Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la let3 » 26 okt 2015, 20:18

tuzlak1987 je napisao/la:Boli nas briga i da izgubimo. Imamo mi vecih briga..

A vi ste inace svi fulali sa progonozama zbog vase mrznje prema Tz i Slobodi pa vam mrznja tipovala. A ne mozak.. Odnosi se na navijace Zelje.
:o Odakle ti ta fix ideja da željovci mrze TZ i Slobodu :shock: nidje veze...željovci vas percepiraju kao Brotnjo, Modriču, Posušje i slicne klubove....naravno, s tom razlikom da su Brotnjo i Modriča bar nekad bili šampioni i nešto osvajali u svojoj klupskoj historiji.
Dakle nema tu nikakve mržnje jer vas niko i ne smatra nekim rivalim ili prijetnjom ;) skuliraj se

Ne može se mrziti inferiorniji, manje vrijedan, niži, neuspješniji od tebe itd...to nije normalno

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 okt 2015, 20:19

jurisicduska je napisao/la:Što se mene tiče ja jedva čekam utakmicu i da se vidim d nekim prijateljima a i sama utakmica za moj klub je prelomna. Svi dobrodošli, realno ove sezone najbolja tekma, prvi na tabeli protiv aktuelnog prvaka. Nije naboj ko u derbiju normalno, ali eto možda se godinama rodi veći rivalitet od ovog sad. Nemoj let pretjerivati biće fina utakmica i gledat ćeš je na areniBH.

Benko Ahmetović ne treba komentarisati
Barbarić Kostić vidi se po karijeri
Krste veselinović pogledati rubriku statistika
Ikande ordagić nadam se da ne trebam objašnjavati

Na golu jeste bolji. I zebu nemamo što jest jest. A ova gore 4 su daleko bolja naša. Tako da ne treba fkt biti nerealan. To što nisu u formi i ne igraju ne možeš reći da je Ahmetović bolji od Benke to je smiješno il ordagić od Ikandea ili veselinović od Velkoskog pa frajer je zabio za Sarajevo golova ko ovaj u karijeri cijeloj duplo.

Moraš biti objektivan majstore. Duljević je bolji od govedarice i veselinovića zajedno.

Ja iskreno kao i ti jedva cekam da vidim par prijatelja iz Sarajeva, pa da zajedno idemo na tekmu i navijamo kao svi ovi godina oni za Sarajevo ja za Slobodu
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 okt 2015, 20:20

Ahmetovic je strasan spic, rame uz rame sa Benkom svakako.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2015, 20:20

let3 je napisao/la:

A vi ste inace svi fulali sa progonozama zbog vase mrznje prema Tz i Slobodi pa vam mrznja tipovala. A ne mozak.. Odnosi se na navijace Zelje.
:o Odakle ti ta fix ideja da željovci mrze TZ i Slobodu :shock: nidje veze...željovci vas percepiraju kao Brotnjo, Modriču, Posušje i slicne klubove....naravno, s tom razlikom da su Brotnjo i Modriča bar nekad bili šampioni i nešto osvajali u svojoj klupskoj historiji.
Dakle nema tu nikakve mržnje jer vas niko i ne smatra nekim rivalim ili prijetnjom ;) skuliraj se

Ne može se mrziti inferiorniji, manje vrijedan, niži, neuspješniji od tebe itd...to nije normalno
Hajd sto nas lazes vec i sam sebe. :)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2015, 20:21

tuzlak1987 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Hajd sto nas lazes vec i sam sebe. :)
Slobodan si da navedeš šta sam slagao :kafa:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 okt 2015, 20:22

Bolanos je napisao/la:Ahmetovic je strasan spic, rame uz rame sa Benkom svakako.
Dobar je skroz. Mene njega najviše strah. Nije ironija. Pravi špic.

A nije bare bare s benkom nikako, Benko bez ofanzivnog veznog zabija svaku utakmicu, ne do Bog da mu ima ko dodati.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 20:23

jurisicduska je napisao/la: Beduin ti baš provociraš ispod pojasa, nemoj jarane tako, šta tebi predstavlja željezničar pa malo malo opleteš neku retoriku protiv njih, popusti malo. A na vašoj stranici da te Bog sačuva kakvi komentari, ne od tebe to priznajem. Možda sam te i pogrešno procijenio, ali pretjeruješ dosta.
Ja uvijek gledam da ne budem vulgaran, salim se kao i vecina ih ovdje. Kad je obiljna tema onda i odgovorim ozbiljno. Drugo je sto neko to shvata preozbiljno, a ti u mome slucaju se predstavljas kao zastitnik Zeljeznicara, ne znam zasto, ali i trpim kada se sali na racun moga kluba.
Isto tako imam postovanja prema Zeljeznicaru kao najtrofejnijem nasem klubu kao sto imam postovanja i prema Sarajevu radi drugih stvari, ali i obostrane kooperacije moga kluba i tvoga.

Ono sto me iznenadi jeste kad neko potura mi nesto sto nije, kao npr. da mrzim glavni grad, a taj glavni grad je moj kao i tvoj. ;) Zato ti i kazem, ne udaram ispod pojasa, vec se salim kao i ostali forumasi, oni koji prelaze granicu i pocnu vrijedjati i nazivati me cetnikoljupcem, kao onaj Manijak, idu mi na ignore listu i s njima zavrsavam svaki vid komunikacije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2015, 20:24

Sarajevo kvalitetnije na papiru, Sloboda skladnija u praksi.

Sve govori ta stabilnost ekipa, Sarajevo je vec dosta puta porazeno i od ekipa koje su slabije od Slobode. A igrale su sve zvjezdice iz ekipe.. Dok Sloboda nije izgubila 14 utakmica. Znaci sklad je veoma bitan, to nama daje neku nadu za nastavak sezone ta koherentnost u ekipi.

A i lijek za Sarajevo je vidljiv iz aviona. Presing i gruba igra..

Let3@

Precipirajte vi kako zelite. Ako nas percipirate kao njih onda nemojte nas spominjati 1000 puta na dan, a njih 1 u 10 godina. Jer vam onda prica ne pije vodu..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 26 okt 2015, 20:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 okt 2015, 20:25

jurisicduska je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Ahmetovic je strasan spic, rame uz rame sa Benkom svakako.
Dobar je skroz. Mene njega najviše strah. Nije ironija. Pravi špic.

A nije bare bare s benkom nikako, Benko bez ofanzivnog veznog zabija svaku utakmicu, ne do Bog da mu ima ko dodati.
:D Budimo realni, dosta je on promasio ove sezone, dobro mu se namjestalo. Ne ide ga ove sezone, izuzev Drine ostali golovi su u sa 3-4m na dobre asistencije. Ako proradi i iskoristi ono sto dobije, nasi su. :idea:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 26 okt 2015, 20:28

Kakva Sloboda, evo ima li ko po avatar da cemo ih dobiti?
Meni 1, tuzlacima dajem i nerjeseno i dvicu.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 okt 2015, 20:29

Dobro okrećemo novi list. Izvinjavam se za ružne riječi. Idemo dalje. Beduin pruži ruku pomirenja da još jednom pokušamo.

Sloboda jest kvalitetnija jer su ekipa i dobro izbalansirani, ali se ne može reći ovo što solinas govori, to je baš nerealno. Nisam ni ja zadovoljan kako igraju ali ipak znam kakvi su igrači.

Na golu ste bolji jer nam je povrijeđen najbolji golman Balkana. To priznajem. Pirić izvanredan, golman i po. I Zeba jer mi nemamo taj tip igrača, na svakoj drugoj poziciji imamo boljeg igrača, ali šta ćeš kad to neće kile, a vaši igraju 100%, trener vam je najbolji u ligi i dobiješ da ste favoriti po meni što sam i prognozirao dvicu. Al ne treba miješati žabe i babe i govoriti da je ovaj bolji ili onaj.

