Bye bye titula.ElCartel11 je napisao/la:Delac mora na operaciju...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Ahah koji klosar .Shooter je napisao/la:
Hajmo suspendovati Stepanova.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pridruzujem se, znaci baj baj titula definitivno i od mene.BordoArmy88 je napisao/la:Bye bye titula.ElCartel11 je napisao/la:Delac mora na operaciju...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ma najvece zlo kluba, tacno smo proigrali kako njega nema, jefino evo dzemo ima posljedice od djeljenja svlacionice sa njim...Shooter je napisao/la:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Delac ipak ide pod noz
... Edit : sta vas cudi ovo kod berberovica i mnogi jos puse, piju itd... 

04.10.2009 !!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doduse i on pusiShooter je napisao/la:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
A zar i ti!?MCMXLVI je napisao/la:Pridruzujem se, znaci baj baj titula definitivno i od mene.BordoArmy88 je napisao/la:Bye bye titula.ElCartel11 je napisao/la:Delac mora na operaciju...

A mene si prozivao nedavno zbog slicnog stava

Ali definitivno,ovi igraci i ne zasluzuju da budu prvaci i vecina njih ne zasluzuje da nosi sveti dres!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da sam bio tu, castio bih dzemu jos jednom turom, kupio kutiju cigareta. zasluzio je.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi baj baj trofeji necu da moj potpis ostane na ovim zvjezdicama,ko kad me Alen prozvao zadnje kolo protiv Sloboda da dodam vec 

-
- Kontakt:
Ma mora jedan trofej biti, vidite da u kupu haramo, pregazili Slaviju kolo prije na gostovanju izbacili favorita za titulu. Šta je problem.
Pobjediš slobodu i sačekaš 7 dana, oni se tamo pokolju ako Bog da pobijedi sloboda i skine ti Zrinjskog na tvoje bodove a oni ti bježe tri i lagano se sa slobodom pofajtaš pa ko bolji a i da je oni osvoje bolje nego Zrinjski. Tako da malo realno i opušteno. Nije gotovo ništa.
Pobjediš slobodu i sačekaš 7 dana, oni se tamo pokolju ako Bog da pobijedi sloboda i skine ti Zrinjskog na tvoje bodove a oni ti bježe tri i lagano se sa slobodom pofajtaš pa ko bolji a i da je oni osvoje bolje nego Zrinjski. Tako da malo realno i opušteno. Nije gotovo ništa.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Desi seBolanos je napisao/la:Halali brate, nisam procitao vec sam preletio. Novi prvak je Norrkoping 90%.MortemHz je napisao/la:Pa sta sam pogresno rekao? Danas igraju a u zadnjem kolu gostuju Malmu

