BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 22 okt 2015, 19:00

Virtu4l je napisao/la:Covjek sam sebi asistira :lol:
:mrgreen: Masina :tokralju:

Neoprostivo mi je da Castro nije dobio sansu u ovakvoj utakmici...nadam se da ce igrati bar u kupu sljedece sedmice,ako ne i protiv Augsburga.

P.S. Sinoc mali Passlack prekucao za U17 na svjetskom...bas igrom podsjeca na Gotzea,samo sto je sigurno bolji covjek :rol:

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 22 okt 2015, 19:08

Hheee moramo mi usrati na kraju...al hajd. nema veze i onako smo odigrali ovu tekmu kao malo jaci trening.
Ali nerazumljivo je od Tuchela zasto je tekmu poceo sa najjacim sastavom.
Ovdje su priliku mogli dobiti Castro..Januzaj..Ramos..Bender..Schmele.Pisonja od samog pocetka.
Neznam koliko Auba..Hummels..Sokratis i Gundo mogu izdrzati ovaj tempo.
Obzirom da nam kuci dolazi Augsburg...pa u kupu za 3 dana , imamo tekmu sa Paderbon.
Samo ssm se pribojavao povreda na danasnjoj tekmi..hvala Bogu pa se nisu desile.
TT.bi trebao dati slobodno Hummelsu, Aubi. Sokratisu i Gundi jedan dan da se odmore zasluzili su.
Nesto me Tuchel podsjeca na onog celavog katolonca iz yayerna...da je samo posjed lopte bitan. :kafa: :hmmmmm:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 22 okt 2015, 19:53

Auba 16 utakmica 17 golova. 8-)

Tekma odradjena rutinski, sa pola snage.

Mozda su Castro i Januzaj mogli dobiti priliku od pocetka umjesto Gunde i Kagawe, ali TT je odlučio drugačije.

Sada u nedjelju nastaviti pobjednički niz i zaokruziti uspjesnu sedmicu.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 23 okt 2015, 03:03

Onaj krivooki Park totalno izgubljen, lik veze nema nije mi jasno zasto ga je Tuchel uopste doveo.
Imamo dosta igraca na bekovskim pozicijama, Schmele ..Pisonja..Ginter..Durm...Stenzel.
Jest da se Durm povredio ali opet koreanac nam nije trebao.
Sad na zimu u januaru jos jednu blic cistku napraviti sa viskom.
Weidi , Leitner..Subotic..Park..Ramos..Bender..sve to prodati..uzeti nekih 30 - 35 milki.
Kupiti napadaca obavezno , ne moze Aubica sam sve iznjeti na svojim ledjima , Yarmolenko bi sjeo kao kec na 10. ako bi ga uspjeli dovesti u Januaru.
A na ljeto posto cemo sigurno igrati ligu prvaka..kupiti 2 kapitalca. :kafa: :hmmmmm:

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 23 okt 2015, 10:19

Lagani trening što je več napisano i praktički prvo mjesto osigurano....Što donosi lakši ždrijeb daljnjoj fazi natjecanja,jer imamo več sljedeče kolo Gabelu doma i s Paok-om igramo kući tako tu nebi trebalo biti velikih problema....... Neznam za vas ali ja imam velika očekivanja od ovog natjecanja, jer taj nam trofej jedin i nedostaje :!:... Jer uz Napoli i vjerovatno Sevillu kad se vrati u el vidim nas kao glavne favorite, sada koliko ozbiljno se bude shvatilo to natjecanje teško je reči...
E ako bude Feller protiv jačih na golu to me več brine jer lik se izgubio totalno i prije je letio u prazno a ono jučer je bilo smiješno :hmmmmm:
Park totalni promašaj.... s likom je jednostavno nemoguća misija odigrati dupli pas, ulazak u prostor bez lopte jako slab prolaz 1 na 1 nikakav uz to da i nema baš neki ubačaj... Ne razumijem upravu što su dovodili njega a potencijalnog i perspektivnog malog Duziaka su prodali ili posudili St Pauliu...
Također ne vidim Napredak kod Hoffmana,ništa jučer nije pokazao i mislim da je vrijeme da uz Leitnera bi mogao spakirati kofere i tražiti drugu destinaciju....
E kod Kagawe su veliki upitnici mali odigra 2 tekme dobro a 6 ga se praktički nevidi dobar je za Klupu ali zašto se stalno forsira volio bi znati......
Kao što su i ostali forumaši napisali žao mi je što Castro ima malu minutažu isto i Adi Januzaju bi se trebalo češče dati priliku.....
U nedelju u 17 i 30 nas očekuje Ausburg i trebalo bi se nastaviti seriju...

