Igrač br. 6

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 22 okt 2015, 16:11

Vecina ovih koji pozivaju da se odstrani Vranjesa iz reprezentacije nisu nista bolji od "glavesina" iz saveza koje se proziva da diktiraju spisak Bazdarevicu i da zato Vranjes mora biti na spisku pa cak i igrati.
A Baždarević treba da posluša naciju pa da izbaci Vrnješa, samo poznavajući naš mentalitet poslije toga će doći tjeranje nekih drugih igrača pa guranje nekih levata u reprezentaciju te nakon toga dolazi tjeranje Baždarevića jer nema autoriteta i jer mu drugi odredjuju spisak!
U pm kako smo mi jadni. Da se oko drugih stvari brinemo i borimo koliko se borimo protiv Vranješa i brinemo oko reprezentacije sada bi već bili minimalno na nivou Njemačke.
Ferdinand je napisao/la:To samo kod nas ima, koji "salto mortale", i kombinacije, a stvar je sasvim jednostavna, ne pozoves ga i to je to, ionako ne zasluzuje po bilo cemu da bude na spisku, imamo 6-7 boljih centarhalfova, na zadnjeg veznog ga moze samo staviti Mesa, koji ili je lud - ili je supak pa mu neko naredjuje, inace nema teorije da normalna osoba stavi tog panja protiv Kipra na zadnjeg veznog. Ali jok, vatreni forumski navijaci krive momke koji proputuje Evropu uzduz i poprijeko da bi bodrili reprezentaciju, krive ih jer ce ga kao dekoncentrisati kuknjava
Koga to imamo boljeg od njega? On i Bičakčić su u pet deka, tako da su bolji od njega tek Spahić, Šunjić i možda Cocalić. S tim da su Vranješ i Bičakčić opcija za desnog beka.
Ako BHF vole toliko Bosnu koliko se uvijek izdizu s tim onda nek i dalje bodre reprezentaciju a ne da idu na utakmice da bi pojedince prozivali jer naravno da zbog prozivanja za vrijeme utakmice može doći do pada koncentracije i doći do greške koja može biti kažnjena golom. Tad bi se opet njega krivilo a ne BHF koji su isprovocirali tu gresku. A takva greska ide na stetu reprezentaciji a ne pojedincu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 23 okt 2015, 01:09

Cuj uradio iz gluposti, bilmez 18 mjeseci krio od suigraca i javnosti, 18 mjeseci je mnogo dana, svaki dan bar po 5-6 puta je morao to vidjeti i prepravio tek kada je otkriven. Ostaflerima iz saveza je dato dovoljno vremena da stvari rijese, ali **** bez morala je samo para vazna. E pa kada upadnu u rupu punu fekalija morace dosta da pojedu dok se ne uspiju izvuci. Smradovi.
Dubrovcanin, svaka cast, samo u jednom nisi u pravu jer ima nesto sto je vaznije cak i od reprezentacije.
Bas tako, isto kao da Sulejmani nacrta Kosovi a usput malo zahvati i presevske doline pa dodje medju orlove, bi ga rascarupali kao kokosku, koja samo hampa na Ljajica sto nije zelio pjevati himnu koja velica SAMO jedan narod i koja izrazava otvorene teritorijalne pretenzije prema okruzenju. A nasa fukara se ko bajagi ruga momku koji pjeva pjesmu koja je za mnoge od nas himna jer drugu nemamo, nisu nam dali da je usvojimo iako samo velica nasu drzavu ni slova o nacionalnostima. Ali eto, valjda misle da su kul, kao i kod ovoga sa sranjesom, nisu oni ba nacionalisti :crazy: Tuga i jad!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 23 okt 2015, 01:16