Što se tiče utakmica na domaćem terenu - tu smo prvi na tabeli, a gostujućih - 11. smo po uspješnosti.
Čak Velež, Slavija i Mladost igraju bolje nego mi u gostima. Nevjerovatno, samo 4 boda u 6 utakmica u gostima. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Valjdab s obziromjurisicduska je napisao/la:Ma mora jedan trofej biti, vidite da u kupu haramo, pregazili Slaviju kolo prije na gostovanju izbacili favorita za titulu. Šta je problem.
Kolko love imamo
Trebalo da budemo dinamo
A ne da kalkulishemo
Sa rezultatima slobode i zrinje
Statije duska
Sramota smo majke mi
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Sa ovakvim **** u ekipi,daj boze da mi budemo medju prvih 5..Tituli je bliza Mladost nego mi..MortemHz je napisao/la:SJK Seinäjoki su zvanicno i prvaci Finske lige koja je zavrsila upravo sad sto znaci da ce Sarajevo ako eventualno bude prvak imati jos jedno mjesto iznad. Sljedeci su Svedjani mada tu i nisu neke sanse jer samo Norrkoping moze biti prvak. Trenutno jesu prvi,igraju i danas ali zadnje kolo gostuju Malmu i cisto sumnjam da ce uspjeti odrzati i da su pali mozda malo jer su izgubili i zadnju utakmicu. Dobra stvar je sto vec imamo +2 mjesta u odnosu na proslu godinu a i Madjarski klub koji ima manji koeficijent od Sarajeva je ubjedljivo prvi sa oko 20-ak bodova prednosti sto je odlicna stvar.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ja sam vec rekao da cemo teze protiv Mladosti nego protiv Slobode.
Kakva izgubljena titula nemojte biti smijesni.Evo kopirajte ovo, da cemo dobiti Slobodu sa 2 gola razlike.Sa pobjedom opet smo u igri,na proljece uz prava i ciljana pojacanja, bicemo glavni favoriti za titulu.
Zivi bili pa vidjeli.
Kakva izgubljena titula nemojte biti smijesni.Evo kopirajte ovo, da cemo dobiti Slobodu sa 2 gola razlike.Sa pobjedom opet smo u igri,na proljece uz prava i ciljana pojacanja, bicemo glavni favoriti za titulu.
Zivi bili pa vidjeli.
-
- Kontakt:
Slažem se samo bih dodao da je bitnije od tog ko će doći ko će otići iz kluba. To je najbitnije. Na zdrave temelje se svašta može, na ovakve da dovedeš Ronalda za mjesec bi imao pivski stomak i ganjao trebe po bakusu, naravno povraćao nakon treninga i onaj iz mladosti od 120 kila Mehmedalija bi ga u džep stavljao.amypitar je napisao/la:Ja sam vec rekao da cemo teze protiv Mladosti nego protiv Slobode.
Zivi bili pa vidjeli.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgurati ovo do polusezone pa cemo na pripreme da ih Jesa ubije a i da dovedemo ciljana pojacanja,ne znam koliko ljudi shvataju (mislim jako jako malo) ali mi cemo ove godine biti nosioci ako osvojimo titulu sto se nikad prije nije desilo i to je veoma bitna i vazna stvar i za sad a i za buducnost,jednostavno je mnogo lakse igrati protiv nekog iz Malte nego protiv Celtica,Dinama,BATE-a i slicnih..ovo nam je historijska prilika da uradimo nesto jer ove godine sa ovim koeficijentom mozemo biti nosioci po prvi put u historijiRinuka je napisao/la:Sa ovakvim **** u ekipi,daj boze da mi budemo medju prvih 5..Tituli je bliza Mladost nego mi..MortemHz je napisao/la:SJK Seinäjoki su zvanicno i prvaci Finske lige koja je zavrsila upravo sad sto znaci da ce Sarajevo ako eventualno bude prvak imati jos jedno mjesto iznad. Sljedeci su Svedjani mada tu i nisu neke sanse jer samo Norrkoping moze biti prvak. Trenutno jesu prvi,igraju i danas ali zadnje kolo gostuju Malmu i cisto sumnjam da ce uspjeti odrzati i da su pali mozda malo jer su izgubili i zadnju utakmicu. Dobra stvar je sto vec imamo +2 mjesta u odnosu na proslu godinu a i Madjarski klub koji ima manji koeficijent od Sarajeva je ubjedljivo prvi sa oko 20-ak bodova prednosti sto je odlicna stvar.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Govorilo se i za Mladost; 0:5, sigurna 'dvica', ulozi stan itd
I sta bi na kraju?
Sloboda, osim ako ne puste (u smislu; da se 'cuvaju' za Kup, ili da ne bude igralo 3, 4 igraca iz prvih 11), nece izgubiti na Kosevu.
Boga da pogrijesim...
I nikad nisam volio da razmisljam o drugima, nego o sebi..bas me briga sto ce Slo i grinjski sljedece kolo igrati medjusobno, hajde da skontamo da u ovih 17 kola ne izgubimo vise nikako, pa nek' drugi kontaju s kim Sarajevo igra i nek' kalkulisu.
PS. Kaze Jesa da 'zna' sve o Mladosti...ako se bio uzdao u debelog 'skauta' aka 'fensi' odijelo, bolje da priprema ekipu bez skautinga, bar ce znati da je sve moguce
Edit: PS2. Nije sramota nekad ici i na remi, a ne uvijek napadacki izvesti ekipu, kao da igras protiv djece a ne premijerligasa..pomalo naivno to ispadne na kraju.

Sloboda, osim ako ne puste (u smislu; da se 'cuvaju' za Kup, ili da ne bude igralo 3, 4 igraca iz prvih 11), nece izgubiti na Kosevu.

I nikad nisam volio da razmisljam o drugima, nego o sebi..bas me briga sto ce Slo i grinjski sljedece kolo igrati medjusobno, hajde da skontamo da u ovih 17 kola ne izgubimo vise nikako, pa nek' drugi kontaju s kim Sarajevo igra i nek' kalkulisu.
PS. Kaze Jesa da 'zna' sve o Mladosti...ako se bio uzdao u debelog 'skauta' aka 'fensi' odijelo, bolje da priprema ekipu bez skautinga, bar ce znati da je sve moguce

Edit: PS2. Nije sramota nekad ici i na remi, a ne uvijek napadacki izvesti ekipu, kao da igras protiv djece a ne premijerligasa..pomalo naivno to ispadne na kraju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ElCartel11
- Kontakt:
I onda se ja cudim zasto su kvote protiv Travnika, Slavije i Mladosti na nas bile oko 2, dok protiv slicnih timova bude ispod 1.40Shooter je napisao/la:

E moje Sarajevo sta ti rade pojedinci

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!