SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Josss malooo

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kickers United spremni za pocetak nove sezone
Hajmo nova liga prije utakmice LP veceras da sastavim novi tim i lagano u novu sezonu
Hajmo nova liga prije utakmice LP veceras da sastavim novi tim i lagano u novu sezonu
Slazem se. Nek pocne nova liga najkasnije u 20:00 da mozemo gledati ligu prvaka na miru.Eld0rado je napisao/la:Kickers United spremni za pocetak nove sezone![]()
jbg druze nmg ja nemam ni jedan acc slobodan trebali su mi oslobodit 1 do 8 al nista...arelinho je napisao/la:Slazem se. Nek pocne nova liga najkasnije u 20:00 da mozemo gledati ligu prvaka na miru.Eld0rado je napisao/la:Kickers United spremni za pocetak nove sezone![]()
Hocel barem 2. liga bit do 10 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
poslao sam ovom liku koga treba ubaciti valjda udje i napraviSarmelino je napisao/la:Hocel barem 2. liga bit do 10
Kad si rekao da ce biti prva liga?suarez7 je napisao/la:poslao sam ovom liku koga treba ubaciti valjda udje i napraviSarmelino je napisao/la:Hocel barem 2. liga bit do 10
Vidicu ako oslobode jedan acc bice posle lp ako ne onda sutra nekad kad vam odgovaraarelinho je napisao/la:Kad rece da ce biti prva liga ?suarez7 je napisao/la:poslao sam ovom liku koga treba ubaciti valjda udje i napraviSarmelino je napisao/la:Hocel barem 2. liga bit do 10
I ja bi da sutra napravim. Tek sam dosao kuci
pa da to na miru sa posla uradim. Ako nije problem ??? A plus crkla mi graficka pa ne mogu na osm samo preko moba. Pozz
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
nije problem samo javi ovde da znaju svi...MrHc je napisao/la:I ja bi da sutra napravim. Tek sam dosao kucipa da to na miru sa posla uradim. Ako nije problem ??? A plus crkla mi graficka pa ne mogu na osm samo preko moba. Pozz
najjaci ovaj Borac plasirao se u prvu ligu i sad nece da igra
Samo nemoj rano ujutroMrHc je napisao/la:I ja bi da sutra napravim. Tek sam dosao kucipa da to na miru sa posla uradim. Ako nije problem ??? A plus crkla mi graficka pa ne mogu na osm samo preko moba. Pozz
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ako vec necemo veceras onda neka bude sutra iza lige prvaka ako moze, sutra sam vazdan u obavezama pa da mi ne pobjegne koji igrac 
Ma kad god, samo da nije kasno uvecer il rano ujutro.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Decki iako sam obezbjedio ucesce u 1. ligi, ipak nisam u mogucnosti igrati sljedecu sezonu. Zao mi je , nadam se drugi put da cemo se vidjeti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na kraju necemo skupiti ni za jednu ligu.
Treba ovo sve bataliti.
Treba ovo sve bataliti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hocemo. Ima nas 12-13 za prve lige sigurnoOmerbavarac je napisao/la:Na kraju necemo skupiti ni za jednu ligu.![]()
Treba ovo sve bataliti.
Ima li koga tu ?
Da mi pomogne da napravim ligu i ostalo ?
Pozz
Da mi pomogne da napravim ligu i ostalo ?
Pozz
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Ima li ista od ovog ? 
Dajte, sad bi bilo super da se napravi liga, nit je kasno nit je rano.
Daj ako se u ova 2 dana ne snadjete probat cu ja nafarmat ticketa pa ja napravit ako je toliki problem..
Daj ako se u ova 2 dana ne snadjete probat cu ja nafarmat ticketa pa ja napravit ako je toliki problem..
Zadnja izmjena: Sarmelino, dana/u 21 okt 2015, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne moze se u ovo vrijeme praviti liga nemoj biti dosadan. Liga se vecinom otvarala navecer u 20:00. Tako ce vjerovatno biti veceras.Ako @suarez ne bude mogao veceras onda cu ja uzeti premium tikete i otvoriti prvu ligu. A ima i MrHc koji ce vjerovatno uzeti te tikete i on ce isto veceras otvoriti drugu ligu.Sarmelino je napisao/la:Dajte, sad bi bilo super da se napravi liga, nit je kasno nit je ranoo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.