FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I danas su navijali za Vedrana, dobili su aplauz, na sjeveru se vjerovatno nije čulo jer su oni nešto drugo pjevali u tom trenutku...
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo jedna od mene, pri kraju party-a. Puno ljepse je bilo uzivo, isto kao da se bordo oblak stvorio nad momcima
@joker ne nadjoh te na istoku danas

@joker ne nadjoh te na istoku danas

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Gledaj ultrasa sve lafo ide na sjever sigurno tamo vamo, a jedina promjena sa sredine istoka preš'o na sektor prema sjeveru

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam na zapadu, a danas sam mijenjao jer nije bilo nikog sa mnomMojGradMojKlub je napisao/la:Gledaj ultrasa sve lafo ide na sjever sigurno tamo vamo, a jedina promjena sa sredine istoka preš'o na sektor prema sjeveru![]()
kakav crni ultras
ps. Šokovi su na istoku
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ma zezam se baFrancescoTotti je napisao/la:Ja sam na zapadu, a danas sam mijenjao jer nije bilo nikog sa mnomMojGradMojKlub je napisao/la:Gledaj ultrasa sve lafo ide na sjever sigurno tamo vamo, a jedina promjena sa sredine istoka preš'o na sektor prema sjeveru![]()
![]()
kakav crni ultrasJedini ultras na nasoj temi je brat Morto
ps. Šokovi su na istoku
A istok... Svakako. Ko nije redovan ne zna šta propušta
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zato sam ja na istoku od pocetka prosle sezone
ne znam jel ko bio na istoku kod c5 ulaza kad je jedan dobacivao navijacima veleza: druga liga uaaaaa
ne znam jel ko bio na istoku kod c5 ulaza kad je jedan dobacivao navijacima veleza: druga liga uaaaaa
Ja kontao ti palis one baklje danas, kad on na istoku..FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam na zapadu, a danas sam mijenjao jer nije bilo nikog sa mnomMojGradMojKlub je napisao/la:Gledaj ultrasa sve lafo ide na sjever sigurno tamo vamo, a jedina promjena sa sredine istoka preš'o na sektor prema sjeveru![]()
![]()
ps. Šokovi su na istoku
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Najjaci danas lik na istoku (negdje oko tunela) ispod mene..kaze: 'hajde udinese jos jedan.'
igro kladionicu pa ga ponijelo xD imam i ja sliku dimne ali ne znam sa moba staviti
haha
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Malo mi je cudno, ali s druge strane i drago sto nismo bas zadovoljni jucerasnjom utakmicom i pobjedom od 4-1. Rezultat je dobar ali igra i nije bila bas onakava kakva treba da bude ili kakvu mi zelimo da bude. Vrlo moguce da je i lose stanje terena uticalo na to, ali moramo priznati da smo na pocetku utakmice propustili nekoliko veoma dobrih sansi koje nismo smjeli propustiti.
Super je da se neki igraci vracaju u formu, da neki na koje bas i nismo racunali odigraju dobro ono sto odigraju....
Sad se okrenuti Kupu....
Super je da se neki igraci vracaju u formu, da neki na koje bas i nismo racunali odigraju dobro ono sto odigraju....
Sad se okrenuti Kupu....
Tesko je ocekivati bolju igru kad smo toliko osakaceni sa povredama na sredini terena (Ikande, Alispahic, Kovacevic). Dodajte tu odlaske Cimirota I Stojceva na pocetku sezone I eto razloga zasto ne gledamo Sarajevo onakvo kakvo zelimo. Jer bez kvalitetne vezne linije nema ni igre.
Da je bilo ko drugi u spicu osim Banke davno bi ga izbacio iz sastava.MojGradMojKlub je napisao/la:
![]()
Kakav je ovo doktor, danas gol i asistencija, kad god dobije bilo kakvu šansu koristi je, odlično fizički spreman, najbolji naš igrač u igri glavom, uvijek borben, uvijek spreman za trk
Kad ode Benko ne trebamo brinuti za napadaca, Beki Bekic ce ga odlicno zamijeniti.
Benko da je bio odlucniji od pocetka sezone, do sad je mogao imati 20 golova u 12 utakmica.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
sekac je napisao/la:jesam neče da mi otvori nije moj komp nego laptop od malcaPitarBordo je napisao/la:HAHAHAHA, jesi to sviju ti objavio sliku koja se nalazi na tvom kompu? Pa kako će raditi ako ne možemo mi pristupiti istom?sekac je napisao/la:[url]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/USER/Desktop/12107130_729602937173319_7618741101222650823_n.jpg[/url]
Umro sam.
i bio bi u nekom drugom klubu sigurno.....Zip je napisao/la:Benko da je bio odlucniji od pocetka sezone, do sad je mogao imati 20 golova u 12 utakmica.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Benku bi u Kupu trebalo malo odmoriti, ne stavljati ga od pocetka. Ima tu povredicu bolje ne rizikovati. Ubaciti Bekica od pocetka a moza i kombinovati sa nekim od omladinaca. Catakovic najbolji strijelac juniorske lige a Hadzic kadetske, treba im dati priliku.
Neka ga na klupi ako zagusti onda ga ubaciti, ali dvije su utakmice ima popravni.
Neka ga na klupi ako zagusti onda ga ubaciti, ali dvije su utakmice ima popravni.
Fudbal se igra da budes najbolji, da podignes pehar na kraju. Bio to Kup il Liga, najbitnije na kraju je biti NAJBOLJI.
Sve do kraja jako odigrati, u najjacim sastavima, koliko to povrede dozvole. Fala bogu, treba i malo rotirati, al jednostavno mi se ne svidja kada podcijenjujemo Kup.
Sve do kraja jako odigrati, u najjacim sastavima, koliko to povrede dozvole. Fala bogu, treba i malo rotirati, al jednostavno mi se ne svidja kada podcijenjujemo Kup.
Alen1987 je napisao/la:Tesko je ocekivati bolju igru kad smo toliko osakaceni sa povredama na sredini terena (Ikande, Alispahic, Kovacevic). Dodajte tu odlaske Cimirota I Stojceva na pocetku sezone I eto razloga zasto ne gledamo Sarajevo onakvo kakvo zelimo. Jer bez kvalitetne vezne linije nema ni igre.
Upravo tako covjece pa jbt mi smo na fantasticnom mjestu sa smijesnim zaostatkom s obzirom sa kakvom ekipom igramo od pocetka.Zato na zimu dovesti 3 bas dobra igraca I sa ovim ostalim igracima koji ce se oporaviti bit cemo prejebena ekipa.
hilmo gdje je nestalo hvala dženanu u potpisu ? 
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ima još jedan ultras na forumu @sarajlija ili @sarajlica tako nesto nick, frajer uvijek u prvim redovima.FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam na zapadu, a danas sam mijenjao jer nije bilo nikog sa mnomMojGradMojKlub je napisao/la:Gledaj ultrasa sve lafo ide na sjever sigurno tamo vamo, a jedina promjena sa sredine istoka preš'o na sektor prema sjeveru![]()
![]()
ps. Šokovi su na istoku
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Bi kad bi se u pola sezone mogli igraci sa vazecim ugovorima otimati.. Mogao je barem jos 4-5 golova dati, bez ikakvog pretjerivanja..DenchiNL je napisao/la:i bio bi u nekom drugom klubu sigurno.....Zip je napisao/la:Benko da je bio odlucniji od pocetka sezone, do sad je mogao imati 20 golova u 12 utakmica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, DoktorXabaras, Morpheus, OzmoodPinglewood, plisek i 39 gostiju.