FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pitar6785 je napisao/la:Ado76 dodi na istok maheru i reci kako se netreba vrijedat psovat igracima kad igraju ko krste. Lahko je ovde palamudit i pravit se faca. Sto se tice mene rasprava je zavrsena.
Pa zar nisi ti trolu pričao da ideš lafo na sjever?
Ne znam samo kako ti ne dosadi
Prati covjek Sarajevo preko 20 godina, ima pravo da mijenja tribine..MojGradMojKlub je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:Ado76 dodi na istok maheru i reci kako se netreba vrijedat psovat igracima kad igraju ko krste. Lahko je ovde palamudit i pravit se faca. Sto se tice mene rasprava je zavrsena.![]()
Pa zar nisi ti trolu pričao da ideš lafo na sjever?
Ne znam samo kako ti ne dosadi
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Pošto vani pada, trebao bi izaći malo prošetati, malo se rashladiti.joker90 je napisao/la:Ovo vani pada, ja gledam neke nase klipove navijanja i ona pitarska euforija me udarila iznenada.![]()
@hilmo brate reci mi nesto razumno, smiri situaciju, ja evo kontam kako cemo dobiti Slaviju 1-6, a onda Mladost tako rastamburati da ce zatvoriti stadion nakon jedne tekme jer ce im sama pomisao na njega stvarati dusevnu bol! Gdje su te baklje Morto, gdje onaj Totti izadjnik??
![]()
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Prosetaj ti malo sa teme na kojoj nemas pravo pisati, a ako zajebanciju ne kontas, jbg burazeru!FKMLADOSTDK je napisao/la:Pošto vani pada, trebao bi izaći malo prošetati, malo se rashladiti.joker90 je napisao/la:Ovo vani pada, ja gledam neke nase klipove navijanja i ona pitarska euforija me udarila iznenada.![]()
@hilmo brate reci mi nesto razumno, smiri situaciju, ja evo kontam kako cemo dobiti Slaviju 1-6, a onda Mladost tako rastamburati da ce zatvoriti stadion nakon jedne tekme jer ce im sama pomisao na njega stvarati dusevnu bol! Gdje su te baklje Morto, gdje onaj Totti izadjnik??
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Koji dan?High je napisao/la:Protiv Mladosti u 13:30 h.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ovaj inace napada likove ako odigraju X na Mladost
Jedno pitanje za tebe, ko vam uopste dozvoli da igrate na nedovrsenom stadionu?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A i ja nasao s kim cu raspravljati,majko mojaPitar6785 je napisao/la:Ado76 dodi na istok maheru i reci kako se netreba vrijedat psovat igracima kad igraju ko krste. Lahko je ovde palamudit i pravit se faca. Sto se tice mene rasprava je zavrsena.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A odakle tebi druze ideja da ce stadion biti nedovrsen???MCMXLVI je napisao/la:Ovaj inace napada likove ako odigraju X na Mladost![]()
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
E jbg, pa i ja se šalim, nisi valjda shvatio ozbiljno.joker90 je napisao/la:Prosetaj ti malo sa teme na kojoj nemas pravo pisati, a ako zajebanciju ne kontas, jbg burazeru!FKMLADOSTDK je napisao/la:Pošto vani pada, trebao bi izaći malo prošetati, malo se rashladiti.joker90 je napisao/la:Ovo vani pada, ja gledam neke nase klipove navijanja i ona pitarska euforija me udarila iznenada.![]()
![]()
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Nedjelja.DrustveniParazit je napisao/la:Koji dan?High je napisao/la:Protiv Mladosti u 13:30 h.
Zadnja izmjena: High, dana/u 19 okt 2015, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Reci ti meni hoce li svlacionice uopste biti spremne? Tribine? Travnjak? Prilaz?ziher je napisao/la:A odakle tebi druze ideja da ce stadion biti nedovrsen???MCMXLVI je napisao/la:Ovaj inace napada likove ako odigraju X na Mladost![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Stadion završen u smislu neophodnog za odigravanje PL utakmica. Danas, po kiši, bila komisija iz saveza i stadion je primljen. Upravu si, stadion je nedovršen ali samo u odnosu na planirano. A i dosta je vala bilo da igramo domaće utakmice na neutralnom terenu, uzelo nam je to par bodova.MCMXLVI je napisao/la:Ovaj inace napada likove ako odigraju X na Mladost![]()
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Lijepa fudbalska priča, treba podržati, biće pun stadion, lijep ambijent. Bodovi nama, slava mladosti i svi sretni. Ostat će mladost u ligi.
Otvaraju stadion i izgubit ce, ne kontam ovu mladost doboj kakanj visoko zenica tesanj, odakle su vec hahahahha 
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Slažem se, dok neki samo kmeče i čekaju da im sa neba padne ovi ljudi zasukali rukave i napravili super tribine (za naše uslove)!jurisicduska je napisao/la:Lijepa fudbalska priča, treba podržati, biće pun stadion, lijep ambijent. Bodovi nama, slava mladosti i svi sretni. Ostat će mladost u ligi.
FKMLADOSTDK je napisao/la:Stadion završen u smislu neophodnog za odigravanje PL utakmica. Danas, po kiši, bila komisija iz saveza i stadion je primljen. Upravu si, stadion je nedovršen ali samo u odnosu na planirano. A i dosta je vala bilo da igramo domaće utakmice na neutralnom terenu, uzelo nam je to par bodova.MCMXLVI je napisao/la:Ovaj inace napada likove ako odigraju X na Mladost![]()
Dobro hvala na odg. Kakav je travnjak, jel trenirate na istom ili?
na onim slikama što su stavljali travnjak izgleda odlično, to je najbitnije
Bit ce sve zavrseno do subote, a travnjak je u fantasticnom stanju, sto ce te se i uvjeriti, na njemu se nw trenira vec mjesec i po dana.MCMXLVI je napisao/la:FKMLADOSTDK je napisao/la:Stadion završen u smislu neophodnog za odigravanje PL utakmica. Danas, po kiši, bila komisija iz saveza i stadion je primljen. Upravu si, stadion je nedovršen ali samo u odnosu na planirano. A i dosta je vala bilo da igramo domaće utakmice na neutralnom terenu, uzelo nam je to par bodova.MCMXLVI je napisao/la:Ovaj inace napada likove ako odigraju X na Mladost![]()
Dobro hvala na odg. Kakav je travnjak, jel trenirate na istom ili?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Svlacionice su odavno spremne, tribine spremne, travnjak jedino na Bilinom bolji ali samo za nijansu, prilaz nivelisan i sutra, prekosutra asfaltiranje. Ma eto nekako smo uspjeli sve spremiti za docek naseg sampiona. Biti ce nam cast ugostiti Sarajevo, a i poklopilo se, realno, imal bolje ekipe i navijaca od sarajeva za otvorenje stadiona. Ne kazem da cemo uzeti i bod, ali da cemo se boriti, to sigurno. Trebala bi biti to dobra atmosfera, sto se nas tice za pamcenja. I naravno, bujrum i dobrodosli.MCMXLVI je napisao/la:Reci ti meni hoce li svlacionice uopste biti spremne? Tribine? Travnjak? Prilaz?ziher je napisao/la:A odakle tebi druze ideja da ce stadion biti nedovrsen???MCMXLVI je napisao/la:Ovaj inace napada likove ako odigraju X na Mladost![]()
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.