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Koga to imamo boljeg od njega? On i Bičakčić su u pet deka, tako da su bolji od njega tek Spahić, Šunjić i možda Cocalić. S tim da su Vranješ i Bičakčić opcija za desnog beka.
Ako BHF vole toliko Bosnu koliko se uvijek izdizu s tim onda nek i dalje bodre reprezentaciju a ne da idu na utakmice da bi pojedince prozivali jer naravno da zbog prozivanja za vrijeme utakmice može doći do pada koncentracije i doći do greške koja može biti kažnjena golom. Tad bi se opet njega krivilo a ne BHF koji su isprovocirali tu gresku. A takva greska ide na stetu reprezentaciji a ne pojedincu.
Tebi izgleda ime koje si izabrao pravo odgovara. Cuj Bicakcic i sranjes u pet deka?????? Jedan godinama igra u bundesligasima, prosao skolu njemackog fudbala, drugi uglavnom bez kluba ili u klubovima koji su zadnje rupe na svirali i kaze u pet deka. Spahic, Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Cocalic, Anicic, Vule Trivunovic, Kolasinac, Besic, Hadzic. Svi ovi igraci su bolji na bilo kojoj poziciji od sranjesa. Znaci nikakve potrebe za njime ni kao igracem, njegovo pozivanje je samo tjeranje inata.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 okt 2015, 01:25

Kad se brani ovaj pokusaj fudbalera na ovoj temi, tacno znas uvijek na koje forumase ces naici. Sta god da on uradi, oni ce mu opravdanje naci. Meni je muka svaki put kad ga kamera prikaze na terenu u dresu nase reprezentacije i tako ce biti dok ne ode ova ljudska glista.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 23 okt 2015, 10:01

Ferdinand je napisao/la:Tebi izgleda ime koje si izabrao pravo odgovara.
Najdraze mi je kad se odgovor ovako pocne :mrgreen:
Ferdinand je napisao/la:Cuj Bicakcic i sranjes u pet deka?????? Jedan godinama igra u bundesligasima, prosao skolu njemackog fudbala, drugi uglavnom bez kluba ili u klubovima koji su zadnje rupe na svirali i kaze u pet deka. Spahic, Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Cocalic, Anicic, Vule Trivunovic, Kolasinac, Besic, Hadzic. Svi ovi igraci su bolji na bilo kojoj poziciji od sranjesa. Znaci nikakve potrebe za njime ni kao igracem, njegovo pozivanje je samo tjeranje inata.
Mnogi su prošli njemačku školu fudbala pa su vrlo brzo nestali iz ozbiljnog fudbala ili su ostali neki mrtvi prosjek. Samo naših potencijala je hrpa bila, tako da to ništa ne znači. Kod nas mnogi zavrsili visoke skole a na boljim pozicijama sjede oni koji su kupili sebi diplome :mrgreen:

Upravu si ti, ja sam se malo preracunao al i ti si malo pretjerao. Vule :kralj: :bow:
Zukanovica ja nisam napomenuo jer ga, isto kao i Kolasinca, vise vidim na bekovskoj poziciji. Ukoliko ga Mesa zeli koristiti na stoperu onda je definitivno Vranjes nepotreban.
Definitivno je i Cocalic ispred njega tako da je pored Cocalica Vranjes nepotreban.
Bicakcic mi je licno bolji kad na beku jer mi je kao i Hadzic malo blag za stopera.
Ispred Sunjica i Spahica takodjer trenutno nije.
Tako da njega čupa jedino što može biti alternativa na beku i na stoperu i vjerovatno sto popunjava kvotu.
On je sebi yebo kevu svojom tetovazom i zbog toga ga zadnjih pola godine više ne gledamo kao fudbalera već kao izdajicu BiH (što i jest!) i boli nas racku za njegovim igrackim kvalitetama. Ja sam i sam dovoljno izgubio dok se "gradilo" ono sto je on tetovirao ali to nema veze sa sportom.
Nogomet = sport i zato mi je važnije da se reprezentacija plasira na EP i da bilježi dobre rezultate (pa makar i sa njim na terenu) a njega ako ce van terena razapeti na kriz - ne zanima me. Ima Vule da ga zamijeni u reprezentaciji :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

logos94
Kontakt:

