Ponasanje i igre krste nista drugo ne zasluzuju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo ado76, duhovit si.
Radovac i Duljevic definitivno. Dulja kada je u formi i normalan, definitivno je nas najbolji igrac. Nadam se da ce uspjeti odrzavati konstantnost dobrih nastupa i da ce ga zaobici povrede.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dulja ako uspije uvezati barem 10-ak utakmica kao protiv Veleža gdje će izdominirati po svojoj strani, može komotno za repku konkurisati, naravno kao rezerva ali repka realno i nema jakih krila trenutno pa mu je utoliko lakše ja mislim.Bolanos je napisao/la:Radovac i Duljevic definitivno. Dulja kada je u formi i normalan, definitivno je nas najbolji igrac. Nadam se da ce uspjeti odrzavati konstantnost dobrih nastupa i da ce ga zaobici povrede.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Naravno, ono sto se juce dalo primjetiti je da mu Jesa daje punu slobodu i doslovno bazira igru na njemu. Konstantno mijenja poziciju, cas je u sredini cas desno, pravi jako puno prostora gdje god se pojavi. Moramo iskristalizirati taj draugulj!BordoArmy88 je napisao/la:Dulja ako uspije uvezati barem 10-ak utakmica kao protiv Veleža gdje će izdominirati po svojoj strani, može komotno za repku konkurisati, naravno kao rezerva ali mi realno i nemamo jakih krila trenutno pa mu je utoliko lakše ja mislim.Bolanos je napisao/la:Radovac i Duljevic definitivno. Dulja kada je u formi i normalan, definitivno je nas najbolji igrac. Nadam se da ce uspjeti odrzavati konstantnost dobrih nastupa i da ce ga zaobici povrede.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
[youtube][/youtube]
Sjecate se ove tekme, kad su ih Vucina, Haskic, Suljic razbucali.

Sjecate se ove tekme, kad su ih Vucina, Haskic, Suljic razbucali.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Alpasinac je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti kako će izgledati teren u Lukavici poslije ovih padavina
Tesko da moze biti gori od onog jucer kod nas.Apsurd je na kakvom travnjaku igramo,treba prizanje odati svakome ko doda loptu onako kako je zamislio.Nemamo uopste pravo da se zalimo na druge travnjake jucer sam pregledao izvjestaje one sve, uz Lukavicu i ono blato u Zvorniku mi igramo na najgorem terenu,ono igracima uzima duplo snagu i dobro je da iko uspije 90 izgurati po onome
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam bio na Kosevu ,sigurno da teren nije bio bajan puno je bilo vode ,previse mekan, ali stim koliko je kise palo nije ni cudo.
Ali ga ti brate pretjera, cuj u Lukavici ne moze biti gori.
Ali ga ti brate pretjera, cuj u Lukavici ne moze biti gori.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Je li moguće da će šumska stoka opet tražiti cenera za kartu?! 
FrancescoTotti je napisao/la:Sabinho reci mi da si se to ti vratio ?? Vidim znas se sa ovim huliganima![]()
@joker brate mooojod sad sam na istoku samo zbog tebe!
@joker je li ovo novi sektas?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nas travnjak je kao onaj na Camp Nou za Lukavicu,,, u bukvalnom smislu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Meni nije jasno da se ta dva terena mogu uporediti.MCMXLVI je napisao/la:Nas travnjak je kao onaj na Camp Nou za Lukavicu,,, u bukvalnom smislu.
Da nije mislio na Bilino polje.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 okt 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Totti je brat pravi, iducu cemo ga pomjeriti prema sredini istoka, da upozna forumsku ekipu! Odrekao se baklji i izasao na pravi put.Bolanos je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Sabinho reci mi da si se to ti vratio ?? Vidim znas se sa ovim huliganima![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bolanos je napisao/la:Naravno, ono sto se juce dalo primjetiti je da mu Jesa daje punu slobodu i doslovno bazira igru na njemu. Konstantno mijenja poziciju, cas je u sredini cas desno, pravi jako puno prostora gdje god se pojavi. Moramo iskristalizirati taj draugulj!BordoArmy88 je napisao/la:Dulja ako uspije uvezati barem 10-ak utakmica kao protiv Veleža gdje će izdominirati po svojoj strani, može komotno za repku konkurisati, naravno kao rezerva ali mi realno i nemamo jakih krila trenutno pa mu je utoliko lakše ja mislim.Bolanos je napisao/la:Radovac i Duljevic definitivno. Dulja kada je u formi i normalan, definitivno je nas najbolji igrac. Nadam se da ce uspjeti odrzavati konstantnost dobrih nastupa i da ce ga zaobici povrede.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yes,bit ce invazija Hordi sada u srijedu kada krenemo sa Dobrinje,otici cu ja sa 49 momka sjebat ce se ljudiBordoArmy88 je napisao/la:Je li moguće da će šumska stoka opet tražiti cenera za kartu?!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pretjera ti brate. Teren na Kosevu jeste bio poprilicno los, ali za onaj u Lukavici je Wembley .miky_hz je napisao/la:Alpasinac je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti kako će izgledati teren u Lukavici poslije ovih padavina
Tesko da moze biti gori od onog jucer kod nas.Apsurd je na kakvom travnjaku igramo,treba prizanje odati svakome ko doda loptu onako kako je zamislio.Nemamo uopste pravo da se zalimo na druge travnjake jucer sam pregledao izvjestaje one sve, uz Lukavicu i ono blato u Zvorniku mi igramo na najgorem terenu,ono igracima uzima duplo snagu i dobro je da iko uspije 90 izgurati po onome
Ima li kakvih informacija hoće li biti prenos?
Igre i ponasanje ti daju za pravo da nekoga onako nazivas?A posto ti nisi navijac Sarajeva,nego dvorska luda,koja pise u siframa,da te malo ko moze razumjeti,i na taj nacin podjebava ostale navijace Sarajeva,onda ti i ne trebam govoriti da je Velkoski,statisticki najkorisniji igrac Sarajeva.Pitar6785 je napisao/la:Bravo ado76, duhovit si.![]()
![]()
![]()
Nisam ni ja pretjerano odusevljen pojedinim njegovim partijama,ali mi to ne daje za pravo da ga na onakav nacin prozivam i vrijedam.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Protiv Mladosti u 13:30 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahahjoker90 je napisao/la:Totti je brat pravi, iducu cemo ga pomjeriti prema sredini istoka, da upozna forumsku ekipu! Odrekao se baklji i izasao na pravi put.Bolanos je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Sabinho reci mi da si se to ti vratio ?? Vidim znas se sa ovim huliganima![]()
![]()
samo protiv slobode se smjestite do onog frajera sto se dere, sto je @joker o njemu pricao. da vas prepoznam u masi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ado76 dodi na istok maheru i reci kako se netreba vrijedat psovat igracima kad igraju ko krste. Lahko je ovde palamudit i pravit se faca. Sto se tice mene rasprava je zavrsena.
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Vanja8 i 32 gosta.