FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 okt 2015, 15:38

ElCartel11 je napisao/la:Delac mora na operaciju...
Bye bye titula.

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 okt 2015, 15:50

:P
Shooter je napisao/la:slika

Hajmo suspendovati Stepanova. :D
Ahah koji klosar .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 okt 2015, 15:54

BordoArmy88 je napisao/la:
Bye bye titula.
Pridruzujem se, znaci baj baj titula definitivno i od mene.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 okt 2015, 15:57

Ma najvece zlo kluba, tacno smo proigrali kako njega nema, jefino evo dzemo ima posljedice od djeljenja svlacionice sa njim...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 okt 2015, 16:00

Delac ipak ide pod noz :roll: ... Edit : sta vas cudi ovo kod berberovica i mnogi jos puse, piju itd... ;)
04.10.2009 !!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 16:06

Doduse i on pusi :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 okt 2015, 16:21

Saljite mailove, nemojte sutiti.
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 okt 2015, 16:23

MCMXLVI je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
Bye bye titula.
Pridruzujem se, znaci baj baj titula definitivno i od mene.
A zar i ti!? :D
A mene si prozivao nedavno zbog slicnog stava :D
Ali definitivno,ovi igraci i ne zasluzuju da budu prvaci i vecina njih ne zasluzuje da nosi sveti dres!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 okt 2015, 16:26

da sam bio tu, castio bih dzemu jos jednom turom, kupio kutiju cigareta. zasluzio je.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 16:27

Ma kakvi baj baj trofeji necu da moj potpis ostane na ovim zvjezdicama,ko kad me Alen prozvao zadnje kolo protiv Sloboda da dodam vec :D

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 okt 2015, 16:43

Ma mora jedan trofej biti, vidite da u kupu haramo, pregazili Slaviju kolo prije na gostovanju izbacili favorita za titulu. Šta je problem.

Pobjediš slobodu i sačekaš 7 dana, oni se tamo pokolju ako Bog da pobijedi sloboda i skine ti Zrinjskog na tvoje bodove a oni ti bježe tri i lagano se sa slobodom pofajtaš pa ko bolji a i da je oni osvoje bolje nego Zrinjski. Tako da malo realno i opušteno. Nije gotovo ništa.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 16:44

Bolanos je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pa sta sam pogresno rekao? Danas igraju a u zadnjem kolu gostuju Malmu
Halali brate, nisam procitao vec sam preletio. Novi prvak je Norrkoping 90%.
Desi se ;) nego kontam sto mi rece da nije tako a u biti smo isto rekli :lol: i ja bih volio da budu ali moraju danas dobiti a u zadnjem kolu sta bude,levati izgubise proslu a sa danasnjom pobjedom bi bili prvaci :damn:

High

Post Postao/la High » 25 okt 2015, 16:47

Što se tiče utakmica na domaćem terenu - tu smo prvi na tabeli, a gostujućih - 11. smo po uspješnosti. :lolno: Čak Velež, Slavija i Mladost igraju bolje nego mi u gostima. Nevjerovatno, samo 4 boda u 6 utakmica u gostima. :shock:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 25 okt 2015, 16:50

jurisicduska je napisao/la:Ma mora jedan trofej biti, vidite da u kupu haramo, pregazili Slaviju kolo prije na gostovanju izbacili favorita za titulu. Šta je problem.

Pobjediš slobodu i sačekaš 7 dana, oni se tamo pokolju ako Bog da pobijedi sloboda i skine ti Zrinjskog na tvoje bodove a oni ti bježe tri i lagano se sa slobodom pofajtaš pa ko bolji a i da je oni osvoje bolje nego Zrinjski. Tako da malo realno i opušteno. Nije gotovo ništa.
Valjdab s obzirom
Kolko love imamo
Trebalo da budemo dinamo
A ne da kalkulishemo
Sa rezultatima slobode i zrinje
Statije duska
Sramota smo majke mi
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 25 okt 2015, 16:53

MortemHz je napisao/la:SJK Seinäjoki su zvanicno i prvaci Finske lige koja je zavrsila upravo sad sto znaci da ce Sarajevo ako eventualno bude prvak imati jos jedno mjesto iznad. Sljedeci su Svedjani mada tu i nisu neke sanse jer samo Norrkoping moze biti prvak. Trenutno jesu prvi,igraju i danas ali zadnje kolo gostuju Malmu i cisto sumnjam da ce uspjeti odrzati i da su pali mozda malo jer su izgubili i zadnju utakmicu. Dobra stvar je sto vec imamo +2 mjesta u odnosu na proslu godinu a i Madjarski klub koji ima manji koeficijent od Sarajeva je ubjedljivo prvi sa oko 20-ak bodova prednosti sto je odlicna stvar.
Sa ovakvim **** u ekipi,daj boze da mi budemo medju prvih 5..Tituli je bliza Mladost nego mi..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 okt 2015, 16:54

