Izvini , nisam upućen , koji prvoligaš je u pitanju?jasmin10 je napisao/la:Eto sta ti je normalan selektor. Dobija ponude prvoligasa, dok Papke ne može dalje od druge lige.
Ali siguran sam da ce nas Mesa voditi i na EP aBd i u sljedećim kvalifikacijama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
"We need to suffer. And we need to fight."
Bordo
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ako nisi znao i Pape je imao ponudu prvoligaša koji se bori za opstanak, ali je on rekao da ce uvijek radije prihvatit drugilogasa koji se bori za ulazak u prvu ligu, nego prvoligasa koji ce se borit da ne ispadne.jasmin10 je napisao/la:Eto sta ti je normalan selektor. Dobija ponude prvoligasa, dok Papke ne može dalje od druge lige.
Ali siguran sam da ce nas Mesa voditi i na EP aBd i u sljedećim kvalifikacijama.
A to za mešu je glupost. Naivno je misliti da ima ikakvih ponuda
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Radi se o istoj matrici kao kad je Papketa trazila Barcelona i ko ono jos sve ne,pomozite mi.
Ne nasjedajte na igre na koje ste vec nasjedali.
Meša je perspektivan strucnjak i ako napravi posao sa reprezentacijom moze naci kasnije solidan angazman ali da ga sad trazi Bordo,to je samo Seleskoviceva podvala i vjerovatno pritisak na savez za novi bjanko ugovor.Iskreno se nadam da Mehmed nema nista s tim lesinarenjem.
Ne nasjedajte na igre na koje ste vec nasjedali.
Meša je perspektivan strucnjak i ako napravi posao sa reprezentacijom moze naci kasnije solidan angazman ali da ga sad trazi Bordo,to je samo Seleskoviceva podvala i vjerovatno pritisak na savez za novi bjanko ugovor.Iskreno se nadam da Mehmed nema nista s tim lesinarenjem.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 26 okt 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trener Bordeauxa Willy Sagnol uskoro bi zbog privatnih razloga trebao
Znaci nista od toga.Bordeaux je, navodno, spreman
To zavisi od mnogo faktora, vjeruj mi da će Meša razmisliti o ovome ako ponuda zaista postojiGoalgetter je napisao/la:Znaci nista od toga.trebao bi, mogao bi, navodno, cim tamo krenu muljati, obicno lupanje i mahalska prica. Ostaje Mesa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sa mnogo cime, da ne kazem sa svim - se slazem. Respekt svakako, pretjerani respekt ili strah, panika - ocekivanja da ce se utakmice NEKAKO rjesiti same od sebe, to nikako ne."Fidelis"To njihovo fataj ga zivog cemo mi rjesiti gospodski kako nam i prilici.Bice to puno laganije nego su bile utakmice sa Velsom i Kiprom,potpuno liseno neizvjesnosti.
Zaista ne vidim nacin kako oni u dvije utakmice mogu biti bolji od nas,ma ne moze ni u Holivudu.Pa i taj strasni trener,sta ce on,onemuguciti nam da dominiramo i stvaramo sanse?Kako kad smo puno bolji?Nema tu trenera koji moze pomoci.Osim toga,sta ce on snimiti i na osnovu cega ce spremiti taktiku?Na osnovu dvije utakmice protiv Andore,Velsa i Kipra u potpuno izmjenjenom sastavu,bez tri ponajbolja igraca?
Pa ni mi tacno ne znamo kako i sta igramo a da on zna![]()
![]()
Pretjeranim respektom im povecavamo sanse,zaista ne vidim potrebu za tim.
Izaci odlucno i zgaziti to,u ovom slucaju previse filozofije škodi.
Slusao sam ga neki dan gostovao na Hayatu, otvoreno covjek kaze samo me pare interesuju. Kaze , neki vole da ulazu u nekretnine, otvaraju hotele i sl., a ja volim da trosim u provode, kako u igrackim godinama, tako i sada. Ocito nam Mesa jos momacki zivi
Da li bi sad prihvatio ponudu ako naidje ne zelim tvrditi, ali nakon ovog intervjua koji sam odgledao ko zna ako dobije.
Hadzibegic nas napusti cim je dobio Betisovu ponudu. Doduse njemu je mandat istekao, ali i on je u pola kvalifikacija preuzeo reprezentaciju.
Da li bi sad prihvatio ponudu ako naidje ne zelim tvrditi, ali nakon ovog intervjua koji sam odgledao ko zna ako dobije.
