Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Captain4
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Captain4 » 26 okt 2015, 22:05

jasmin10 je napisao/la:Eto sta ti je normalan selektor. Dobija ponude prvoligasa, dok Papke ne može dalje od druge lige.
Ali siguran sam da ce nas Mesa voditi i na EP aBd i u sljedećim kvalifikacijama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izvini , nisam upućen , koji prvoligaš je u pitanju?
"We need to suffer. And we need to fight."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 okt 2015, 22:17

Bordo :D

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 26 okt 2015, 22:51

jasmin10 je napisao/la:Eto sta ti je normalan selektor. Dobija ponude prvoligasa, dok Papke ne može dalje od druge lige.
Ali siguran sam da ce nas Mesa voditi i na EP aBd i u sljedećim kvalifikacijama.

Ako nisi znao i Pape je imao ponudu prvoligaša koji se bori za opstanak, ali je on rekao da ce uvijek radije prihvatit drugilogasa koji se bori za ulazak u prvu ligu, nego prvoligasa koji ce se borit da ne ispadne.

A to za mešu je glupost. Naivno je misliti da ima ikakvih ponuda
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 26 okt 2015, 22:52

Radi se o istoj matrici kao kad je Papketa trazila Barcelona i ko ono jos sve ne,pomozite mi.
Ne nasjedajte na igre na koje ste vec nasjedali.

Meša je perspektivan strucnjak i ako napravi posao sa reprezentacijom moze naci kasnije solidan angazman ali da ga sad trazi Bordo,to je samo Seleskoviceva podvala i vjerovatno pritisak na savez za novi bjanko ugovor.Iskreno se nadam da Mehmed nema nista s tim lesinarenjem.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 26 okt 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 okt 2015, 22:55

Trener Bordeauxa Willy Sagnol uskoro bi zbog privatnih razloga trebao
Bordeaux je, navodno, spreman
Znaci nista od toga. ;) trebao bi, mogao bi, navodno, cim tamo krenu muljati, obicno lupanje i mahalska prica. Ostaje Mesa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2015, 23:13

Goalgetter je napisao/la:Znaci nista od toga. ;) trebao bi, mogao bi, navodno, cim tamo krenu muljati, obicno lupanje i mahalska prica. Ostaje Mesa.
To zavisi od mnogo faktora, vjeruj mi da će Meša razmisliti o ovome ako ponuda zaista postoji ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 26 okt 2015, 23:26

"Fidelis"To njihovo fataj ga zivog cemo mi rjesiti gospodski kako nam i prilici.Bice to puno laganije nego su bile utakmice sa Velsom i Kiprom,potpuno liseno neizvjesnosti.
Zaista ne vidim nacin kako oni u dvije utakmice mogu biti bolji od nas,ma ne moze ni u Holivudu.Pa i taj strasni trener,sta ce on,onemuguciti nam da dominiramo i stvaramo sanse?Kako kad smo puno bolji?Nema tu trenera koji moze pomoci.Osim toga,sta ce on snimiti i na osnovu cega ce spremiti taktiku?Na osnovu dvije utakmice protiv Andore,Velsa i Kipra u potpuno izmjenjenom sastavu,bez tri ponajbolja igraca?
Pa ni mi tacno ne znamo kako i sta igramo a da on zna :lol: :mrgreen:

Pretjeranim respektom im povecavamo sanse,zaista ne vidim potrebu za tim.
Izaci odlucno i zgaziti to,u ovom slucaju previse filozofije škodi.
Sa mnogo cime, da ne kazem sa svim - se slazem. Respekt svakako, pretjerani respekt ili strah, panika - ocekivanja da ce se utakmice NEKAKO rjesiti same od sebe, to nikako ne.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 okt 2015, 23:31

Slusao sam ga neki dan gostovao na Hayatu, otvoreno covjek kaze samo me pare interesuju. Kaze , neki vole da ulazu u nekretnine, otvaraju hotele i sl., a ja volim da trosim u provode, kako u igrackim godinama, tako i sada. Ocito nam Mesa jos momacki zivi :)

Da li bi sad prihvatio ponudu ako naidje ne zelim tvrditi, ali nakon ovog intervjua koji sam odgledao ko zna ako dobije.

Hadzibegic nas napusti cim je dobio Betisovu ponudu. Doduse njemu je mandat istekao, ali i on je u pola kvalifikacija preuzeo reprezentaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 26 okt 2015, 23:37

emir79 je napisao/la:Slusao sam ga neki dan gostovao na Hayatu, otvoreno covjek kaze samo me pare interesuju. Kaze , neki vole da ulazu u nekretnine, otvaraju hotele i sl., a ja volim da trosim u provode, kako u igrackim godinama, tako i sada. Ocito nam Mesa jos momacki zivi :)

Da li bi sad prihvatio ponudu ako naidje ne zelim tvrditi, ali nakon ovog intervjua koji sam odgledao ko zna ako dobije.