Post Postao/la logos94 » 23 okt 2015, 10:40

Republika srpska je historijska cinjenica i mi bosnjaci to trebamo prihvatiti...nevidim zasto neko ima nesto protiv rs,svako ima pravo na svoj entitet

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 okt 2015, 11:16

logos94 je napisao/la:Republika srpska je historijska cinjenica i mi bosnjaci to trebamo prihvatiti...nevidim zasto neko ima nesto protiv rs,svako ima pravo na svoj entitet
:urnebes:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Goalgetter » 23 okt 2015, 11:20

Svako u Bosni ima pravo na svoj entitet, sta vam je ljudi. :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 okt 2015, 13:18

Ferdinand je napisao/la:Cuj uradio iz gluposti, bilmez 18 mjeseci krio od suigraca i javnosti, 18 mjeseci je mnogo dana, svaki dan bar po 5-6 puta je morao to vidjeti i prepravio tek kada je otkriven. Ostaflerima iz saveza je dato dovoljno vremena da stvari rijese, ali **** bez morala je samo para vazna. E pa kada upadnu u rupu punu fekalija morace dosta da pojedu dok se ne uspiju izvuci. Smradovi.
Dubrovcanin, svaka cast, samo u jednom nisi u pravu jer ima nesto sto je vaznije cak i od reprezentacije.
Bas tako, isto kao da Sulejmani nacrta Kosovi a usput malo zahvati i presevske doline pa dodje medju orlove, bi ga rascarupali kao kokosku, koja samo hampa na Ljajica sto nije zelio pjevati himnu koja velica SAMO jedan narod i koja izrazava otvorene teritorijalne pretenzije prema okruzenju. A nasa fukara se ko bajagi ruga momku koji pjeva pjesmu koja je za mnoge od nas himna jer drugu nemamo, nisu nam dali da je usvojimo iako samo velica nasu drzavu ni slova o nacionalnostima. Ali eto, valjda misle da su kul, kao i kod ovoga sa sranjesom, nisu oni ba nacionalisti :crazy: Tuga i jad!
Ja toga sto pjeva himnu gledam drugim ocima. Meni je taj uzasan igrac i njegovo pjevanje himne nema nista sa tim.Sta se tice Anela vodim se samo sportskim motivima. Dosta sam ja puta napisao da nemam nista ni protiv Vranjesove ljubavi prema RS ali hard core RS-lije trebaju igrati za RS ili Srbiju. Nije im mjesto u BiH reprezentaciji i meni je to potpuno jasno. Nije im mjesto u ekipi u kojoj igraju djeca od ljudi koji su bjesomucno proganjani i ubijani u granicama i za granice onog sto je Ognjen prvobitno nacrtao na svoju misicu. Valjda htijuci aludirati da je u tome snaga njegovih misica. Ipak posuo se pepelom i precrtao tu tetovazu i postao vjerovatno najprozivaniji sportas od onih kojim se tetovazom uvlacio a nama izbio argument da mu reprezentacija ne znaci nista i ja sam zasutao. Ipak mogu reci da mi je kao nogometas u ekipi nepotreban upravo kao i onaj kojeg ti branis jer pjeva himnu. Po meni su to 2 najlosija igraca koji redovno igraju u ekipi BiH i mogao bi zivjeti bez njih. Mesa misli drugacije i valja nam zivjeti sa tim. Do sada ga rezultati maze i nemamo bas argumente za pisati protiv njega. Ja nisam zadovoljan ni igrom, niti Vranjesom a ni sa Hadzicem ali necu sada nista previse pisati protiv. Iskljucio sam se i sa Mehmedove teme jer ne treba dizati tenzije prije ove zadnje dvije utakmice jer mu treba mir. Kada sve zavrsi mozemo evaluirati sta je i kako napravio sa reprezentacijom za koju svi vjerujem zajedno navijamo.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 24 okt 2015, 00:15

