FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

KLIS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KLIS » 18 okt 2015, 18:31

Zna li se termin utakmice protiv GOŠK-a?

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 18 okt 2015, 18:52

teteac8684 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:ne znam sta oni misle, ali mi ako ne izadjemo u evropu bice raspad sistema. Nezz kako ali u evropi izaci moramo dal preko lige dal preko kupa ne zanima me. U titulu ja mislim da vise ni budale ne vjeruju iako je sve moguce jer siroki je u u 15 kolu bjezao 5 bodova pitarima, a nama jos vise pa vidjeli smo kako se sve zavrsi nista nije nemoguce ali titula vrlo vrlo tesko, a sa pobjedom od juce mozda sam lud ali mislim da bi mi bili najveci favoriti
Znaci ako ne izadjemo u Evropu mi se raspadamo...Nidje veze s vezom...
skontaj koliko si zaradio svake godine kad si izasao pa skontaj kako bi bez toga i sve ti je jasno
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 18 okt 2015, 19:01

shzna je napisao/la:Ja sam još u nevjerici kakvu smo pobjedu prokockali. Mogli smo ih razbiti ba, a mi smo izgubili. Antoloviću treba noge slomiti zbog nekog fol bojkota, ko je on ba da nešto glumi u klubu? Marš u tri p1čke materine majmune, kako im ofirno dade indirektan udarac a kad su mu pucali ni jednu loptu nije htio hvatati kako treba, ofirno do bola, ne može ofirnije biti. Stokić došao da se zayebava i uzima pare. Na zimu odstraniti rak.

Zoran me razočarao jučer, ne zbog toliko loše partije koliko zbog toga da je fulio prazan gol.
Ja sam ovdje prvi spomenuo prodaju utakmice, ali ne od nekolicine igraca nego samo od strane Antolovica. Ti si ovdje dobro pobrojajo njegove jucerasnje u najmanju ruku sumnjive intervenicije. Teza da je prodata utakmica mec bi se ranije rijesilo a ne u 95 minuti ne stoji, jer drugi igraci nisu bili dio tala a Zrinjski je bio toliko inertan da Marijan i pored najbolje volje nije im to mogao pokloniti ranije.

Nadalje, bez obzira na crveni karton (zasluzen ili nezasluzen) Mladenovic nije bio toliko los i sa njegove strane imali smo mnogo manje problema nego sa Memijine. U ostalom oba gola primili smo sa te strane. Ovdje stalno spominjemo kako trebaju igrati nasa djeca a vec duze vremena nase najlosije karike su Hadziahmetovic i Memija.

I za kraj, osim gore pomenutog Marijana, najveci krivac za konacni rezultat je Mulalic. Pa navedite mi primjer u istoriji da trener u svojoj prvoj utakmice dobije suspenziju. To moze samo neozbiljan trener u neozbiljnom klubu. Ipak mislim da je vise dosta mijenjanja trenera, red je dosao da se mijenjaju igraci.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 18 okt 2015, 19:01

miretm je napisao/la:12 utakmica 12 golova :roll: :roll: :roll:
joco stokic :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: mrs iz svetinje :!:
Joco je jedan doktor fudbala, ali izgleda da je u Travniku doktorirao. :urnebes:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 okt 2015, 19:02

KLIS je napisao/la:Zna li se termin utakmice protiv GOŠK-a?
15 sati...evo jedna ,vec se obavio razgovor sa par igraca za dovodjenje i bit ce veliki remont ekipe u zimskom prelaznom(sa par igraca ce se raskinuti saradnja)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 18 okt 2015, 19:04

super je napisao/la:
15 sati...evo jedna ,vec se obavio razgovor sa par igraca za dovodjenje i bit ce veliki remont ekipe u zimskom prelaznom(sa par igraca ce se raskinuti saradnja)
Hvala, odlične vijesti. :)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 okt 2015, 19:05

super je napisao/la:
Bog te cuo :pray:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 18 okt 2015, 19:07

super je napisao/la:
amin Bože da je Antolović medju njima i nadam se da ce Djelmić produziti ugovor
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 18 okt 2015, 19:08

zna li iko 100% informaciju sta je Ognjena, ja nisam upratio da je produzio ugovor a neki kazu da mu vazi jos godinu dana ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 18 okt 2015, 19:10

super je napisao/la:
Kolike su šanse da Antaru uvalimo za par eura ? :D

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 18 okt 2015, 19:18

godrina je napisao/la:zna li iko 100% informaciju sta je Ognjena, ja nisam upratio da je produzio ugovor a neki kazu da mu vazi jos godinu dana ??
ognjen ima ugovor do zime,hoćeli produžiti nemam pojma

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 18 okt 2015, 19:18

godrina je napisao/la:zna li iko 100% informaciju sta je Ognjena, ja nisam upratio da je produzio ugovor a neki kazu da mu vazi jos godinu dana ??
http://fkzeljeznicar.ba/foto-ognjen-del ... vor/13115/

Do januara mu je ugovor. Koliko znam, dosad ga nije produžio.
FK Željezničar 1921

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 18 okt 2015, 19:32

nadati se da ce produziti na minimalno 2 godine, pokazao je kakva je klasa... jos kad se sjetim da je prije njega na toj poziciji igrao selimovic ojjj

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 18 okt 2015, 20:14

MrRiccoli je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:ne znam sta oni misle, ali mi ako ne izadjemo u evropu bice raspad sistema. Nezz kako ali u evropi izaci moramo dal preko lige dal preko kupa ne zanima me. U titulu ja mislim da vise ni budale ne vjeruju iako je sve moguce jer siroki je u u 15 kolu bjezao 5 bodova pitarima, a nama jos vise pa vidjeli smo kako se sve zavrsi nista nije nemoguce ali titula vrlo vrlo tesko, a sa pobjedom od juce mozda sam lud ali mislim da bi mi bili najveci favoriti
Znaci ako ne izadjemo u Evropu mi se raspadamo...Nidje veze s vezom...
skontaj koliko si zaradio svake godine kad si izasao pa skontaj kako bi bez toga i sve ti je jasno
Sve je meni to jasno ali mi ako cemo tako funkcionisati mozemo se odmah ugasiti...Mislim ipak da smo malo ozbiljniji od toga...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 18 okt 2015, 20:21

Slobodno Im treba reci nek sutaju na gol izvan 16 I to se pika ako pogodis, jok oni hoce ko barsa. Sta mi sve promasimo pa to nema u pm..
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 18 okt 2015, 20:40

skontaj koliko si zaradio svake godine kad si izasao pa skontaj kako bi bez toga i sve ti je jasno[/quote]
Sve je meni to jasno ali mi ako cemo tako funkcionisati mozemo se odmah ugasiti...Mislim ipak da smo malo ozbiljniji od toga...[/quote]
Bolje i tako nego da završiš k'o Čelik. Evropa ti je veliki izvor primanja i bez nje se NE MOŽE jednostavno.

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 18 okt 2015, 20:55

Veliki pozdrav , ne pisem cesto , ali redovno pratim forum...mozda cu biti nekima dosadan , sa ovom temom , ali jednostvno se mora pricati ..
kako jedan grafit u nasem gradu kaze "godine prole ku..rc.." a na nasoj grbavici nsita se nije uradilo , osim sto nam se srusio krov ..Budimo jednostavno realni , koliko god volimo nas klub ,mene boli gledati oronuli stadion ,boli me kad moram ici na kosevo da gledam evropske utakmice , jedostavno nikad mi nece biti jasko kako jedna FK mlados doboj kakaj je u stanju da nako za nase uslove izgradi pre pre dobar stadion ..( SVAKA CAST LJUDIMA NA TRUDU )http://i.imgur.com/Kzj8eXH.jpg , ljudi moji ne znam sta radi nasa uprava , dokle lažu i dokle odlaze novci iz želje , neki ce me sada napasi , jednsotavno sam realan , da se gradi blok po blok , ljudi moji istok bi se napravio za 2 godine ..da se digne kredit 2 miliona od poslovnih prostora bi se vratio kredit , ( inace radim u ageniciji za nekretnine itd i u banci ) to je toliko jednostavno dici kredit i dogovorit kako ga odplatit , pitam se ima li iko u upravi ko zeli da uradi bilo sta po tom pitanju ? ili ce mo iz godine u godinu gledat kako zarasta , gledat da prostite gdje se popisati ?, cekat da nam slovenac pravi stadion , pogledajte jedan velez i vrapcice ? sigurno velez ima vise novaca od nas ? ljudi samo vole i rade ...i vejrujte da je moguce ,jednsotanvo nek srede stadion makar za evrope ne moraju nista gradit jel i to tesko ? ili cekamo njemce PROSHE arenu neku , ljudi moji to su samo lazi " TREBA POCET NSTO RADIT !!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 okt 2015, 21:07

MrRiccoli je napisao/la:nadati se da ce produziti na minimalno 2 godine, pokazao je kakva je klasa... jos kad se sjetim da je prije njega na toj poziciji igrao selimovic ojjj
potpuno drugi tip igrača, ali neukusno je insinuirati da nam nije žestoko valjao. i meni je ognjen malo bolji, i "čistije" krilo, ali nadavao je selimović bitnih golova i golova za nas.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 okt 2015, 21:15

Dajte mi nesto Antolovic mi ne izlazi iz glave.Pod stresom sam zbog njega jer nije prodo samo Zelju prodo je nas navijace zdravlje mi ugrozi.Ljudi izdajica u vlastitim redovima.Neda nam da napredujemo radi nekih par hiljada maraka.Kako se ponasat ako ga opet vidimo na Grbavici a znas da te izdo prodo ko gnjida.Mrs iz Zelje zajedno sa Stokicem.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 okt 2015, 21:21

Alipasino je napisao/la:Dajte mi nesto Antolovic mi ne izlazi iz glave.Pod stresom sam zbog njega jer nije prodo samo Zelju prodo je nas navijace zdravlje mi ugrozi.Ljudi izdajica u vlastitim redovima.Neda nam da napredujemo radi nekih par hiljada maraka.Kako se ponasat ako ga opet vidimo na Grbavici a znas da te izdo prodo ko gnjida.Mrs iz Zelje zajedno sa Stokicem.
cuj izdajica... nisi ti dobar... :crazy:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, kosuljaplava i 20 gostiju.