FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 09:23

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Svaka Vam cast za sve prijatelji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 09:25

FrancescoTotti je napisao/la:Evo ustadoh, upali tv, na areni snimak raspale Zvezde. Kada ih usporedis sa nama, izgledaju kao Manchester United u najmanju ruku!

Velike karine smo mi jos uvijek, taman kad bi Slobodu dobili 5:0, a tek europa .. To ce nam biti nedosanjani san..
Problem je sto je to meni stvarno san (grupe) jos otkako sam manji bio.. :|

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 okt 2015, 09:26

Btw kada recimo kritikujete Benku sjetite se recimo jednog Stojčeva, kojem smo svi **** sve zbog grešaka i promašaja, a kada je napokon otišao shvatili smo koliko je vrijedio. Isto tako i Benko, koliko god da vi smatrate da je neefikasan i treba zamjenu, imajte na umu da je lik postigao najviše golova od svih igrača u cijeloj ligi, cijenite makar to. S druge strane Radovac dodaje golmanu loptu kad god ima priliku, Velkoski trenutno je napadač kalibra druge kantonalne, a ustvari kad bolje pogleda i nije, nego su manje više tu sa cijelom ligom gotovo svi, osim možda tog Benke, Barbarića, Stepanova, Delača.. Ovo ostaloje na nivou ove lige i to je to, Duljević bljesne i čovjek pomisli da je stvarno to to, ali onda vrlo brzo dođe do limita ako ga iole normalan igrač čuva.

Više me iritira to naše branjenje naših, po svaku cijenu, branjenje uprave po svaku cijenu, a onda subjektivno prebacivanje te krivice na račun ostalih.

Mislim da je i pticama na grani jasno da u klubu (ne samo igrački) nešto ne štima, a igrači, treneri, administracija sve dolazi "po preporuci" i to je većini haman normala, jer država nam takva pa ljudima ok da nam ljudski resursi se popunjavaju kao opštinski kadar nakon lokalnih izbora.

Ja ću Sarajevo ići gledati kad god imam priliku, dokle god imam pare plaćati ću sezonske, dnevne ili šta već budem u prilici, ali ovo što se sad dešava, neka me napada ko želi, ali sve ovo što se dešava je krivica isključivo Uprave i Predsjednika, oni donose konačne odluke i moraju izaći pred publiku i preuzeti krivicu za greške, ako mogu izaći i preuzeti zasluge za uspjehe - MORAJU izaći i preuzeti zasluge za neuspjehe, a poraz od ekipe sa donje polovice tabele je neuspjeh, ako želimo da završimo u top 3 - itekako neuspjeh. Prije svega mora odgovarati onaj koji je klub ostavio na samo jednom zamjenskom golmanu i to liku koji nema nikakvog iskustva, a kako je utakmica protiv Mladosti, a i Veleža pokazala nikakvog golmanskog znanja niti fizičkih epiteta, ko ga gura ne znam, ali sramota je. Rustem je protiv Veleža recimo imao više izgubljenih lopti nego svi igrači Veleža zajedno, protiv Slavije bio igrač manje, protiv Mladosti umrtvio svaku loptu koji je dotakao. Radovac klasični igrač za Premijer Lige BiH, napravi tu i tamo neku asistenciju, ubire nastupe i na kraju karijere će moći reći da je odigrao 200-300 utakmica... ali ništa značajno. Da se ne vrtim u krug, ispričavam se na dužem postu, te se nadam da će odgovorni napokon preuzeti odgovornost i preduzeti mjere korekcije.
Samo Saraj'vo.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 25 okt 2015, 09:39

MortemHz je napisao/la:
miden je napisao/la:Šta kaže Head i onaj pljuvac sjevera, cemu ono ''igrajte picke'' :urnebes: :rol:

Ma **** poraz i to što njih ovaj poraz najmanje boli, bitno je Stepanov kažnjen. Sramota, samo unosi nemir i lošu atmosferu. Ništa bolji nije ni Ibrakovic, vrijeme je da dobije nogu.

Sad ozbiljno. Ješicu ništa ne zamjeram, zna se dobro ko je za ovo kriv. Pa eto, samo nek se pravi problem gurne pod tepih, jbg ne valja kvariti atmosferu, idilu i harmoniju u ekipi. Mladost zasluženo pobjedila i svaka cast !
I poslije ove tekme je popljuvao sjever :urnebes: da smo najbolji u europi naslo bi se nesto...
Pustite vi Heada, bas da vidimo da li ce ista poduzeti ili ce vrhunac biti skandiranje i po koja parola...
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 okt 2015, 09:54

Kako bi volio da im Horde budu strah i trepet!! To je izgleda jedini metod za ovu bagru!!
3 **** godine se isto ponavlja!! 3 godine!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 25 okt 2015, 10:03

MortemHz je napisao/la:
miden je napisao/la:Šta kaže Head i onaj pljuvac sjevera, cemu ono ''igrajte picke'' :urnebes: :rol:

Ma **** poraz i to što njih ovaj poraz najmanje boli, bitno je Stepanov kažnjen. Sramota, samo unosi nemir i lošu atmosferu. Ništa bolji nije ni Ibrakovic, vrijeme je da dobije nogu.

