Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

daffy
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la daffy » 17 maj 2010, 01:10

prelijepo..

momci, ajmo akcija.. pricajte prijateljima o igri, na forumima raznim pisite da se samo regaju i da sacekaj dan-dva dok se ne oformi klub.. imamo 5. klubova u ligi, a vrlo brzo ce i sesti.. vjerovatno sutra ujutro..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 maj 2010, 01:11

Treneru ubaci mene obecavam Gol i Asistenciju :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 17 maj 2010, 01:12

mene zanima jel teško igrat utakmice, jer će mi ovo biti prva...
ako moze neko da mi pojasni kako sta ide :)
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 maj 2010, 01:14

Željoman je napisao/la:mene zanima jel teško igrat utakmice, jer će mi ovo biti prva...
ako moze neko da mi pojasni kako sta ide :)
svima je prva ,neboj se snaci ces se :D :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 maj 2010, 01:26

I meni je prva odradio prvi trening :lol: :lol: i dao izjacu za stampu :lol: :lol: Pobjeda i samo pobjeda :mrgreen: :mrgreen:
A ja cu sa klupe da pjevam dajte gol dajte gol dajte gol da slavimo oooooooooooo dok se trener ne smiluje da me ubaci :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I da zaboravio sam da se skine onaj Realov grb iz slacionice smeta mi pravo bolje ova gore slika :D
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 maj 2010, 01:34

znam kako se osjecate.. otprilike ovako, igra vam se jako svidja.. sve je savrseno.. zajebancija prava.. ali ono sto vas najvise brine jeste kako ce to funkcionisati na tekmi i da vam tekma nece pokvariti ovu trenutnu "satisfakciju".. otprilike ovako? heh, i ja sam se tako osjecao.. i onda krenu tekma.. pa covjece.. ja prve dvije noci posle tekme nisam mogao normalno da spavam.. budio sam se svaka 3 sata i gledao ima li sta novo na football identity.. veoma je lagano, samo malo da uletite u taj fazon.. nece vam trebati ni prvo poluvrijeme.. napadacima i veznjacima ce biti lakse, dok ce defanzivcima ( kao meni ) trebati malko duze.. jer defanzivci imaju puno manje posla sa loptom.. ali shvatit cete, nista ne brinite..

i da, nemoj te danas trenirati individualni trening.. jer vjerovatno vam je danas timski trening i ako ste uradili individualni necete moci timski.. a timski daje 3 skilla, dok osobni daje samo 1..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 maj 2010, 01:36

daffy je napisao/la:znam kako se osjecate.. otprilike ovako, igra vam se jako svidja.. sve je savrseno.. zajebancija prava.. ali ono sto vas najvise brine jeste kako ce to funkcionisati na tekmi i da vam tekma nece pokvariti ovu trenutnu "satisfakciju".. otprilike ovako? heh, i ja sam se tako osjecao.. i onda krenu tekma.. pa covjece.. ja prve dvije noci posle tekme nisam mogao normalno da spavam.. budio sam se svaka 3 sata i gledao ima li sta novo na football identity.. veoma je lagano, samo malo da uletite u taj fazon.. nece vam trebati ni prvo poluvrijeme.. napadacima i veznjacima ce biti lakse, dok ce defanzivcima ( kao meni ) trebati malko duze.. jer defanzivci imaju puno manje posla sa loptom.. ali shvatit cete, nista ne brinite..

i da, nemoj te danas trenirati individualni trening.. jer vjerovatno vam je danas timski trening i ako ste uradili individualni necete moci timski.. a timski daje 3 skilla, dok osobni daje samo 1..
Reci mi jeli tekma ide u 3d ili 2d formatu gledali se tekma ima li tekstualni prenos kako to izgleda ??

Vec se zagrijavam hocu da me trener ubaci :mrgreen: :mrgreen:

Divljak
Kontakt:

Post Postao/la Divljak » 17 maj 2010, 01:39

daffy je napisao/la:znam kako se osjecate.. otprilike ovako, igra vam se jako svidja.. sve je savrseno.. zajebancija prava.. ali ono sto vas najvise brine jeste kako ce to funkcionisati na tekmi i da vam tekma nece pokvariti ovu trenutnu "satisfakciju".. otprilike ovako? heh, i ja sam se tako osjecao.. i onda krenu tekma.. pa covjece.. ja prve dvije noci posle tekme nisam mogao normalno da spavam.. budio sam se svaka 3 sata i gledao ima li sta novo na football identity.. veoma je lagano, samo malo da uletite u taj fazon.. nece vam trebati ni prvo poluvrijeme.. napadacima i veznjacima ce biti lakse, dok ce defanzivcima ( kao meni ) trebati malko duze.. jer defanzivci imaju puno manje posla sa loptom.. ali shvatit cete, nista ne brinite..

Da daffy ali svaki menadžer u klubu bira ponaosob jedan dan i vrijeme treninga a to se vidi u klupskim prostorijama tj.kad je kod tog kluba Timski trening...kod nas u Bosnia Utd sam stavio ponedjeljak a mogao sam i neki drugi dan i neko drugo vrijeme :geek:
Za sve one koji misle pristupiti FID-u neka prvo naprave profil i onda neka posjete ovu stranicu:

http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034

da se dogovore ostalim koja pozicija treba i onda neka prave profil igrača.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 maj 2010, 01:43

@bavarian to je ono sto nam treba. Predobar grb 8-)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 maj 2010, 02:24

ma znam to divljak, vec sam cuo od ostalih da im je trening isto pola sata prije tekme..

@torino 2d.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 maj 2010, 10:51

Bilal je napisao/la:@bavarian to je ono sto nam treba. Predobar grb 8-)
Eno poslusao nas je menadzer . Svaka mu dala :D

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 maj 2010, 11:02

bavarian_bk je napisao/la:
Bilal je napisao/la:@bavarian to je ono sto nam treba. Predobar grb 8-)
Eno poslusao nas je menadzer . Svaka mu dala :D
Menadzer nam je cudo, mene odma u spic gurno :lol:
Stvarn super radi svoj posao 8-)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 maj 2010, 11:04

Ma da legenda covjek ,samo da mi igramo veceras . Nemoj zaboraviti trening je u 8 veceras ,znaci prije utakmice na pola sata :)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 17 maj 2010, 11:17

i naš je menadzer cudo, nikad ga nema, jos se zovemo Team 5
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 17 maj 2010, 11:21

ja se rego ima 5 dana a jos nemam ponuda ni za jedan klub
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 17 maj 2010, 12:07

joj mene napokon primili u tim 6,oformiran je samo jos trebamo menagera,imal iko da je iz tog tima ovdje na forumu ili da bi htio da bude menager???
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 maj 2010, 15:18

imal ko ovdje da je u zlatnim ljiljanima?

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 maj 2010, 15:33

ako ima ko da je stopera neka se javi meni tamo na forumu.. mom timu treba stoper koji ce biti aktivan i koji ce igrati u prvih 11..

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 maj 2010, 15:36

Željoman je napisao/la:i naš je menadzer cudo, nikad ga nema, jos se zovemo Team 5
Tesko nama sa onim managerom, ni treninga ni imena veceras onako na suho idemo da pranimo prvu poziciju na tabeli :D.

p.s. Amer Gusic CM :D
Mes Que Un Club

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 17 maj 2010, 15:47

Eeeee evo i ja sam seee registrovo i napravio sam sebi igraca i sve igram ODBRANU :D:D

i sta sad?? kako treniram,sta ne kontam??:D mozel mala pomoc:/:/

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.