BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

FliX
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la FliX » 21 okt 2015, 17:25

Chinaglia je napisao/la:majko draga, neki naš debil na njihovom forumu otvorio temu da im objasni koliko smo opasni
Sve je to Bosna jarane :damn:

amidzon1
Kontakt:

Post Postao/la amidzon1 » 21 okt 2015, 17:33

Ko će igrat zadnjeg veznog? Hadzic? Ne kontam da pored 3 zadnja vezna na klupi staviš štopera, zašto su pozvani onda grahovac i stojan vranješ ako ne igraju ni kad nema igrača koji igra tu poziciju. Hajd shvatam da je teško mijenjati nešto u najvažnijim utakmicama, ali što prijateljske utakmice igramo sa prvom postavom? Umjesto Višće bi trebao početi Hodžić ako će Vranješ igrati umjesto Mujdže, ali ne vjerujem da će bilo šta mijenjat, jedina dilema je zadnji vezni, zukanović/hadžić ako kolašinac bude na nivou.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 21 okt 2015, 17:44

Mene niko ne moze ubjediti da je Grahovac losije rjesenje na zadnjem veznom od Hadzica ili Medunjanina.Medo k'o ofanzivni vezni moze dosta pomoci al da snosi manji teret oko defanzive dok je Hadzic po meni beskoristan igrac koji ne djeluje ni u jednom ni u drugom pravcu, nego dodaj loptu Spahi ili vrati Begovicu i to je to i opet neki kazu nije napravio nikakvu gresku pa majka mu stara ni ja je ne bi napravio.
Ako vec nece pruziti priliku Grahovcu onda makar nek tu odigraju Zuka ili Cocalic al' kao da gledam opet ce univerzalac uletjeti u prvu postavu :( jedino me tjesi da ga Mesa ni protiv Kipra nije koristio , mozda je protiv Velsa skontao da od njega nema nista i da fakticki igramo sa 10 igraca.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 okt 2015, 17:44

Ne vjerujem da ce Hodzic pocinjat utakmice baraza, mozda bude izmjena. Isto tako i Grahovac.

Mesa ce sigurno ove utakmice igrati sa slicnim sastavima kao protiv Velsa i Kipra s time sto se vracaju Dzeko, Kolasinac, Cocalic i u drugoj utakmici Besic.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 21 okt 2015, 17:48

Begovic, Mujdza,Sunjic, Vranjes, Spaha, Kolasinac,Zukanovic,Visca,Lulic,Medunjanin, Pjanic,Besic(u drugoj) Dzeko, Ibisevic ,Djuric,Hadzic.
Ovih 15-stak igraca ce nastupiti u ove dvije utakmice, oni se otprilike i rotiraju tokom cijelog Mesinog mandata.Gotovo sam siguran da nijedno drugo ime nece dobiti neke minute u ovom dvomecu.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 okt 2015, 17:50

edoo3 je napisao/la:Begovic, Mujdza,Sunjic, Vranjes, Spaha, Kolasinac,Zukanovic,Visca,Lulic,Medunjanin, Pjanic,Besic(u drugoj) Dzeko, Ibisevic ,Djuric,Hadzic.
Ovih 15-stak igraca ce nastupiti u ove dvije utakmice, oni se otprilike i rotiraju tokom cijelog Mesinog mandata.Gotovo sam siguran da nijedno drugo ime nece dobiti neke minute u ovom dvomecu.
Mozda si zaboravi Bicakcica, vise manje se zna i prvih 11 eventualno dvije promjene.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 21 okt 2015, 17:54

Elegant je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:Begovic, Mujdza,Sunjic, Vranjes, Spaha, Kolasinac,Zukanovic,Visca,Lulic,Medunjanin, Pjanic,Besic(u drugoj) Dzeko, Ibisevic ,Djuric,Hadzic.
Mozda si zaboravi Bicakcica, vise manje se zna i prvih 11 eventualno dvije promjene.

Upravu si, ima i Bico, mada nije se ni on nauzivao minutaze kod Mese, znas to i sam.Vidis da tog drugog stopera
igraju uglavnom Vranjes ili Sunjic.
Kako god ,to je to , ostali su tu samo da popune spisak.
#15.10.2013 !!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 okt 2015, 18:06

Ako ovo cita neko ko nas crni po irskom forumu samo da vam kazem da ste retardirani veoma i u ime normalnih ljudi koji su u manjini u ovoj drzavi, molim vas da prestanete.
Nad tobom sunce najljepše sja

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 okt 2015, 18:48

50 Eura karte za nase navijace u Irskoj. Koliko kostaju karte za Irce u Zenici zna li neko?
BosnaE

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 21 okt 2015, 19:33

newton_heath_lyr je napisao/la:50 Eura karte za nase navijace u Irskoj. Koliko kostaju karte za Irce u Zenici zna li neko?
po pravilima uefe ne smiju biti skuplje od karata za domace navijace. znaci 20-40km

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 okt 2015, 20:43

Tacno su dobrim dijelom neki susjedi upravu kad kazu da je Bošnjo zestoki kompleksas.
Zasto se vi zivcirate sto je neki lik otvorio neku temu,na nekom forumu,povodom neke utakmice,i nesto objasnjava nekome?
Sta se tacno tu tice vas,sta se tacno tice svih navijaca i gradjana BiH,i zasto imate stalnu potrebu da se svugdje i svakome pravdate i izvinjavate pa i za neke retardirane gluposti neke budale,dakle pojedinacne budale ili nekoliko budala?
Na kraju krajeva,zasto imate potrebu visiti na nekom faking irskom forumu i citati svakojake budale,irske,bosanske i ine koji pisu svakakva sr.anja?I zasto ste optereceni onim sto neko misli o vama,kakav je to poremecaj?
Zar mislite da ce neki Irac preuzeti krivicu na sebe zbog misljenja ili postova nekog svog sunarodnjaka i da ce ga biti stid zbog toga sta on pise?

