jurisicduska je napisao/la:
Beduin ti baš provociraš ispod pojasa, nemoj jarane tako, šta tebi predstavlja željezničar pa malo malo opleteš neku retoriku protiv njih, popusti malo. A na vašoj stranici da te Bog sačuva kakvi komentari, ne od tebe to priznajem. Možda sam te i pogrešno procijenio, ali pretjeruješ dosta.
Ja uvijek gledam da ne budem vulgaran, salim se kao i vecina ih ovdje. Kad je obiljna tema onda i odgovorim ozbiljno. Drugo je sto neko to shvata preozbiljno, a ti u mome slucaju se predstavljas kao zastitnik Zeljeznicara, ne znam zasto, ali i trpim kada se sali na racun moga kluba.
Isto tako imam postovanja prema Zeljeznicaru kao najtrofejnijem nasem klubu kao sto imam postovanja i prema Sarajevu radi drugih stvari, ali i obostrane kooperacije moga kluba i tvoga.
Ono sto me iznenadi jeste kad neko potura mi nesto sto nije, kao npr. da mrzim glavni grad, a taj glavni grad je moj kao i tvoj.

Zato ti i kazem, ne udaram ispod pojasa, vec se salim kao i ostali forumasi, oni koji prelaze granicu i pocnu vrijedjati i nazivati me cetnikoljupcem, kao onaj Manijak, idu mi na ignore listu i s njima zavrsavam svaki vid komunikacije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