Ja sam vec rekao da cemo teze protiv Mladosti nego protiv Slobode.
Kakva izgubljena titula nemojte biti smijesni.Evo kopirajte ovo, da cemo dobiti Slobodu sa 2 gola razlike.Sa pobjedom opet smo u igri,na proljece uz prava i ciljana pojacanja, bicemo glavni favoriti za titulu.
Zivi bili pa vidjeli.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 okt 2015, 16:59

amypitar je napisao/la:Ja sam vec rekao da cemo teze protiv Mladosti nego protiv Slobode.
Kakva izgubljena titula nemojte biti smijesni.Evo kopirajte ovo, da cemo dobiti Slobodu sa 2 gola razlike.Sa pobjedom opet smo u igri,na proljece uz prava i ciljana pojacanja, bicemo glavni favoriti za titulu.
Zivi bili pa vidjeli.
Slažem se samo bih dodao da je bitnije od tog ko će doći ko će otići iz kluba. To je najbitnije. Na zdrave temelje se svašta može, na ovakve da dovedeš Ronalda za mjesec bi imao pivski stomak i ganjao trebe po bakusu, naravno povraćao nakon treninga i onaj iz mladosti od 120 kila Mehmedalija bi ga u džep stavljao.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2015, 17:00

Rinuka je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:SJK Seinäjoki su zvanicno i prvaci Finske lige koja je zavrsila upravo sad sto znaci da ce Sarajevo ako eventualno bude prvak imati jos jedno mjesto iznad. Sljedeci su Svedjani mada tu i nisu neke sanse jer samo Norrkoping moze biti prvak. Trenutno jesu prvi,igraju i danas ali zadnje kolo gostuju Malmu i cisto sumnjam da ce uspjeti odrzati i da su pali mozda malo jer su izgubili i zadnju utakmicu. Dobra stvar je sto vec imamo +2 mjesta u odnosu na proslu godinu a i Madjarski klub koji ima manji koeficijent od Sarajeva je ubjedljivo prvi sa oko 20-ak bodova prednosti sto je odlicna stvar.
Sa ovakvim **** u ekipi,daj boze da mi budemo medju prvih 5..Tituli je bliza Mladost nego mi..
Izgurati ovo do polusezone pa cemo na pripreme da ih Jesa ubije a i da dovedemo ciljana pojacanja,ne znam koliko ljudi shvataju (mislim jako jako malo) ali mi cemo ove godine biti nosioci ako osvojimo titulu sto se nikad prije nije desilo i to je veoma bitna i vazna stvar i za sad a i za buducnost,jednostavno je mnogo lakse igrati protiv nekog iz Malte nego protiv Celtica,Dinama,BATE-a i slicnih..ovo nam je historijska prilika da uradimo nesto jer ove godine sa ovim koeficijentom mozemo biti nosioci po prvi put u historiji

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 okt 2015, 17:12

Govorilo se i za Mladost; 0:5, sigurna 'dvica', ulozi stan itd :D I sta bi na kraju?
Sloboda, osim ako ne puste (u smislu; da se 'cuvaju' za Kup, ili da ne bude igralo 3, 4 igraca iz prvih 11), nece izgubiti na Kosevu. :pray: Boga da pogrijesim...
I nikad nisam volio da razmisljam o drugima, nego o sebi..bas me briga sto ce Slo i grinjski sljedece kolo igrati medjusobno, hajde da skontamo da u ovih 17 kola ne izgubimo vise nikako, pa nek' drugi kontaju s kim Sarajevo igra i nek' kalkulisu.
PS. Kaze Jesa da 'zna' sve o Mladosti...ako se bio uzdao u debelog 'skauta' aka 'fensi' odijelo, bolje da priprema ekipu bez skautinga, bar ce znati da je sve moguce :D
Edit: PS2. Nije sramota nekad ici i na remi, a ne uvijek napadacki izvesti ekipu, kao da igras protiv djece a ne premijerligasa..pomalo naivno to ispadne na kraju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 okt 2015, 17:29

I onda se ja cudim zasto su kvote protiv Travnika, Slavije i Mladosti na nas bile oko 2, dok protiv slicnih timova bude ispod 1.40 :D
E moje Sarajevo sta ti rade pojedinci ;)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.