samo tražim da mi odgovoriš na slijedeće,zike je napisao/la:Ti si kreteno..Principatus je napisao/la:Sacuvaj boze navijanja za Werder.zike je napisao/la:ZAŠTO JE ČOVJEK KOJI ŽIVI U HRVATSKOJ I NAVIJA ZA HAJDUK A BOSANAC JE PORIJEKLOM MANJE VRIJEDAN OD NAPRIMJER NEKOG BOSANCA IZ NJEMAČKE KOJI NAVIJA ZA WERDER?
Ma care salim se, ja sam ustvari vatreni navijac, jedan od "cesto vjernih", malo ovdje zezam ove Bosancerose. Ipak mislim lose nam se pise, pa naprimjer protiv Grcke ce biti tjesno, onaj Theofanis Gekas ce nam minimum uvaliti 2-3, ako ne i vise, kad se covjek raspuca... Licno vidim rijesenje u tome da sebi dovedemo nekoliko Brazilijanaca, mozda cak nekog Argentinca, uvalimo ih u neki kurs za brzo ucenje Hrvatskog, pa da to poslozimo kako valja.
E sad da se vratimo temi:
Licno protiv Svedske se nicega ne bojim, niti je rezultat toliko vazan. Ako Ibrahimovic nebude igrao, nevidim kako nas mogu poraziti. Nerjeseno ili pobjeda. Kako je Susic najavio, igracemo izgleda sa malo izmjesanom postavom. Mozda Dzeko i Ibisevic samo prvo poluvrijeme u napadu, isto sa Misimovicem i Pjanicem, Spahic itd. Dakle ocekujem nesto slicno kao protiv Ghane, inace i zbog odmaranja pred utakmicu sa Njemackom.
Protiv Njemacke idemo vise na rezultat i ta ce utakmica biti teska. Igramo protiv Lahma, Ballack, Kießling, Gomez, Özil i ostale kompanije. Posto im je zadnja utakmica pred SP, i zato sto ce biti u punoj formi i pripremljeni kao ekipa, suprostavljamo se jednoj nabrusenoj, spremnoj top 5 reprezentaciji svjeta. Nasi ce igraci isto biti motivisani do nenormale da ovakvu reprezentaciju poraze. Ocekujem jaku utakmicu i nadam se najboljem.![]()
![]()
pročitao sam sve tvoje postove, i stekao sam utisak da je po tvom mišljenju, npr. jedan Olić bolji od jednog "solidnog" Džeke, koji je prošle sezone bio 2. strijelac bundeslige i koji je (gle slučajnosti) 1. strijelac bundeslige ove sezone?
ajde polako napusti ovaj forum, promašio si domenu čitavu.