Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
prelijepo..
momci, ajmo akcija.. pricajte prijateljima o igri, na forumima raznim pisite da se samo regaju i da sacekaj dan-dva dok se ne oformi klub.. imamo 5. klubova u ligi, a vrlo brzo ce i sesti.. vjerovatno sutra ujutro..
momci, ajmo akcija.. pricajte prijateljima o igri, na forumima raznim pisite da se samo regaju i da sacekaj dan-dva dok se ne oformi klub.. imamo 5. klubova u ligi, a vrlo brzo ce i sesti.. vjerovatno sutra ujutro..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treneru ubaci mene obecavam Gol i Asistenciju

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
mene zanima jel teško igrat utakmice, jer će mi ovo biti prva...
ako moze neko da mi pojasni kako sta ide

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
- Kontakt:
svima je prva ,neboj se snaci ces seŽeljoman je napisao/la:mene zanima jel teško igrat utakmice, jer će mi ovo biti prva...

- Ponos Torina
- Kontakt:
I meni je prva odradio prvi trening
i dao izjacu za stampu
Pobjeda i samo pobjeda

A ja cu sa klupe da pjevam dajte gol dajte gol dajte gol da slavimo oooooooooooo dok se trener ne smiluje da me ubaci

I da zaboravio sam da se skine onaj Realov grb iz slacionice smeta mi pravo bolje ova gore slika

A ja cu sa klupe da pjevam dajte gol dajte gol dajte gol da slavimo oooooooooooo dok se trener ne smiluje da me ubaci

I da zaboravio sam da se skine onaj Realov grb iz slacionice smeta mi pravo bolje ova gore slika

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
znam kako se osjecate.. otprilike ovako, igra vam se jako svidja.. sve je savrseno.. zajebancija prava.. ali ono sto vas najvise brine jeste kako ce to funkcionisati na tekmi i da vam tekma nece pokvariti ovu trenutnu "satisfakciju".. otprilike ovako? heh, i ja sam se tako osjecao.. i onda krenu tekma.. pa covjece.. ja prve dvije noci posle tekme nisam mogao normalno da spavam.. budio sam se svaka 3 sata i gledao ima li sta novo na football identity.. veoma je lagano, samo malo da uletite u taj fazon.. nece vam trebati ni prvo poluvrijeme.. napadacima i veznjacima ce biti lakse, dok ce defanzivcima ( kao meni ) trebati malko duze.. jer defanzivci imaju puno manje posla sa loptom.. ali shvatit cete, nista ne brinite..
i da, nemoj te danas trenirati individualni trening.. jer vjerovatno vam je danas timski trening i ako ste uradili individualni necete moci timski.. a timski daje 3 skilla, dok osobni daje samo 1..
i da, nemoj te danas trenirati individualni trening.. jer vjerovatno vam je danas timski trening i ako ste uradili individualni necete moci timski.. a timski daje 3 skilla, dok osobni daje samo 1..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Reci mi jeli tekma ide u 3d ili 2d formatu gledali se tekma ima li tekstualni prenos kako to izgleda ??daffy je napisao/la:znam kako se osjecate.. otprilike ovako, igra vam se jako svidja.. sve je savrseno.. zajebancija prava.. ali ono sto vas najvise brine jeste kako ce to funkcionisati na tekmi i da vam tekma nece pokvariti ovu trenutnu "satisfakciju".. otprilike ovako? heh, i ja sam se tako osjecao.. i onda krenu tekma.. pa covjece.. ja prve dvije noci posle tekme nisam mogao normalno da spavam.. budio sam se svaka 3 sata i gledao ima li sta novo na football identity.. veoma je lagano, samo malo da uletite u taj fazon.. nece vam trebati ni prvo poluvrijeme.. napadacima i veznjacima ce biti lakse, dok ce defanzivcima ( kao meni ) trebati malko duze.. jer defanzivci imaju puno manje posla sa loptom.. ali shvatit cete, nista ne brinite..
Vec se zagrijavam hocu da me trener ubaci

Da daffy ali svaki menadžer u klubu bira ponaosob jedan dan i vrijeme treninga a to se vidi u klupskim prostorijama tj.kad je kod tog kluba Timski trening...kod nas u Bosnia Utd sam stavio ponedjeljak a mogao sam i neki drugi dan i neko drugo vrijemedaffy je napisao/la:znam kako se osjecate.. otprilike ovako, igra vam se jako svidja.. sve je savrseno.. zajebancija prava.. ali ono sto vas najvise brine jeste kako ce to funkcionisati na tekmi i da vam tekma nece pokvariti ovu trenutnu "satisfakciju".. otprilike ovako? heh, i ja sam se tako osjecao.. i onda krenu tekma.. pa covjece.. ja prve dvije noci posle tekme nisam mogao normalno da spavam.. budio sam se svaka 3 sata i gledao ima li sta novo na football identity.. veoma je lagano, samo malo da uletite u taj fazon.. nece vam trebati ni prvo poluvrijeme.. napadacima i veznjacima ce biti lakse, dok ce defanzivcima ( kao meni ) trebati malko duze.. jer defanzivci imaju puno manje posla sa loptom.. ali shvatit cete, nista ne brinite..

Za sve one koji misle pristupiti FID-u neka prvo naprave profil i onda neka posjete ovu stranicu:
http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034
da se dogovore ostalim koja pozicija treba i onda neka prave profil igrača.
http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034
da se dogovore ostalim koja pozicija treba i onda neka prave profil igrača.
@bavarian to je ono sto nam treba. Predobar grb 

ma znam to divljak, vec sam cuo od ostalih da im je trening isto pola sata prije tekme..
@torino 2d.
@torino 2d.
-
- Kontakt:
Eno poslusao nas je menadzer . Svaka mu dalaBilal je napisao/la:@bavarian to je ono sto nam treba. Predobar grb

Menadzer nam je cudo, mene odma u spic gurnobavarian_bk je napisao/la:Eno poslusao nas je menadzer . Svaka mu dalaBilal je napisao/la:@bavarian to je ono sto nam treba. Predobar grb

Stvarn super radi svoj posao

-
- Kontakt:
Ma da legenda covjek ,samo da mi igramo veceras . Nemoj zaboraviti trening je u 8 veceras ,znaci prije utakmice na pola sata 

i naš je menadzer cudo, nikad ga nema, jos se zovemo Team 5
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
ja se rego ima 5 dana a jos nemam ponuda ni za jedan klub
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- elninho_resTO
- Kontakt:
joj mene napokon primili u tim 6,oformiran je samo jos trebamo menagera,imal iko da je iz tog tima ovdje na forumu ili da bi htio da bude menager???
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
imal ko ovdje da je u zlatnim ljiljanima?
ako ima ko da je stopera neka se javi meni tamo na forumu.. mom timu treba stoper koji ce biti aktivan i koji ce igrati u prvih 11..
Tesko nama sa onim managerom, ni treninga ni imena veceras onako na suho idemo da pranimo prvu poziciju na tabeliŽeljoman je napisao/la:i naš je menadzer cudo, nikad ga nema, jos se zovemo Team 5

p.s. Amer Gusic CM

Mes Que Un Club
Eeeee evo i ja sam seee registrovo i napravio sam sebi igraca i sve igram ODBRANU
:D
i sta sad?? kako treniram,sta ne kontam??:D mozel mala pomoc:/:/

i sta sad?? kako treniram,sta ne kontam??:D mozel mala pomoc:/:/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.