Lagani trening što je več napisano i praktički prvo mjesto osigurano....Što donosi lakši ždrijeb daljnjoj fazi natjecanja,jer imamo več sljedeče kolo Gabelu doma i s Paok-om igramo kući tako tu nebi trebalo biti velikih problema....... Neznam za vas ali ja imam velika očekivanja od ovog natjecanja, jer taj nam trofej jedin i nedostaje

... Jer uz Napoli i vjerovatno Sevillu kad se vrati u el vidim nas kao glavne favorite, sada koliko ozbiljno se bude shvatilo to natjecanje teško je reči...
E ako bude Feller protiv jačih na golu to me več brine jer lik se izgubio totalno i prije je letio u prazno a ono jučer je bilo smiješno
Park totalni promašaj.... s likom je jednostavno nemoguća misija odigrati dupli pas, ulazak u prostor bez lopte jako slab prolaz 1 na 1 nikakav uz to da i nema baš neki ubačaj... Ne razumijem upravu što su dovodili njega a potencijalnog i perspektivnog malog Duziaka su prodali ili posudili St Pauliu...
Također ne vidim Napredak kod Hoffmana,ništa jučer nije pokazao i mislim da je vrijeme da uz Leitnera bi mogao spakirati kofere i tražiti drugu destinaciju....
E kod Kagawe su veliki upitnici mali odigra 2 tekme dobro a 6 ga se praktički nevidi dobar je za Klupu ali zašto se stalno forsira volio bi znati......
Kao što su i ostali forumaši napisali žao mi je što Castro ima malu minutažu isto i Adi Januzaju bi se trebalo češče dati priliku.....
U nedelju u 17 i 30 nas očekuje Ausburg i trebalo bi se nastaviti seriju...
Na tm-u se pojavila glasina da Kloppo po koj zna put želi vratiti Sahina u svoj tim