Hadzibegic nas napusti cim je dobio Betisovu ponudu. Doduse njemu je mandat istekao, ali i on je u pola kvalifikacija preuzeo reprezentaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I ja sam to gledao, ali i bez toga sam znao kakva je situacija. Pa pare su bile JEDINI problem da Mesa jos ranije postane selektor. Da se razumijemo, odnosno da se pogresno ne razumijemo sto je ovdje veoma lahko, ne krivim ga zbog toga, svako gleda da sto vise zaradi od posla kojim se bavi. Uostalom i zbog toga sam govorio da mu treba produziti ugovor ovih dana, ovako ga nista ne obavezuje.emir79 je napisao/la:Slusao sam ga neki dan gostovao na Hayatu, otvoreno covjek kaze samo me pare interesuju. Kaze , neki vole da ulazu u nekretnine, otvaraju hotele i sl., a ja volim da trosim u provode, kako u igrackim godinama, tako i sada. Ocito nam Mesa jos momacki zivi![]()
Ne krivim ga ni ja, onaj ko kaze da ga pare u zivotu ne interesuju laze samog sebe i glumi lafo moralistu. Mesa to otvoreno kaze i to je OK, ali imamo nadrkani savez koji nista na vrijeme ne radi.Ferdinand je napisao/la:I ja sam to gledao, ali i bez toga sam znao kakva je situacija. Pa pare su bile JEDINI problem da Mesa jos ranije postane selektor. Da se razumijemo, odnosno da se pogresno ne razumijemo sto je ovdje veoma lahko, ne krivim ga zbog toga, svako gleda da sto vise zaradi od posla kojim se bavi. Uostalom i zbog toga sam govorio da mu treba produziti ugovor ovih dana, ovako ga nista ne obavezuje.emir79 je napisao/la:Slusao sam ga neki dan gostovao na Hayatu, otvoreno covjek kaze samo me pare interesuju. Kaze , neki vole da ulazu u nekretnine, otvaraju hotele i sl., a ja volim da trosim u provode, kako u igrackim godinama, tako i sada. Ocito nam Mesa jos momacki zivi![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Mehmede pamet u glavu,provjereni,najbolji,bez egzibicija,bez neprirodnih pozicija osim ako se ne mora.
I od.ebi mesetare,to je glavni preduslov za uspjeh.
I od.ebi mesetare,to je glavni preduslov za uspjeh.
Svaka čast selektoru na spisku za Irce iz razloga sto je pozvao Krunića. To je dokaz koliko Mesa ozbiljno radi svoj posao. Njegov prethodnik bi vjerojatno rekao da za Krunića nikad nije ni čuo 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ili bi rekao ne nosi kacket nisam ga imao za sta povuci.Adi_Zepce je napisao/la:Svaka čast selektoru na spisku za Irce iz razloga sto je pozvao Krunića. To je dokaz koliko Mesa ozbiljno radi svoj posao. Njegov prethodnik bi vjerojatno rekao da za Krunića nikad nije ni čuo
Ili nisam gledao Empoli, gledao sam Genova-Sasuolo.
Ili decko je dobar i ako krene pjeske nece stici na pripreme.
Krunic, ko je taj, ne mozemo zvati svakoga ko da gol. U repku se tesko ulazi a jos teze izlazi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bravo za krunica...
odlican spisak.Mesa je pozvao najbolje sto je imao. Drago mi je sto je Krunica pozvao,dobar je igrac... idemo hrabro!
Bravo Meša. Pokazuješ da ti je stalo i da misliš na budućnost reprezentacije pozivom Kruniću. Ona dva parmaka ti ne zamjeram, iz aviona se vidi da ih neko iz Saveza gura.
Kada se uradi pravi potez treba i pohvaliti...
Bravo za Radeta !!!!
Bravo za Radeta !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
bhfanatic14
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Bravo Meša. Pokazuješ da ti je stalo i da misliš na budućnost reprezentacije pozivom Kruniću. Ona dva parmaka ti ne zamjeram, iz aviona se vidi da ih neko iz Saveza gura.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ni jedan, ni drugi nas nisu ostetili za vrijeme Mesinog madata. Nije ovo Susicevo vrijeme kada su najlosiji igraci sa spiska redovno igrali u prvom sastavu, a igraci iz lige petice sjedili na klupi....bhfanatic14 je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Bravo Meša. Pokazuješ da ti je stalo i da misliš na budućnost reprezentacije pozivom Kruniću. Ona dva parmaka ti ne zamjeram, iz aviona se vidi da ih neko iz Saveza gura.![]()
rakovi bh.repke anelka pjevac i sven šutina suzitz !
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Zavisi kako se gleda... nije bas ko u safeta dosta je bolje sada, onakav cirkus tesko da moze ko ponovit.. ali i dalje su na spisku, igraju (anelko) , znaci da i dalje nismo cista sredina i da ovako nece dugo ic. Pa sta mislis ako ne odemo na ep kakav ce krah bit, stare nam najbolji igraci a sta dolazi posle njih? Anel sven ognjen? Ako je to nasa buducnost mi smo uskoro u rangu moldavije bjelorusije itd...SlevinKelevra je napisao/la:Ni jedan, ni drugi nas nisu ostetili za vrijeme Mesinog madata. Nije ovo Susicevo vrijeme kada su najlosiji igraci sa spiska redovno igrali u prvom sastavu, a igraci iz lige petice sjedili na klupi....bhfanatic14 je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Bravo Meša. Pokazuješ da ti je stalo i da misliš na budućnost reprezentacije pozivom Kruniću. Ona dva parmaka ti ne zamjeram, iz aviona se vidi da ih neko iz Saveza gura.![]()
rakovi bh.repke anelka pjevac i sven šutina suzitz !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo