Sve mu diraj, samo Billy The Kid-a nemojShooter je napisao/la:Daj hilmo ti bi Rustem izbacio pored zivog Radovca...
Naravno Hilmo brate, vidimo se na Sjeveru
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sve mu diraj, samo Billy The Kid-a nemojShooter je napisao/la:Daj hilmo ti bi Rustem izbacio pored zivog Radovca...
Radovac u usponu forme? Ona dva suta sto je imao u subotu, pa dijete iz petog razreda bi jace osutalo. Bezveze se forsira. Bolje da Kovacevic igra.hilmo je napisao/la:U ovom trenutku, ja bih najradije obojicu ostavio na klupi, ali ko bi onda bio organizator. Kovačević nije taj igrač, ja iskreno od Ikandea ne očekujem previše, nije me oduševio ni malo. Gledajući ovih zadnjih nekoliko utakmica izabrao sam manje zlo, jer je Radovac u usponu forme a Rustem u padu.Shooter je napisao/la:Daj hilmo ti bi Rustem izbacio pored zivog Radovca...
Na ovaj način izgurati do zime a na zimu nam treba vezni.
Otići ćemo daleko u raspravu pa će ispasti da ga previše i neosnovano branim.19FKS46 je napisao/la: Radovac u usponu forme? Ona dva suta sto je imao u subotu, pa dijete iz petog razreda bi jace osutalo. Bezveze se forsira. Bolje da Kovacevic igra.
Samo jos da pronadjemo odgovor na pitanje ko bi to bio u nasoj ekipi...belosevic28 je napisao/la:Nemojte tako, momak je zamjenik kapitena. Jbt ovi nasi ne znaju koja je uloga kapitena. Ta osoba treba biti lider i vodja a ne kao kod nas najveca ubleha... Boze sacuvaj...
A ja ne mogu da svhatim što se Plakalo baci liku pod noge i ostavi prazan gol istom, obzirom da mu lopta u visini glave.hilmo je napisao/la:P.S. I dalje ne mogu da shvatim zašto Barbarić nije izbio loptu kof prvog gola, nego je sklonio glavu.
Osim Delaca tesko da mi imamo nekog ko je karakter i ko bi bio pravi kapiten..Bolanos je napisao/la:Samo jos da pronadjemo odgovor na pitanje ko bi to bio u nasoj ekipi...belosevic28 je napisao/la:Nemojte tako, momak je zamjenik kapitena. Jbt ovi nasi ne znaju koja je uloga kapitena. Ta osoba treba biti lider i vodja a ne kao kod nas najveca ubleha... Boze sacuvaj...
nije je vidio od suncaPitarBordo je napisao/la:A ja ne mogu da svhatim što se Plakalo baci liku pod noge i ostavi prazan gol istom, obzirom da mu lopta u visini glave.hilmo je napisao/la:P.S. I dalje ne mogu da shvatim zašto Barbarić nije izbio loptu kof prvog gola, nego je sklonio glavu.
Meni se Stepanov činio takvim... Ali eto lik je haman previše profesionalan i alergičan na ublehe... A šta će nam neko takav... Pfff čuj galamio na igrače nakon loše partije u svlačionici... Pfffjoker90 je napisao/la:Osim Delaca tesko da mi imamo nekog ko je karakter i ko bi bio pravi kapiten..Bolanos je napisao/la:Samo jos da pronadjemo odgovor na pitanje ko bi to bio u nasoj ekipi...belosevic28 je napisao/la:Nemojte tako, momak je zamjenik kapitena. Jbt ovi nasi ne znaju koja je uloga kapitena. Ta osoba treba biti lider i vodja a ne kao kod nas najveca ubleha... Boze sacuvaj...
FrancescoTotti je napisao/la:Zahebi ti ovo. Mi svoje zivce dajemo bezveze zbog klosara koji nakon petog poraza u 12 utakmica idu slavit...
Od sad hladno se zavalim u svoju stolicu na zapadu, mrtav hladan odgledam mec, dobili-izgubili zaboli me neka stvar. Kada njima nije stalo nije ni meni.
A jedno je sigurno, svi ce oni proci, i igraci, i uprava, i tan, i turci i kurci samo ce Sarajevo ostati!
