PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 12:06

Ma brato ne okreci svoju slabasnu inteligenciju na humor sa vrhova Zelengore :urnebes: :urnebes: :rol:

Nego da i ja editujem "jednom"

Jeli se to Sloboda pocela povezivati sa rijeci derbi
:urnebes: :rol: :lol: :urnebes: :rol: :lol: :urnebes: :rol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2015, 12:10

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ma brato ne okreci svoju slabasnu inteligenciju na humor sa vrhova Zelengore :urnebes: :urnebes: :rol:
Sto se tice nas mi smo blizi "partizanskoj eskadirli". :cool:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 27 okt 2015, 12:11

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Ma brato ne okreci svoju slabasnu inteligenciju na humor sa vrhova Zelengore :urnebes: :urnebes: :rol:

Ja se još uvijek ibretim :facepalm:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 12:13

Probisvjet je napisao/la:
Sto se tice nas mi smo blizi "partizanskoj eskadirli". :cool:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: idi bola stavi peškir pod česmu pa ga onako mokrog na vratne žile vidiš da nisi bardo sekunde :urnebes: :urnebes: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2015, 12:15

:stop: Jel' se to Velez vec poceo povezivati sa PLFBiH.
kuknjava :salut: :hmmmm: :wtf: :plac: kuknjava :oops:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 okt 2015, 12:15

Ja se nadam da se lik zajeb.avo, cuj derbi. Ok mozda derbi kola, derbi ulizivaca. Ma salio se lik ba.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 27 okt 2015, 12:17

Kako ce ih pite nabit, nece se dozvat do kraja polusezone.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 okt 2015, 12:20

Skver je napisao/la:
BuckinghamskiMoler je napisao/la:Evo jos protiv Travnika za ove u opancima
slika
:wave:
Svaka cast, ovakva scena se ne vidja cesto na nasim terenima....koja koreografija, zna RAja, steta sto napustate PL.
Hajmo narandzasti, olee olee

Bas znaju napraviti stimung, napreduju kao i klub im. Al kad su postavili trans na tribinu i otisli, mislili izgleda trans ce sam zagrmiti, i ono nekome kaze da je smijurija. Kod nas u Mejdanu bude vise ljudi neko kod njih za 3 utakmice u Vrapcicima, cak i na odbojkaskim utakmicama imamo vise gledaoca nego oni na fudbalskoj i kaze nismo mi sportska sredina. E dovraga vise i prepucavanje.

slika
A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo. Ali ovakve slike svi nasi jaci klubovi su imali u to doga, a sad svi smo manje-vise slicni/losi, 500 gledaoca +- ovisno od rezultata.

Al neka su narandzasti masinerija, izdrzljivi ste ko folcika, truhnete ali se ne predajete.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 12:21

Cuj patrizanska eskadrila :urnebes: :urnebes: :rol: ma ne mogu da vjerujem sta lik pise ali kada covjek bolje prokontam mozda je u pravu. Partizanska eskadrila sakrivena u šumi sa. Možda je na to mislio i povezivao šumu sa njima. To mi vec ima logike :urnebes: :urnebes:

Ma cao Ljubiša sta nam radi Gidra Bojanić :urnebes: :urnebes: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2015, 12:24

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Cuj patrizanska eskadrila :urnebes: :urnebes: :rol: ma ne mogu da vjerujem sta lik pise ali kada covjek bolje prokontam mozda je u pravu. Partizanska eskadrila sakrivena u šumi sa. Možda je na to mislio i povezivao šumu sa njima. To mi vec ima logike :urnebes: :urnebes:

Ma cao Ljubiša sta nam radi Gidra Bojanić :urnebes: :urnebes: :rol:
Poznajes li dedaRA ? :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 27 okt 2015, 12:26

Ovaj stari dripac iz Mostara smara već duže vremena po ovom forumu, lik glumi nekog kabadahiju na internetu i raspravljala se s djecom koja imaju po 16-20 godina, može im djed biti :damn: Nije u vinklu sigurno :hmmmm:
Diže stari svoj red barby u nebesa, a prije 3 kola kući ih bilo 20 iza gola, sada malo više treba priznati, oko 100 ;)
Uostalom, ni fukare nisu ispoštovale rezultate i napredak svog kluba, posjeta kući im je bijedna stvarno .

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 27 okt 2015, 12:38

Convicts1988 je napisao/la:Ovaj stari dripac iz Mostara smara već duže vremena po ovom forumu, lik glumi nekog kabadahiju na internetu i raspravljala se s djecom koja imaju po 16-20 godina, može im djed biti :damn: Nije u vinklu sigurno :hmmmm:
Diže stari svoj red barby u nebesa, a prije 3 kola kući ih bilo 20 iza gola, sada malo više treba priznati, oko 100 ;)
Uostalom, ni fukare nisu ispoštovale rezultate i napredak svog kluba, posjeta kući im je bijedna stvarno .
Posjeta kao posjeta na Tusnju i nije losa
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 27 okt 2015, 12:43

Mislio sam na navijačku tribinu, gdje je sigurno moralo biti mnogo više navijača, nešto slično što vam je bilo protiv Jedinstva za ulazak .
Klub vam se diže na jedan veći nivo to je primjetno, i nije ni približno ispoštovano to do sada, to je moje mišljenje. Bez uvrede :thumbup:

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 14:58

.
Zadnja izmjena: BuckinghamskiMoler, dana/u 27 okt 2015, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 27 okt 2015, 14:59

Convicts1988 je napisao/la:Mislio sam na navijačku tribinu, gdje je sigurno moralo biti mnogo više navijača, nešto slično što vam je bilo protiv Jedinstva za ulazak .
Klub vam se diže na jedan veći nivo to je primjetno, i nije ni približno ispoštovano to do sada, to je moje mišljenje. Bez uvrede :thumbup:
:thumbup:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 okt 2015, 15:00

Beduin je napisao/la:
Skver je napisao/la:
BuckinghamskiMoler je napisao/la:Evo jos protiv Travnika za ove u opancima
slika
:wave:
Svaka cast, ovakva scena se ne vidja cesto na nasim terenima....koja koreografija, zna RAja, steta sto napustate PL.
Hajmo narandzasti, olee olee

Bas znaju napraviti stimung, napreduju kao i klub im. Al kad su postavili trans na tribinu i otisli, mislili izgleda trans ce sam zagrmiti, i ono nekome kaze da je smijurija. Kod nas u Mejdanu bude vise ljudi neko kod njih za 3 utakmice u Vrapcicima, cak i na odbojkaskim utakmicama imamo vise gledaoca nego oni na fudbalskoj i kaze nismo mi sportska sredina. E dovraga vise i prepucavanje.

slika
A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo. Ali ovakve slike svi nasi jaci klubovi su imali u to doga, a sad svi smo manje-vise slicni/losi, 500 gledaoca +- ovisno od rezultata.

Al neka su narandzasti masinerija, izdrzljivi ste ko folcika, truhnete ali se ne predajete.
Azmir ce morati prosiriti onu tribinu iza gola u Simin Hanu kad ih bude doslo 3000.
🔴⚫️

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 27 okt 2015, 15:18

BuckinghamskiMoler je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Ovaj stari dripac iz Mostara smara već duže vremena po ovom forumu, lik glumi nekog kabadahiju na internetu i raspravljala se s djecom koja imaju po 16-20 godina, može im djed biti :damn: Nije u vinklu sigurno :hmmmm:
Brato šta ima. Zar se još navija kod vas nakon gašenja od strane manijaka nego yebo to. Dobro si mutirao u tim otrovima :D Bar se na ulici kontroliši šošonu :wave: Pozdrav za mog brata @zlajsona sa pdf likČe :tokralju:
[youtube][/youtube] :urnebes: :urnebes: :urnebes:
E jbg, isfurana fraza "ugašeni", a ko imalo zna navijački kodeks, zna se kako do toga i pod kojim uvjetima dolazi :)
Više su ugašeni timijevci, pitaj ih za UF i pad transa u tuči :wave:
Ja mislim da je prošle godine najzagadjeniji grad u evropi bio Rajvosa :D
Nemam ništa protiv Veleža kao kluba, al stvarno, volio bi da opstanete jer ste veliki klub s bogatom historijom, al daj stari popusti malo s tim lažima, netacnim uvjeravanjima samog sebe i svih nas u vezi tvoje grupe, treba biti pošten pa priznati nekad kako jeste ;)

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 15:22

Brato ja ispravi post da te ne ofiram kako drkas a ti se citira. Ma niđe veze zayebancija zdrava i neznam sta se lozis i ukljucujes beze. Jako postujem sve forumase s vaseg pdf koji su nakon velezovog dok je bio aktivan bili najinteligentniji. Uzivaj i idi bola pravi mate i savijaj uzengije :D :wave:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 27 okt 2015, 15:26

Ma nisam ni gledao šta si okačio, evo tek sad pogledao :rol:
Hajde drži se matori, i samo malo više realnosti :thumbup: :wave:

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 27 okt 2015, 15:29

Beduin je napisao/la: A jos se ne vidi Zapad i istocno gdje se stojalo
Imadnete,stojalo,neka him :clap:

Ne progovaraj ti brato na prvom randesu :urnebes: :urnebes:

Vrhovi Zelengore :rol:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Proximic i 26 gostiju.