Sad ozbiljno. Ješicu ništa ne zamjeram, zna se dobro ko je za ovo kriv. Pa eto, samo nek se pravi problem gurne pod tepih, jbg ne valja kvariti atmosferu, idilu i harmoniju u ekipi. Mladost zasluženo pobjedila i svaka cast !
I poslije ove tekme je popljuvao sjever :urnebes: da smo najbolji u europi naslo bi se nesto...
Haj nađi taj moj imaginarni post o sjeveru nakon tekme da ga i ja pročitam :roll:

slika
:lol: :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 10:25

Nisam na tebe mislio

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 okt 2015, 10:39

Ako neki misle da je sve u redu, da ih podsjetim da u 13 utakmica imamo PET poraza. Nije to slucajnost - nesto nije u redu.
I da, trecu godinu igre na terenu nema, osim na momente, treneri se mijenjaju kao carape, Uprava ista, igraci se ne mijenjaju nego TJERAJU, i tako ukrug...neko nekog ovdje j*be!
Jedino navijaci ne zakazuju :D
PS i ne treba vise nikoga hvaliti, od Uprave do igraca! Svi ste placeni za to sto radite..imaju podrsku, ali dizanje u nebesa nek' zaborave vise.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 25 okt 2015, 10:49

FrancescoTotti je napisao/la:Kako bi volio da im Horde budu strah i trepet!! To je izgleda jedini metod za ovu bagru!!

Halo metode za ovu bagru nema.Ljjudi ne umiju, nije stvar trenera niti zalaganja niti nista, ljudi blage veze nemaju.Jedina metoda je da se rastjera pola ovog tima sad na zimu a pola na proljece.Imamo Delaca,Benku,Dulju,Bekica,Barbarica i njih treba ostaviti ovo ostalo je najgore sto je sarajevo imalo u zadnjih 20 goidna i ne moze njima niko starh i trepet sijati jer ljudi ne znaju ne mogu i ne umiju to su limitirani igraci i nivo travnika i sl.Vise treba konacno da se prestane pricati kako njima treba zadat neku strogocu i sl gluposti ljudi ne mogu i ne znaju bolje igrati.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 okt 2015, 10:51

sjever je kriv za sve. :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 okt 2015, 11:28

Evolution87 je napisao/la:sjever je kriv za sve. :rol:
Dobro sad, ne zezaj :D Sjever je kriv sto nabijaju kazne Klubu, to stoji..logicno da nisu krivi sto imamo 5 poraza u 13 kola, i sto igraci ne igraju, i sto trener ne zna da dozira minutazu igracima, pa tako isti sastav pocinje 3 utakmice u 7 dana!? :crazy: I onda se bas na to izvlaci :clap: :nene:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 okt 2015, 11:30

palilo se i palice se slika slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 okt 2015, 11:37

Ime: Evolution
Prezime: Palikuća

:tralala:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 25 okt 2015, 11:39

Evolution87 je napisao/la:palilo se i palice se slika slika
tako je slika

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 okt 2015, 11:50

Nek' se i pali.

Puno više trošimo na plate raznoraznih ****, šta fali da onda bacamo pare i na kazne.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 okt 2015, 11:54

FrancescoTotti je napisao/la:Kako bi volio da im Horde budu strah i trepet!! To je izgleda jedini metod za ovu bagru!!
Realno, jucer jako lose izdanje nasih navijaca.. Bio sam na sjeveru, i kad sam vidio ko vodi navijanje.. :facepalm:
Neka djeca na sipki stoje i "ajde navijaj" " navijaj, pusti grloo"..

Sve u svemu, jucer smo u svakom mogucem segnemntu bili losi... Od trenera, igraca, navijca, ljudi u upravi, svii...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 okt 2015, 12:10

FrancescoTotti je napisao/la:Evo ustadoh, upali tv, na areni snimak raspale Zvezde. Kada ih usporedis sa nama, izgledaju kao Manchester United u najmanju ruku!
A sto raspale? :damn:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 12:13

marconato je napisao/la:
A sto raspale? :damn:
Pusti njega,loma je ljut :mrgreen: nije valjda pogledao da Zvezda ima omjer od 13 2 0

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 okt 2015, 12:24

MortemHz je napisao/la: Pusti njega,loma je ljut :mrgreen: nije valjda pogledao da Zvezda ima omjer od 13 2 0
Vidim ja da decko nije bas upucen :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 25 okt 2015, 12:55

Citirat cu svoj post koji sam napisao nakon poraza protiv Zelje.
Desole je napisao/la:Problem je što mi ne shvatamo da ova ekipa uopšte nije toliko jaka koliko mislimo. Možda ona jeste pojedinačno jača od drugih, ali nedovoljno da bi se nešto uzdizali. Upravo zato nema još ništa od iskoraka u Europi. Pobjedićemo mi narednih par utakmica, možda uzet titulu i onda opet ista priča. Uglavnom zaključak je da su ovi igrači precjenjeni, izdvoji bih Delača, Ikandea, plus možda Benku, Barbarića i Stepanova koji su kvalitetom nešto pokazali i nisu precjenjeni. Ovo ostalo je sumnjivog kvaliteta i može pisati ko šta hoće. I što je najgore od ovih 5, 3 će vjerovatno već biti bivši za godinu dana.
Pored gore navedenog naravno i zalaganje. Takođe ne znam sto Horde prijete sa "dobit cete batine". Svaki put se ta prica izjalovi pa ih igraci ne shvataju ozbiljno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”