Toliko od mene. Vozdra ljudstvo
Sarajevo je imalo dvije titule, kao i Vojvodina, Velez, Zeljeznicar, i ne znam jos koliko klubova, Zeljeznicar je imao i vecu bazu navijaca u sirem krugu, Velez je bio daleko omiljeniji u drugim gradovima, tu je imao i svoje navijacke podruznice, sad je pocela da se siri, Sarajevomanija, dolaze sire mase po prvi put iz drugih gradova, sticu se simpatije kod ljudi, Sarajevo postaje brend, po uspjesnosti ljudi vide da se moze, i prepoznaju u Sarajevu taj neki tracak nade, tu neku ozbiljnost da se i kod nas mogu radit prave stvari, zato hajde da korektnoscu i dobrim ponasanjem, kao sto je i slucaj zadnjih par godina doprinesemo masovnijem sirenju ovog brenda, jer Tan nikad nece gurnuti deset miliona u klub, u kojem bude 4 ili 5 hiljada navijaca na tekmi, da se kladimo kad bi nas po tekmi bilo 10 000 sto nije nemoguce da ti ne bi trebao investitor za stadion, Tan bi ga napravio, jer bi mu se isplatio, i vratio bi ulozeno bez problema, ovako 1 - 2 ljudi sigurno nas nikuda nece odvest.MortemHz je napisao/la:Boga mi i po titulama i po navijacima a i popularnosti, to ne kazem ja nego cinjenice
ne kazem da smo dostigli limit, nego da ce limit biti stalne grupe nekog evropskog takmicenja svake sezone, to sam rekao i nadam se da ce biti bas kao sto mislim, tj da ce to biti cilj, i Tana i uprave.zagorski je napisao/la:U pravu je u onom dijelu kada kaze da je klub napredovao u organizacijskom smislu i da treba vremena za iskorak u Evropi,ako to bude cilj.molotovljev je napisao/la:Šta je u pravu ? Jedno je šta on misli a sasvim drugo kažu činjenice.
Ali se ne slazem da smo dostigli nekakav limit. Jer ako je cilj da postanemo prosjecan PL klub onda koji je smisao ovih ulaganja
de mi pojasni ko ima koliko titula u bivsoj zemlji, izvoli molim tejoker90 je napisao/la:Keno ti si izgleda zalutao ovdje. Slabo si skroz upucen oko tih podataka i cinjenica.
Stvarno ne znam odakle ti ove informacije ali evo prilike da nesto naucis..keno83 je napisao/la:Sarajevo je imalo dvije titule, kao i Vojvodina, Velez, Zeljeznicar, i ne znam jos koliko klubova, Zeljeznicar je imao i vecu bazu navijaca u sirem krugu, Velez je bio daleko omiljeniji u drugim gradovima, tu je imao i svoje navijacke podruznice, sad je pocela da se siri, Sarajevomanija, dolaze sire mase po prvi put iz drugih gradova, sticu se simpatije kod ljudi, Sarajevo postaje brend, po uspjesnosti ljudi vide da se moze, i prepoznaju u Sarajevu taj neki tracak nade, tu neku ozbiljnost da se i kod nas mogu radit prave stvari, zato hajde da korektnoscu i dobrim ponasanjem, kao sto je i slucaj zadnjih par godina doprinesemo masovnijem sirenju ovog brenda, jer Tan nikad nece gurnuti deset miliona u klub, u kojem bude 4 ili 5 hiljada navijaca na tekmi, da se kladimo kad bi nas po tekmi bilo 10 000 sto nije nemoguce da ti ne bi trebao investitor za stadion, Tan bi ga napravio, jer bi mu se isplatio, i vratio bi ulozeno bez problema, ovako 1 - 2 ljudi sigurno nas nikuda nece odvest.MortemHz je napisao/la:Boga mi i po titulama i po navijacima a i popularnosti, to ne kazem ja nego cinjenice
Evo citaj sta ti je Mortem napisao iznad! Ako si vec procitao, onda jos jednom procitaj da se slegne..keno83 je napisao/la:de mi pojasni ko ima koliko titula u bivsoj zemlji, izvoli molim tejoker90 je napisao/la:Keno ti si izgleda zalutao ovdje. Slabo si skroz upucen oko tih podataka i cinjenica.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, misstianopenaldo, Zagor i 45 gostiju.