Sve je to Bosna jaraneChinaglia je napisao/la:majko draga, neki naš debil na njihovom forumu otvorio temu da im objasni koliko smo opasni

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sve je to Bosna jaraneChinaglia je napisao/la:majko draga, neki naš debil na njihovom forumu otvorio temu da im objasni koliko smo opasni
Mozda si zaboravi Bicakcica, vise manje se zna i prvih 11 eventualno dvije promjene.edoo3 je napisao/la:Begovic, Mujdza,Sunjic, Vranjes, Spaha, Kolasinac,Zukanovic,Visca,Lulic,Medunjanin, Pjanic,Besic(u drugoj) Dzeko, Ibisevic ,Djuric,Hadzic.
Ovih 15-stak igraca ce nastupiti u ove dvije utakmice, oni se otprilike i rotiraju tokom cijelog Mesinog mandata.Gotovo sam siguran da nijedno drugo ime nece dobiti neke minute u ovom dvomecu.
Elegant je napisao/la:Mozda si zaboravi Bicakcica, vise manje se zna i prvih 11 eventualno dvije promjene.edoo3 je napisao/la:Begovic, Mujdza,Sunjic, Vranjes, Spaha, Kolasinac,Zukanovic,Visca,Lulic,Medunjanin, Pjanic,Besic(u drugoj) Dzeko, Ibisevic ,Djuric,Hadzic.
Ovih 15-stak igraca ce nastupiti u ove dvije utakmice, oni se otprilike i rotiraju tokom cijelog Mesinog mandata.Gotovo sam siguran da nijedno drugo ime nece dobiti neke minute u ovom dvomecu.
po pravilima uefe ne smiju biti skuplje od karata za domace navijace. znaci 20-40kmnewton_heath_lyr je napisao/la:50 Eura karte za nase navijace u Irskoj. Koliko kostaju karte za Irce u Zenici zna li neko?
Trinity74 je napisao/la:Ovo u vezi pisanja po irskim forumima....nešto slično se radilo i uoči utakmice sa Portugalom. Pa onda laser na treningu itd. Na kraju nas ljudi natrpaše a mi ispadosmo smiješna nacija zahvaljujući dječurliji koja nemaju pametnijeg posla
Pjanić se jedino može neutralisati vrlo jakim presingom a to Irci uz dužno poštovanje nisu u stanju raditi dvije tekme.Elegant je napisao/la:Nije bas da su nas podcjenili, ipak znaju da imamo određeni kvalitet, ali su slozni da ako blokiraju Pjanica da je to pola posla, Dzeko je najveca prijetnja, također strahuju od stadiona i atmosfere.
Ima Mesa ljeka za ove, mirno spavajte.
Bravo, veci su mi glupani ovi sto ih je nesto kao stid sto nasi tamo pisu i jos se izvinjavajuFidelis je napisao/la:Tacno su dobrim dijelom neki susjedi upravu kad kazu da je Bošnjo zestoki kompleksas.
Zasto se vi zivcirate sto je neki lik otvorio neku temu,na nekom forumu,povodom neke utakmice,i nesto objasnjava nekome?
Sta se tacno tu tice vas,sta se tacno tice svih navijaca i gradjana BiH,i zasto imate stalnu potrebu da se svugdje i svakome pravdate i izvinjavate pa i za neke retardirane gluposti neke budale,dakle pojedinacne budale ili nekoliko budala?
Na kraju krajeva,zasto imate potrebu visiti na nekom faking irskom forumu i citati svakojake budale,irske,bosanske i ine koji pisu svakakva sr.anja?I zasto ste optereceni onim sto neko misli o vama,kakav je to poremecaj?
Zar mislite da ce neki Irac preuzeti krivicu na sebe zbog misljenja ili postova nekog svog sunarodnjaka i da ce ga biti stid zbog toga sta on pise?
Boze sacuvaj.
PS: Da me se ne bih krivo razumjelo,ovo pise Bošnjo i Bosanac sa dna kace.
Odkako su uveli nosioce i nenosioce u barazu, uvijek su nosioci prolazili dalje. Samo se dva puta desilo da je jedan od nenosilaca prosao dalje.MuhamedTM je napisao/la:Nisam nikad pisao na drugim forumima mislim portugal,izrael itd , citam da ali pisem jok.
Mogu reci da su oni ekstra sigurni I smatraju da je samo opasan Dzeko a ostali onako slabasni...
Neka aBd ovo je treca sreca,postovanje njima ali nisu Brazil ebem mu, polako smireno I uz jednu dozu srece I dosta discipline, mislim da nece biti nekih tezih problema.
Oni su meni krkanska ekipa pa nek prica ko sta hoce.
Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot], Zaboljesutra i 38 gostiju.