dubrovnik je napisao/la:
Ferdinand je napisao/la:Cuj uradio iz gluposti, bilmez 18 mjeseci krio od suigraca i javnosti, 18 mjeseci je mnogo dana, svaki dan bar po 5-6 puta je morao to vidjeti i prepravio tek kada je otkriven. Ostaflerima iz saveza je dato dovoljno vremena da stvari rijese, ali **** bez morala je samo para vazna. E pa kada upadnu u rupu punu fekalija morace dosta da pojedu dok se ne uspiju izvuci. Smradovi.
Ja toga sto pjeva himnu gledam drugim ocima. Meni je taj uzasan igrac i njegovo pjevanje himne nema nista sa tim.Sta se tice Anela vodim se samo sportskim motivima. Dosta sam ja puta napisao da nemam nista ni protiv Vranjesove ljubavi prema RS ali hard core RS-lije trebaju igrati za RS ili Srbiju. Nije im mjesto u BiH reprezentaciji i meni je to potpuno jasno. Nije im mjesto u ekipi u kojoj igraju djeca od ljudi koji su bjesomucno proganjani i ubijani u granicama i za granice onog sto je Ognjen prvobitno nacrtao na svoju misicu. Valjda htijuci aludirati da je u tome snaga njegovih misica. Ipak posuo se pepelom i precrtao tu tetovazu i postao vjerovatno najprozivaniji sportas od onih kojim se tetovazom uvlacio a nama izbio argument da mu reprezentacija ne znaci nista i ja sam zasutao. Ipak mogu reci da mi je kao nogometas u ekipi nepotreban upravo kao i onaj kojeg ti branis jer pjeva himnu. Po meni su to 2 najlosija igraca koji redovno igraju u ekipi BiH i mogao bi zivjeti bez njih. Mesa misli drugacije i valja nam zivjeti sa tim. Do sada ga rezultati maze i nemamo bas argumente za pisati protiv njega. Ja nisam zadovoljan ni igrom, niti Vranjesom a ni sa Hadzicem ali necu sada nista previse pisati protiv. Iskljucio sam se i sa Mehmedove teme jer ne treba dizati tenzije prije ove zadnje dvije utakmice jer mu treba mir. Kada sve zavrsi mozemo evaluirati sta je i kako napravio sa reprezentacijom za koju svi vjerujem zajedno navijamo.
Znao sam cim sam vidio tvoj post da ce biti prica o "pjevacu", koji je do sada odigrao samo jednu utakmicu ispod ocekivanja, onu protiv Izraela kada je bilo opste rasulo. Nemoj slucajno vise u isti kos sa sranjesom, igrao je i jedan i drugi protiv Belgije i to na istoj poziciji, paaaa? Ma kakvi, ne vidis ti to, ti hoces da proguras Grahovca i navalio si na Anela kao mutav na telefon. Momak nije neka igracina, ali sasvim je zasluzeno u reprezentaciji, na mjestu na kojem se i nalazi (da uskoci za ne daj Boze), medjutim vama nekolicini je trn u oku iz ne-fudbalsih razloga, tebi zbog drugog igraca a raznim psihopatama zbog bivseg selektora koji im neda mira i proganja ih svakodnevno, cak u u snovima. :rol: O sranjesu sam uglavnom sve rekao sto sam imao ovdje, ne bi mnogo ni dodavao ni oduzimao.
PS - Nisi obavezan, ali volio bih da mi odgovoris da li je tebi reprezentacija BiH na prvome mjestu? Drugim rijecima za koga bi navijao da se nekako nastimalo da u barazu igraju Hrvatska-BiH?

