Dobra slika gdje se vidi razlika izmedju baklje i dimne. Meni je totalna glupost i ruzno paliti baklje po danu, dajte vise ovih dimnih mocno izgledaPitarBordo je napisao/la:
NO PYRO NO PARTY
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PitarBordo
- Kontakt:
To je iz moje perspektive, mosa zapad.MCMXLVI je napisao/la:Dobra slika gdje se vidi razlika izmedju baklje i dimne. Meni je totalna glupost i ruzno paliti baklje po danu, dajte vise ovih dimnih mocno izgledaPitarBordo je napisao/la:
NO PYRO NO PARTY
Samo Saraj'vo.
Jel mozda imas jednu gdje nisi zumirao, odnosno bolji kvalitet?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2.800 je posjeta a to je iskreno premasilo cifru za koju sam ja mislio da ce bitimiden je napisao/la:Po meni Duljevic igrac utakmice. Kadušic solidno odigrao, samo je jednom ispao u drugom poluvremenu. Plakalo djeluje sigurno, ali 1 na 1 je tanak i ima slabu procjenu u takvoj situaciji. Rustemovic može puno bolje, danas mi je djelovao tanko. Benko fulio dvije dobre prilike. Kako da mu zamjerim kada vidim kako šprinta od prve do zadnje minute? Cak se vrati iz napada, presjece napad Veleža i kontra. Sve dok se bori od mene ce imati podršku, a fulaju i najbolji. Amer Bekic, odlican! Kod primljenog gola, Baric samo gleda u Maletica.Posjeta loša, ali to je rezultat posljednjih igara i izgubljenog derbija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemam, jer sam bio u polupripitom stanju tek kad sam došao kući skontao da je zumirano. Ako ti šta znači na mom mobu ova izgleda top.MCMXLVI je napisao/la:Jel mozda imas jednu gdje nisi zumirao, odnosno bolji kvalitet?
Samo Saraj'vo.
daleko najboljiMCMXLVI je napisao/la:+1jurisicduska je napisao/la:Radovac je danas bio najbolji na terenu
Sarajevo ljubavi moja!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mujakic brat živi u Ugorskom dok se popne uz brdo treba mu sat vremenaShooter je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Od ovih iz akademije najbolji Mujakic
Ko nije iz Sarajeva i ne zna gdje je ugorsko, to je brdski dio Vogošće sa finim nagibima dok pjehe dodjes izgineš
Sabrine mi moje!
file:///C:/Documents%20and%20Settings/USER/Desktop/12107130_729602937173319_7618741101222650823_n.jpg
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 okt 2015, 22:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
- PitarBordo
- Kontakt:
HAHAHAHA, jesi to sviju ti objavio sliku koja se nalazi na tvom kompu? Pa kako će raditi ako ne možemo mi pristupiti istom?sekac je napisao/la:[url]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/USER/Desktop/12107130_729602937173319_7618741101222650823_n.jpg[/url]
Umro sam.
Samo Saraj'vo.
jesam neče da mi otvori nije moj komp nego laptop od malcaPitarBordo je napisao/la:HAHAHAHA, jesi to sviju ti objavio sliku koja se nalazi na tvom kompu? Pa kako će raditi ako ne možemo mi pristupiti istom?sekac je napisao/la:[url]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/USER/Desktop/12107130_729602937173319_7618741101222650823_n.jpg[/url]
Umro sam.
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ozivite me,umiremPitarBordo je napisao/la:HAHAHAHA, jesi to sviju ti objavio sliku koja se nalazi na tvom kompu? Pa kako će raditi ako ne možemo mi pristupiti istom?sekac je napisao/la:[url]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/USER/Desktop/12107130_729602937173319_7618741101222650823_n.jpg[/url]
Umro sam.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hajde dobro kad budem mogao postavit ču ne mogu da upalim komp pošto selim ali uglavnom jedan divan gest sam htjeo objaviti navijači Veleža RA posjetili su grob Verdrana Puljića.Eto brat High je postavio hvala mu.MortemHz je napisao/la:Ozivite me,umiremPitarBordo je napisao/la:HAHAHAHA, jesi to sviju ti objavio sliku koja se nalazi na tvom kompu? Pa kako će raditi ako ne možemo mi pristupiti istom?sekac je napisao/la:[url]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/USER/Desktop/12107130_729602937173319_7618741101222650823_n.jpg[/url]
Umro sam.![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Naravno buraz, yebeš navijačku grupu bez pirotehnike...MojGradMojKlub je napisao/la:@Parazit Jašta je brate, što više ovakvih.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista cudno,uvijek su bili ljudine
- PitarBordo
- Kontakt:
I danas su navijali za Vedrana, dobili su aplauz, na sjeveru se vjerovatno nije čulo jer su oni nešto drugo pjevali u tom trenutku...
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo jedna od mene, pri kraju party-a. Puno ljepse je bilo uzivo, isto kao da se bordo oblak stvorio nad momcima
@joker ne nadjoh te na istoku danas

@joker ne nadjoh te na istoku danas

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Gledaj ultrasa sve lafo ide na sjever sigurno tamo vamo, a jedina promjena sa sredine istoka preš'o na sektor prema sjeveru

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam na zapadu, a danas sam mijenjao jer nije bilo nikog sa mnomMojGradMojKlub je napisao/la:Gledaj ultrasa sve lafo ide na sjever sigurno tamo vamo, a jedina promjena sa sredine istoka preš'o na sektor prema sjeveru![]()
kakav crni ultras
ps. Šokovi su na istoku
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 8 gostiju.