni njeni navijači nisu bili samo Srbi.
Naravno da nije, i danas medju navijacima Zvezde ima raznih ljudi, a ne samo Srba.
Pa vi ste onda mutant jos od 2007. kad vas Ronhil izvadio iz g*vana.
mitomanija kako da. odlično znaš kako su socijalisti kontrolisali mase.

teško. niko nas nije ledio ni zamrzavao.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 okt 2015, 18:58

MaGiCa je napisao/la:
A zato je Dulo pobjegao. :yawn:

Dakle: 1 dobar sistem po pravilu dobija 1 projekat guran od države, zar ne :?:

Ili smo mi sa lošijim ulaznicama pogriješno razumjeli velikoga maga od plemena Kuča...

:kafa:
možeš da tumačiš kako hoćeš. mi smo narod maštovite interpretacije.

ne shvatam zašto potenciraš Kuče? i koliko znaš o tom nesrećnom plemenu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 okt 2015, 19:36

Nemam ništa protiv Kuča. Žena mi je porijeklom odatle. ;)

Caka je da se sprdam sa mitovima i megalomanima. :kafa:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 okt 2015, 19:49

DANTES je napisao/la: mitomanija kako da. odlično znaš kako su socijalisti kontrolisali mase.

Socijalisti= Milosevic. Kontrola mase uz pomoc policije.

A sto se tice fuzije, izvrsili ste je sa Igokeom 2007.

@Magice vidi t-shirt. :urnebes:

slika

Pricace ti da su oni bolji, da su davno prosli nasi dani, al' ne znaju kad se Zvezda voli svi su dani ponosni i slavni. Pricace ti da se ona gasi, ti sto nikad nisu tako sjali. Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostace tek komsija mali.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 okt 2015, 23:10

U periodu kad ste dvocifren broj titula osvojili u nizu, igrali Evroligu, dovodili vrhunska pojačanja, država je gurala Zvezdu. Bogme vas je dobro naučio.

DANTES je napisao/la:teško. niko nas nije ledio ni zamrzavao.

slika

Dodik sad ko da te pita

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:

Dodu se vi zahvalite (tačnije Telekomu Republike Srpske) što se niste zamrzli. A i ko da se morate zamrznuti da bi se fuzionisali :nene:

Tribalian je napisao/la: @Magice vidi t-shirt. :urnebes:

slika

Jedan t-shirt, pjesmica na jugu i zastava sa njegovim likom, je premalo. Kip ili bistu da mu dignu ispred jna ili da jedna od tribina dobije njegovo ime!

Usput, golčina Gudelja. Još jedna.

[youtube][/youtube]

Mladi Miloš Pantović debitovao za Bajern. :clap:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 okt 2015, 11:15

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la: mitomanija kako da. odlično znaš kako su socijalisti kontrolisali mase.

Socijalisti= Milosevic. Kontrola mase uz pomoc policije.

A sto se tice fuzije, izvrsili ste je sa Igokeom 2007.

@Magice vidi t-shirt. :urnebes:

slika

Pricace ti da su oni bolji, da su davno prosli nasi dani, al' ne znaju kad se Zvezda voli svi su dani ponosni i slavni. Pricace ti da se ona gasi, ti sto nikad nisu tako sjali. Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostace tek komsija mali.
socijalisti oni koji su vladali od 45,a furali se na komunizam.

@alane u sred naše dominacije dobrih rezultata u evropi država bi stvarala evropsku zvezdu koja je imala veći budžet. a one 2010 tim smo formirali negdje sredinom 10 mjeseca. toliko o tome koliko smo gurani
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 okt 2015, 15:00

DANTES je napisao/la:@alane u sred naše dominacije dobrih rezultata u evropi država bi stvarala evropsku zvezdu koja je imala veći budžet. a one 2010 tim smo formirali negdje sredinom 10 mjeseca. toliko o tome koliko smo gurani

vrlo smjela konstatacija s obzirom na to da u vaše finansijske knjige niko nema uvida osim ljudi iz kluba. Ipak, ne čudim se. :lolno:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 okt 2015, 18:05

DANTES je napisao/la:
socijalisti oni koji su vladali od 45,a furali se na komunizam.
Nisu se oni furali na komunizam nego su ga praktikovali onako kako su ga zamisljali. Sto i nije bitno toliko, bitno je to da vise ni Tegi&co ne veruju u price oko drzavne pomoci Zvezdi na stetu vas "prepostenih". Napravili ste milione i milione prodavajuci igrace iz FK i KK , sto mi realno nismo, tako da ta prica kako drzava gura nesto ne pije vodu. Vasa najveca greska je sto prstom upirete u drzavu a lopove nosite na majicama.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 okt 2015, 23:35

Mitar ga dao za Njukasl.