Na tm-u se pojavila glasina da Kloppo po koj zna put želi vratiti Sahina u svoj tim :lol: :!:

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 23 okt 2015, 20:01

Tuchel nikako nije zadovoljan odbranom, hebote pa protiv poluamatera ispadamo ko kakva djeca.
Sta da je jucer bio Napoli...Totenhem. umjesto onih poluamatera pa popili bi 3.komada za .manje od 30.minuta.
Ne krivim samo Weidia...komplet odbrana je zakazala...jedino s pravom u odbrani bi izdvojio Gintera..momak igra srcem i trudi se i bice on igracina.
U napadu jedino Aubicu..nije bio los ni Gundo u vezi.
Ostalo buranija..Refko misli li se on dozvati vise ko kakva ..x.ckica se ponasa a najskuplje placen nogometas, sa 8.milki.plus 2 miliona bonus , godisnje izlazi cenera (10)
Pa za ru lovu treba da travu grize..a isto imamo problem s njim..malo..malo pa povreda.
Proslu godinu je 185 dana bio na stakama....ako ne povrati staru formu i nastavi s povredama , utaliti ga nekom od velikana za 50.milki.
A za tu lovu i nesto manju moze se naci kvalitetna i pristojna zamjena.
Odbrana definitivno mora puno bolje da fukcionise. :kafa: :hmmmmm:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 25 okt 2015, 15:39

Ne znam kako je kod vas, ali kod mene od 10 linkova, svaki stopa :twisted: :evil:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 25 okt 2015, 15:40

kraljttbvb je napisao/la:Ne znam kako je kod vas, ali kod mene od 10 linkova, svaki stopa :twisted: :evil:
Isto ebeni stream :twisted:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 25 okt 2015, 15:47

@Zodiac hvala ti :salut:
Meša Selimović.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 25 okt 2015, 15:50

Sta je sa Mikiom nema ga ni na klupi?

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 25 okt 2015, 15:53

Vidi se da je ovaj Ausburg najslabija ekipa u BL.
Meša Selimović.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 25 okt 2015, 16:05

Kagawaaaa... :bow: :bow: :bow:

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 25 okt 2015, 16:07

2 asistencije..jos samo da japanac zabije..i cista 10-ka :clap:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 25 okt 2015, 16:22

Zodiac je napisao/la:Kod mene ovaj ne zastaje
http://goatd.net/124517/watch-borussia- ... s-augsburg .
Aferim :thumbup: :thumbup:

Dobri smo za sada, treba ovo lagano privesti kraju ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 25 okt 2015, 16:26

Tesko da se mogu dati ljepsi golovi...Castro,Gundo i posebno Kagawa dominiraju u sredini.Auba standardno,Reus vraca formu...sve u svemu perfektno poluvrijeme.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 25 okt 2015, 16:42

Ono je bio ofsajd..za gol augsburga...ali opet stara rana..prvi ozbijniji ubacaj i popusimo

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 25 okt 2015, 17:22

Aubameyang kakav igrač :tokralju:
Meša Selimović.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 25 okt 2015, 17:25

jamesrodriguez je napisao/la:Ono je bio ofsajd..za gol augsburga...ali opet stara rana..prvi ozbijniji ubacaj i popusimo
Nije to nikakva rana :roll: ...kako braniti covjeka koji stoji 2 metra u ofsajdu.Nevjerovatno je da ne moze proci kolo bez smijesnih sudijskih odluka,nebitno na ciju stranu.
BvB09 je napisao/la:Aubameyang kakav igrač :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

6 golova u 2 utakmice.

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 25 okt 2015, 17:33

Rutinska pobjeda :cool:

Konačno se i Reus uhavizao, dosta sam zadovoljan Castrom i mislim da u ovom momentu on treba imati prednost ispred Kagawe (iako se mora pohvalit ona peta, kada je asistirao za Reusov gol).

Danas jedino Bender po mom mišljenju ispod nivoa, ali ništa kritično, Auba po običaju dominira :kafa:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.