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 24 okt 2015, 00:27

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Ferdinand je napisao/la:Tebi izgleda ime koje si izabrao pravo odgovara.
Najdraze mi je kad se odgovor ovako pocne :mrgreen:
Ferdinand je napisao/la:Cuj Bicakcic i sranjes u pet deka?????? Jedan godinama igra u bundesligasima, prosao skolu njemackog fudbala, drugi uglavnom bez kluba ili u klubovima koji su zadnje rupe na svirali i kaze u pet deka. Spahic, Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Cocalic, Anicic, Vule Trivunovic, Kolasinac, Besic, Hadzic. Svi ovi igraci su bolji na bilo kojoj poziciji od sranjesa. Znaci nikakve potrebe za njime ni kao igracem, njegovo pozivanje je samo tjeranje inata.
Mnogi su prošli njemačku školu fudbala pa su vrlo brzo nestali iz ozbiljnog fudbala ili su ostali neki mrtvi prosjek. Samo naših potencijala je hrpa bila, tako da to ništa ne znači. Kod nas mnogi zavrsili visoke skole a na boljim pozicijama sjede oni koji su kupili sebi diplome :mrgreen:

Upravu si ti, ja sam se malo preracunao al i ti si malo pretjerao. Vule :kralj: :bow:
Zukanovica ja nisam napomenuo jer ga, isto kao i Kolasinca, vise vidim na bekovskoj poziciji. Ukoliko ga Mesa zeli koristiti na stoperu onda je definitivno Vranjes nepotreban.
Definitivno je i Cocalic ispred njega tako da je pored Cocalica Vranjes nepotreban.
Bicakcic mi je licno bolji kad na beku jer mi je kao i Hadzic malo blag za stopera.
Ispred Sunjica i Spahica takodjer trenutno nije.
Tako da njega čupa jedino što može biti alternativa na beku i na stoperu i vjerovatno sto popunjava kvotu.
On je sebi yebo kevu svojom tetovazom i zbog toga ga zadnjih pola godine više ne gledamo kao fudbalera već kao izdajicu BiH (što i jest!) i boli nas racku za njegovim igrackim kvalitetama. Ja sam i sam dovoljno izgubio dok se "gradilo" ono sto je on tetovirao ali to nema veze sa sportom.
Nogomet = sport i zato mi je važnije da se reprezentacija plasira na EP i da bilježi dobre rezultate (pa makar i sa njim na terenu) a njega ako ce van terena razapeti na kriz - ne zanima me. Ima Vule da ga zamijeni u reprezentaciji :mrgreen:
Nepotreban totalno, Zaboravio si da je Besic zaradio poziv na SP pa i u Everton dobrim dijelom sa pozicije stopera, da je Kolasinac uglavnom igrao tu poziciju u juniorskim danima, da je Hadzic sasvim solidno odigrao protiv Belgije i Welsa, da Anicic igra ligu sampiona dok onaj smrad malo igra i to u najgorim ekipama, a malo cak i ne igra. Vule je doktor za njega! Ma nezavisno od toga ja ga ne bi stavio da je sam Serdjo Ramos, ili Pike zato sto ZNAM KO SAM!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 okt 2015, 01:13

