FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sta je sad reci
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tatomirović

Advan ispade, Barbarić zaspao Emir ništa nije mogao
e moj kadusicu
Opet kiks Tatka i Plakala
PICKE ZVJEZDICE TITULA NA GUZOVE E NE MOZE A ZA PLAKALA UPRAVI **** MATER U USTA
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Plakalo gol 2. PA U KOJEM PARALELNOM UNIVERZUMU SE METAR PORED GOLA ČEKA LOPTA KOJA IDE U PETERAC????
Advan ispao, Tatko ne postoji u odbrani, Barba ne može zatvoriti cijeli šesnaesterac, opet ljudi po praznom golu šutiral.
Advan ispao, Tatko ne postoji u odbrani, Barba ne može zatvoriti cijeli šesnaesterac, opet ljudi po praznom golu šutiral.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 24 okt 2015, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Radovac ima priliku za gol i suta ko djete ovi vamo ponove akciju ko mi i daju gol .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A idi u PM....
PLAKAKO JE OBICAN K URAC OD GOLAMAN, KU RAC!
Kakva podrska kad je k urac od golmana.
Kakva podrska kad je k urac od golmana.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sinan Ramovic je najbolji na utakmici danas. Dobar dribler i asistent. Propuh u nasoj odbrani.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
E ekipe i kurca u pm. Tjeraj to sve u 3 pm. **** ste vi fudbaleri.
allahami ovo je svaku mjeru prevrsilo ovo nije vise ni za plakati nema rijeci da se opise ovo vise
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Tako izbaci ga, otac ga yebo njegov. Sta hoces ti Samire, dodajes golmanu, pa zakucaj ga sine dragi sta ti je
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 okt 2015, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To bi bilo to. Nema bod(ov)a od ove igre. Zalaganje 0.
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 19 gostiju.