Ja sam ovdje prvi spomenuo prodaju utakmice, ali ne od nekolicine igraca nego samo od strane Antolovica. Ti si ovdje dobro pobrojajo njegove jucerasnje u najmanju ruku sumnjive intervenicije. Teza da je prodata utakmica mec bi se ranije rijesilo a ne u 95 minuti ne stoji, jer drugi igraci nisu bili dio tala a Zrinjski je bio toliko inertan da Marijan i pored najbolje volje nije im to mogao pokloniti ranije.shzna je napisao/la:Ja sam još u nevjerici kakvu smo pobjedu prokockali. Mogli smo ih razbiti ba, a mi smo izgubili. Antoloviću treba noge slomiti zbog nekog fol bojkota, ko je on ba da nešto glumi u klubu? Marš u tri p1čke materine majmune, kako im ofirno dade indirektan udarac a kad su mu pucali ni jednu loptu nije htio hvatati kako treba, ofirno do bola, ne može ofirnije biti. Stokić došao da se zayebava i uzima pare. Na zimu odstraniti rak.
Zoran me razočarao jučer, ne zbog toliko loše partije koliko zbog toga da je fulio prazan gol.
Nadalje, bez obzira na crveni karton (zasluzen ili nezasluzen) Mladenovic nije bio toliko los i sa njegove strane imali smo mnogo manje problema nego sa Memijine. U ostalom oba gola primili smo sa te strane. Ovdje stalno spominjemo kako trebaju igrati nasa djeca a vec duze vremena nase najlosije karike su Hadziahmetovic i Memija.
I za kraj, osim gore pomenutog Marijana, najveci krivac za konacni rezultat je Mulalic. Pa navedite mi primjer u istoriji da trener u svojoj prvoj utakmice dobije suspenziju. To moze samo neozbiljan trener u neozbiljnom klubu. Ipak mislim da je vise dosta mijenjanja trenera, red je dosao da se mijenjaju igraci.