Reprezentacija, navodno, u novembru igra dvije prijateljske. Gostuje u Češkoj i Luksemburgu.
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2015, 00:30

alan_kardec je napisao/la:

Reprezentacija, navodno, u novembru igra dvije prijateljske. Gostuje u Češkoj i Luksemburgu.
Ova druga je od presudnog znacaja, tad cemo videti gde smo i sta smo. Ovi prvi su jaki dosta.

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 19 okt 2015, 14:32

Tko je ovaj mali iz Bayerna? Hoćel biti nešto od njega?

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 19 okt 2015, 16:33

Nevjerovatno koja količina zamjene teza.... Vaše najveće legende su vas dovele do prosjačkog štapa. U normalnom društvu igrali bi 4. ligu.

Vaš vođa navijača je vršio ličn po autobusu i bakljama gađao reprezentativce svoje zemlje.

Vi Veliki Srbi ste napadali djecu s Kosmeta i palili im buseve, istim onim koji nemaju hljeba da jedu i istim onim koji su krenuli na ekskurziju u BG da pogledaju derbi.

Vaš kadar i veliki zvjezdaš drži Toleta i ubacuje Kokezu i Terzu u sistem, jer se ovajdio i uplatio par hiljada glasova.

Vaši ljudi godinama na najgori način ruše fudbal u Srbiji. I nemojte nam priču o JSD, jugoslovenstvu i furanju Tadića.

Nismo isti. Nikada nećemo biti.

Jasno nam je od ulaska Vukelića u FK šta će biti, tjeranje Duleta je po automatizmu radjeno, smišljeno.
Mi smo znali i prije početka da titulu ne možemo uzeti. Niti smijemo. Zato igramo LE i tu imamo neke rezultate, ne toliko dobre. Igrali bi mi i LŠ da nisu tu podanici i jajare iz vašeg gnijezda. Vazura i slični ****.

I da, Tole vam je trn u oku. UEFA vam ne da da igrate evropska takmičenja, zbog toga što vam je dosije tako loš. Što dugujete 50 miliona i što i pored toga najviše para na pojačanja trošite već godinama. I to državnih para...

Gospodo... .Srbende i ostali.... nijedan podatak vam ne ide u prilog. Najmanje pije vode podatak o Tadiću i sličnim grobarima.... Uništavaocima svega.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2015, 16:42

44Bertans je napisao/la:
Vi Veliki Srbi ste napadali djecu s Kosmeta i palili im buseve, istim onim koji nemaju hljeba da jedu i istim onim koji su krenuli na ekskurziju u BG da pogledaju derbi.
Sram te bilo ! Ajde ovo sto lazes pomalo, nema veze , ali ovakvu laz da izgovoris. :stop: CRObari iz Kosovske Mitrovice nisu gladna deca, vec seoski djilkosi kojima je izgoreo kombi. ;) I ne mlati dalje svega ti, predstavu ti nemas sta se desava ovde. Ne mogu samo da verujem da neko moze da padne ovako nisko i da pise ovakve gluposti. :facepalm:

I nemoj da me teras da ti vadim komplet prvu postavu Partizana iz prvih sezona igranih u SFRJ , pa da prebrojimo kvinslinge onako cisto iz zezanja. ;)

Sve sto si napisao je laz !

Cuj zapalili autobus deci sa Kosmeta. :puke: :puke: :puke: Pa jel te makar malo sramota sto si glup toliko ? Kad te vec nije sramota da lazes .

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 okt 2015, 17:01

laž đenova? bogdanov?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 19 okt 2015, 17:23

Ajde razumijem kada se Dantes, Magica, Trib i drugi raspravljaju.. I ima smisla jer se iznose normalna razmisljanja i stavovi, bez obzira tacni ili ne..Ali kada ovaj Bertans napise ovakav upis, dodje mi da odma ugasim laptop i zapalim ruter od interneta. Iskreno, ali bas iskreno, se nadam da je to vrhunsko trolovanje. Jer mi jednostavno nema logike da neko moze tako nesto misliti, a jos manje pisati po javnim forumima. Dobar sam sa nekoliko okorijelih grobara, ali vjerujem da ni njima ovo nikada ne bi palo na pamet.. tj, znam da ne bi, a radi se o likovima koji postuju onu od nekog vaseg sa SOS-a "Da Zvezda igra protiv 11 Hitlera, ja bih navijao protiv nje".

I mislim da se bezveze kvari tema u neku ruku.. citao sam sve od pocetka rasprave i mislim da se ide u neke krajnosti u koje se ne bi trebalo ici.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2015, 18:00

DANTES je napisao/la:laž đenova? bogdanov?
:stop: zayebi dantes.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 20 okt 2015, 04:46, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.