Hadzibegic nas napusti cim je dobio Betisovu ponudu. Doduse njemu je mandat istekao, ali i on je u pola kvalifikacija preuzeo reprezentaciju.
I ja sam to gledao, ali i bez toga sam znao kakva je situacija. Pa pare su bile JEDINI problem da Mesa jos ranije postane selektor. Da se razumijemo, odnosno da se pogresno ne razumijemo sto je ovdje veoma lahko, ne krivim ga zbog toga, svako gleda da sto vise zaradi od posla kojim se bavi. Uostalom i zbog toga sam govorio da mu treba produziti ugovor ovih dana, ovako ga nista ne obavezuje.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 okt 2015, 23:46

Ferdinand je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Slusao sam ga neki dan gostovao na Hayatu, otvoreno covjek kaze samo me pare interesuju. Kaze , neki vole da ulazu u nekretnine, otvaraju hotele i sl., a ja volim da trosim u provode, kako u igrackim godinama, tako i sada. Ocito nam Mesa jos momacki zivi :)

I ja sam to gledao, ali i bez toga sam znao kakva je situacija. Pa pare su bile JEDINI problem da Mesa jos ranije postane selektor. Da se razumijemo, odnosno da se pogresno ne razumijemo sto je ovdje veoma lahko, ne krivim ga zbog toga, svako gleda da sto vise zaradi od posla kojim se bavi. Uostalom i zbog toga sam govorio da mu treba produziti ugovor ovih dana, ovako ga nista ne obavezuje.
Ne krivim ga ni ja, onaj ko kaze da ga pare u zivotu ne interesuju laze samog sebe i glumi lafo moralistu. Mesa to otvoreno kaze i to je OK, ali imamo nadrkani savez koji nista na vrijeme ne radi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 28 okt 2015, 15:48

Mehmede pamet u glavu,provjereni,najbolji,bez egzibicija,bez neprirodnih pozicija osim ako se ne mora.
I od.ebi mesetare,to je glavni preduslov za uspjeh.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 nov 2015, 11:23

Svaka čast selektoru na spisku za Irce iz razloga sto je pozvao Krunića. To je dokaz koliko Mesa ozbiljno radi svoj posao. Njegov prethodnik bi vjerojatno rekao da za Krunića nikad nije ni čuo :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 nov 2015, 11:26

Adi_Zepce je napisao/la:Svaka čast selektoru na spisku za Irce iz razloga sto je pozvao Krunića. To je dokaz koliko Mesa ozbiljno radi svoj posao. Njegov prethodnik bi vjerojatno rekao da za Krunića nikad nije ni čuo :D
Ili bi rekao ne nosi kacket nisam ga imao za sta povuci. :urnebes:
Ili nisam gledao Empoli, gledao sam Genova-Sasuolo.
Ili decko je dobar i ako krene pjeske nece stici na pripreme.
Krunic, ko je taj, ne mozemo zvati svakoga ko da gol. U repku se tesko ulazi a jos teze izlazi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 nov 2015, 11:29

Bravo za krunica...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 nov 2015, 11:30

odlican spisak.Mesa je pozvao najbolje sto je imao. Drago mi je sto je Krunica pozvao,dobar je igrac... idemo hrabro!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 nov 2015, 12:16

Bravo Meša. Pokazuješ da ti je stalo i da misliš na budućnost reprezentacije pozivom Kruniću. Ona dva parmaka ti ne zamjeram, iz aviona se vidi da ih neko iz Saveza gura.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 03 nov 2015, 12:16

Kada se uradi pravi potez treba i pohvaliti...
Bravo za Radeta !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 nov 2015, 12:25

voltron30 je napisao/la:Bravo Meša. Pokazuješ da ti je stalo i da misliš na budućnost reprezentacije pozivom Kruniću. Ona dva parmaka ti ne zamjeram, iz aviona se vidi da ih neko iz Saveza gura.
:thumbup: :clap: rakovi bh.repke anelka pjevac i sven šutina suzitz !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 nov 2015, 12:29

bhfanatic14 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Bravo Meša. Pokazuješ da ti je stalo i da misliš na budućnost reprezentacije pozivom Kruniću. Ona dva parmaka ti ne zamjeram, iz aviona se vidi da ih neko iz Saveza gura.
Ni jedan, ni drugi nas nisu ostetili za vrijeme Mesinog madata. Nije ovo Susicevo vrijeme kada su najlosiji igraci sa spiska redovno igrali u prvom sastavu, a igraci iz lige petice sjedili na klupi....

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 nov 2015, 12:33

SlevinKelevra je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
Ni jedan, ni drugi nas nisu ostetili za vrijeme Mesinog madata. Nije ovo Susicevo vrijeme kada su najlosiji igraci sa spiska redovno igrali u prvom sastavu, a igraci iz lige petice sjedili na klupi....
Zavisi kako se gleda... nije bas ko u safeta dosta je bolje sada, onakav cirkus tesko da moze ko ponovit.. ali i dalje su na spisku, igraju (anelko) , znaci da i dalje nismo cista sredina i da ovako nece dugo ic. Pa sta mislis ako ne odemo na ep kakav ce krah bit, stare nam najbolji igraci a sta dolazi posle njih? Anel sven ognjen? Ako je to nasa buducnost mi smo uskoro u rangu moldavije bjelorusije itd...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 30 gostiju.