Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Slazem se. Nek pocne nova liga najkasnije u 20:00 da mozemo gledati ligu prvaka na miru.Eld0rado je napisao/la:Kickers United spremni za pocetak nove sezone![]()
Hajmo nova liga prije utakmice LP veceras da sastavim novi tim i lagano u novu sezonu
jbg druze nmg ja nemam ni jedan acc slobodan trebali su mi oslobodit 1 do 8 al nista...arelinho je napisao/la:Slazem se. Nek pocne nova liga najkasnije u 20:00 da mozemo gledati ligu prvaka na miru.Eld0rado je napisao/la:Kickers United spremni za pocetak nove sezone![]()
Hajmo nova liga prije utakmice LP veceras da sastavim novi tim i lagano u novu sezonu
poslao sam ovom liku koga treba ubaciti valjda udje i napraviSarmelino je napisao/la:Hocel barem 2. liga bit do 10
Kad si rekao da ce biti prva liga?suarez7 je napisao/la:poslao sam ovom liku koga treba ubaciti valjda udje i napraviSarmelino je napisao/la:Hocel barem 2. liga bit do 10
Vidicu ako oslobode jedan acc bice posle lp ako ne onda sutra nekad kad vam odgovaraarelinho je napisao/la:Kad rece da ce biti prva liga ?suarez7 je napisao/la:poslao sam ovom liku koga treba ubaciti valjda udje i napraviSarmelino je napisao/la:Hocel barem 2. liga bit do 10
nije problem samo javi ovde da znaju svi...MrHc je napisao/la:I ja bi da sutra napravim. Tek sam dosao kucipa da to na miru sa posla uradim. Ako nije problem ??? A plus crkla mi graficka pa ne mogu na osm samo preko moba. Pozz
Samo nemoj rano ujutroMrHc je napisao/la:I ja bi da sutra napravim. Tek sam dosao kucipa da to na miru sa posla uradim. Ako nije problem ??? A plus crkla mi graficka pa ne mogu na osm samo preko moba. Pozz
Hocemo. Ima nas 12-13 za prve lige sigurnoOmerbavarac je napisao/la:Na kraju necemo skupiti ni za jednu ligu.![]()
Treba ovo sve bataliti.
Ne moze se u ovo vrijeme praviti liga nemoj biti dosadan. Liga se vecinom otvarala navecer u 20:00. Tako ce vjerovatno biti veceras.Ako @suarez ne bude mogao veceras onda cu ja uzeti premium tikete i otvoriti prvu ligu. A ima i MrHc koji ce vjerovatno uzeti te tikete i on ce isto veceras otvoriti drugu ligu.Sarmelino je napisao/la:Dajte, sad bi bilo super da se napravi liga, nit je kasno nit je ranoo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.