Ferdinand je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Znao sam cim sam vidio tvoj post da ce biti prica o "pjevacu", koji je do sada odigrao samo jednu utakmicu ispod ocekivanja, onu protiv Izraela kada je bilo opste rasulo. Nemoj slucajno vise u isti kos sa sranjesom, igrao je i jedan i drugi protiv Belgije i to na istoj poziciji, paaaa? Ma kakvi, ne vidis ti to, ti hoces da proguras Grahovca i navalio si na Anela kao mutav na telefon. Momak nije neka igracina, ali sasvim je zasluzeno u reprezentaciji, na mjestu na kojem se i nalazi (da uskoci za ne daj Boze), medjutim vama nekolicini je trn u oku iz ne-fudbalsih razloga, tebi zbog drugog igraca a raznim psihopatama zbog bivseg selektora koji im neda mira i proganja ih svakodnevno, cak u u snovima. :rol: O sranjesu sam uglavnom sve rekao sto sam imao ovdje, ne bi mnogo ni dodavao ni oduzimao.
PS - Nisi obavezan, ali volio bih da mi odgovoris da li je tebi reprezentacija BiH na prvome mjestu? Drugim rijecima za koga bi navijao da se nekako nastimalo da u barazu igraju Hrvatska-BiH?
Ti ili ne znas citati ili nisi skroz svoj. Ne mozes sabrati u glavi da neko ne vidi na nacin na koji ti gledas. Ti ne volis Vranjesa kojeg usput ni ja ne mirisem bas nesto. Meni se ne svidja Hadzic a tebi svidja i odmah napadas da mi je Grahovac rodjak ili da sam alter ego Gabona(ili on moj).
Takvi ljudi kao sto si ti dodju na ovaj forum izvrijedjaju, ispljuju i nestanu. Apropo mojih navijackih osjecaja, mislio sam da ako pisem na ovom forumu da je sve jasno. Je li trebas i Emira pitati ovo pitanje ako BiH bude igrala protiv Hrvatske ili te interesiraju moja krvna zrnca i ime da bi mi dozvolio pravo da budem navijac. Mene krvna zrnca nikad nisu interesirala i mnogo problema su mi stvarali ljudi koji krvna zrnca broje u zivotu. Golman nase reprezentacije mi je daljnji rodjak a bivsi kapetan susjed. Je li ti to dovoljno da ja budem legitiman navijac. Utakmicu BiH - Hrvatska bi najradije izbjegao u barazu jer iako mi je BiH prva reprezentacija u srcu navijam i za Hrvatsku. Pobogu to mi je drzava rodjenja i bio bi proklet kao neki iz RSa da zelim lose toj reprezentaciji. Ali nije mi samo jasno da ljudima kao ti administracija ne smeta kad Bazdarevica a sada i Vranjesa nazivate najruznijim imenima dok neke druge branite do zadnjeg slova vaseg posta. Ajde ti budi pozdravljen a poslije Mese kojeg si nazvao stakor i sada Vranjesa Sranjes treci takav slucaj ces biti prijavljen administraciji. Ovo ce mi biti prvi put da i ja to ucinim.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 okt 2015, 03:51

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 24 okt 2015, 07:15

Dubrovnik, za reprezentaciju sam te pitao ne zbog toga da ti brojim zrnca što zlobno pokušavaš proturiti, nego da vidim da li uopšte da diskutujem sa tobom jer ako ti je Bosna rezervna opcija onda je tvoje palamudjenje o Grahovcu i Hadzicu nebitno. Priznaces da bi bilo malo čudno da ja sebi dam nick npr Zavidovići i da se upustim u burnu diskusiju o Hrvatskoj reprezentaciji. Cuj da me prijavi i to po prvi put da iskoristi to pravo. Bi covjek pomislio da sam mu onda ko zna šta opsovao,kad ono zbog sranjesa. Ja bi prije rekao da je u pitanju veeeliki ego jer eto našao se neko ko nije inpresioniran tvojim gledanjem utakmica sa stručnim ljudima koji su naravno rekli sve ono što ti pišeš, Hajde pusticu te ja pa ti se i dalje uzivi u impresioniranje ovih djecaka.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 24 okt 2015, 12:58

Nerminovic je napisao/la:slika
Kratko i jasno. :)
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 okt 2015, 13:23

Ogi sretan rodjendan :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 okt 2015, 23:22

Ogi Daca Vranjes
2 hrs ·
Hvala svima na cestitkama,jedinu zelju imam da pregazimo Irsku!!!
:bih: :bih: :bih: :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 24 okt 2015, 23:43

Ogi hebe ne vadi, al boli njeg taki on zna da je njegovih najmanje 90 min igre u ovom dvomecu kako god
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 24 okt 2015, 23:44

Sretan rođendan cheto
"We need to suffer. And we need to fight."

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 24 okt 2015, 23:52

Ogice,sat......

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.