Boze sacuvaj.

PS: Da me se ne bih krivo razumjelo,ovo pise Bošnjo i Bosanac sa dna kace.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 21 okt 2015, 20:57

Kakav kreten moraš biti da na irskom forumu pišeš ..
"We need to suffer. And we need to fight."

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 21 okt 2015, 21:43

Ovo u vezi pisanja po irskim forumima....nešto slično se radilo i uoči utakmice sa Portugalom. Pa onda laser na treningu itd. Na kraju nas ljudi natrpaše a mi ispadosmo smiješna nacija zahvaljujući dječurliji koja nemaju pametnijeg posla :(

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 21 okt 2015, 21:48

Trinity74 je napisao/la:Ovo u vezi pisanja po irskim forumima....nešto slično se radilo i uoči utakmice sa Portugalom. Pa onda laser na treningu itd. Na kraju nas ljudi natrpaše a mi ispadosmo smiješna nacija zahvaljujući dječurliji koja nemaju pametnijeg posla :(

Slicna situacija je bila kad je Izrael gostovao u Zenici, te transparenti te Palestina i sta sve ne.Jedino mjerilo treba da bude igra na terenu, momcima dat punu podrsku, ko god da istrci na teren tu noc vjerujem da ce dat zadnji atom snage da se pobjedi, a na ove gluposti po iranskim forumima se ne treba previse obazirati .Ocigledno da pojednci imaju previse slobodna vremena.
#15.10.2013 !!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 okt 2015, 22:09

Ispada sad da u Irskoj nema levata. Sve sami doktori nauka. Mene uopste ne pogadja sta pise neka djecurlija. Meni je veci blam bio kada smo prvi put igrali sa Velsom tamo. Nasi igraci dosli u hotel, a ovi ih htijeli uciti sta je salter za svijetlo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 21 okt 2015, 22:24

Nisam nikad pisao na drugim forumima mislim portugal,izrael itd , citam da ali pisem jok.
Mogu reci da su oni ekstra sigurni I smatraju da je samo opasan Dzeko a ostali onako slabasni...
Neka aBd ovo je treca sreca,postovanje njima ali nisu Brazil ebem mu, polako smireno I uz jednu dozu srece I dosta discipline, mislim da nece biti nekih tezih problema.
Oni su meni krkanska ekipa pa nek prica ko sta hoce.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 okt 2015, 22:28

Nije bas da su nas podcjenili, ipak znaju da imamo određeni kvalitet, ali su slozni da ako blokiraju Pjanica da je to pola posla, Dzeko je najveca prijetnja, također strahuju od stadiona i atmosfere.

Ima Mesa ljeka za ove, mirno spavajte. ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 okt 2015, 22:48

Elegant je napisao/la:Nije bas da su nas podcjenili, ipak znaju da imamo određeni kvalitet, ali su slozni da ako blokiraju Pjanica da je to pola posla, Dzeko je najveca prijetnja, također strahuju od stadiona i atmosfere.

Ima Mesa ljeka za ove, mirno spavajte. ;)
Pjanić se jedino može neutralisati vrlo jakim presingom a to Irci uz dužno poštovanje nisu u stanju raditi dvije tekme.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 21 okt 2015, 22:53

Fidelis je napisao/la:Tacno su dobrim dijelom neki susjedi upravu kad kazu da je Bošnjo zestoki kompleksas.
Zasto se vi zivcirate sto je neki lik otvorio neku temu,na nekom forumu,povodom neke utakmice,i nesto objasnjava nekome?
Sta se tacno tu tice vas,sta se tacno tice svih navijaca i gradjana BiH,i zasto imate stalnu potrebu da se svugdje i svakome pravdate i izvinjavate pa i za neke retardirane gluposti neke budale,dakle pojedinacne budale ili nekoliko budala?
Na kraju krajeva,zasto imate potrebu visiti na nekom faking irskom forumu i citati svakojake budale,irske,bosanske i ine koji pisu svakakva sr.anja?I zasto ste optereceni onim sto neko misli o vama,kakav je to poremecaj?
Zar mislite da ce neki Irac preuzeti krivicu na sebe zbog misljenja ili postova nekog svog sunarodnjaka i da ce ga biti stid zbog toga sta on pise?

Boze sacuvaj.

PS: Da me se ne bih krivo razumjelo,ovo pise Bošnjo i Bosanac sa dna kace.
Bravo, veci su mi glupani ovi sto ih je nesto kao stid sto nasi tamo pisu i jos se izvinjavaju :facepalm: a Irci sasvim normalno prihvataju i diskutuju po onome sto sam citao. Al ne mora kod nas uvijek bit dezurnih pametnjakovica koji bi da kontrolisu nekog i odredju ko ce gdje i sta pisat :damn:
This time next year we'll be millionaires.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 okt 2015, 22:55

MuhamedTM je napisao/la:Nisam nikad pisao na drugim forumima mislim portugal,izrael itd , citam da ali pisem jok.
Mogu reci da su oni ekstra sigurni I smatraju da je samo opasan Dzeko a ostali onako slabasni...
Neka aBd ovo je treca sreca,postovanje njima ali nisu Brazil ebem mu, polako smireno I uz jednu dozu srece I dosta discipline, mislim da nece biti nekih tezih problema.
Oni su meni krkanska ekipa pa nek prica ko sta hoce.
Odkako su uveli nosioce i nenosioce u barazu, uvijek su nosioci prolazili dalje. Samo se dva puta desilo da je jedan od nenosilaca prosao dalje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.