A za ovog mog Ahmetović fula brate duplo više ali ima i duplo više pasova, evo nek ti povrede kolege iz Tuzle, frajer je fulio 6 zicera na 2 utakmice koje dam ja gledao. Benko je klasa.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 okt 2015, 20:30, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2015, 20:29

Cim ste vi krenuli sa opkladama vec evo znam da cemo dobiti jer se izblamirate svaki put kad se kladite :D nemojte se kladit bgt vi vise :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 okt 2015, 20:30

Sarajevo je u jako losoj formi. Znaju se smijat Zelji, a u dva boda su, jos su i derbi izgubili. Kao gost su katastrofalna ekipa, jedna od najlosijih, samo cetiri ekipe su osvojile manje bodova od njih na strani, a cak je i Velez uzeo vise bodova na gostovanjima nego Sarajevo. Spas su im dobre igre kuci i sto na Kosevu redovno dobiju, ali Sloboda igra solidno u gostima i sigurno moze do boda. Kod tuzlaka vlada puno bolja atmosfera, manja su ocekivanja i sa puno manje tereta ce uci u utakmicu dok ce Sarajevu biti jedino pobjeda bitna. Ukoliko izgube jako tesko ce do titule, a titula im je prioritet i zato je u ovoj utakmici jako veliki ulog. Svaki bod iz ovog meca mogao bi odluciti prvaka.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2015, 20:32

tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo kvalitetnije na papiru, Sloboda skladnija u praksi.

Sve govori ta stabilnost ekipa, Sarajevo je vec dosta puta porazeno i od ekipa koje su slabije od Slobode. A igrale su sve zvjezdice iz ekipe.. Dok Sloboda nije izgubila 14 utakmica. Znaci sklad je veoma bitan, to nama daje neku nadu za nastavak sezone ta koherentnost u ekipi.

Let3@

Precipirajte vi kako zelite. Ako nas percipirate kao njih onda nemojte nas spominjati 1000 puta na dan, a njih 1 u 10 godina. Jer vam onda prica ne pije vodu..
Ma brate, sve je OK :thumbup:

Sloboda je simpatićan klubić koji ove godine doživljava vrhunac svoje klupske historije, u vrhu je tabele, za vas tuzlake su to neki novi momenti i nova iskustva - pa je zanimljivo pratiti vaša uzlijetanja i citati vaše postove :kafa: samo da napomenem kako ateriranje zna biti bolno :tralala:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 26 okt 2015, 20:32

Pa eto tuzlaci ako ste sigurni, dajem vam i X u opticaj. :kafa:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2015, 20:32

Hajmo Tuzlaci u avatar!! Meni x2, vama pobjeda Sarajeva. :urnebes: 10 dana avatar!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 okt 2015, 20:33

Ako je Sarajlijama stalo da Zrinja osvoji titulu pobijedice Slobodu, medjutim ako je obrnut slucaj, eh onda... :hmmmmm:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 okt 2015, 20:34

Mlatnite vi Zrinjskog slijedeće kolo. Mi vas vi Zrinjskog i sve se zakuha. Naravno željezničar izgubi da se i dole zakuha :P

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 okt 2015, 20:34

Shooter je napisao/la:Kakva Sloboda, evo ima li ko po avatar da cemo ih dobiti?
Meni 1, tuzlacima dajem i nerjeseno i dvicu.
Je.bo avatar, ajd daj kvotu na Sarajevo pa cu ja +0.5 i ajmo po stoju
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 okt 2015, 20:35

let3 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sarajevo kvalitetnije na papiru, Sloboda skladnija u praksi.

Let3@

Ma brate, sve je OK :thumbup:

Sloboda je simpatićan klubić koji ove godine doživljava vrhunac svoje klupske historije, u vrhu je tabele, za vas tuzlake su to neki novi momenti i nova iskustva - pa je zanimljivo pratiti vaša uzlijetanja i citati vaše postove :kafa: samo da napomenem kako ateriranje zna biti bolno :tralala:
Osjecam sarkazam u postu :D

Sta ste svi ocekivali da Sloboda pohara ex Yu u periodu 45-91 :D nije mi jasno, kroz historiju sasvim ok ekipa..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.